- 1 Haziran 2012
- 7.357
- 25.817
- 798
- Konu Sahibi Sevmekcokzor
-
İyi de bu kadın kendi evinde yıllık izindeyken yemek yapmayacak miydi
Dese ki ben evimde yemeğe el sürmem bütün yemekleri kocam yapar tamam o zaman
Hoş öyleyse abi niye annesine yemek yaptırmış kendi el atmamış
Ben sadece camları sildiğim gün pertim çıkıyor değil yemek sandviç yapacak halim kalmıyor o gün yemeği ya dışarıdan söylüyorum ya dışarı gidip yiyorum
Ayrıca gelin onlara para veriyorsa oda onların evinde kira vermiyor
İllaki alışveriş yapıyor yemekten yararlaniyor
Mesela gelip sofra bile kurmuyormus
Kendi evinde olsa temizliği yemeği sofra kaldırıp indirmesi bulaşıgi hepsi kendi ve kocasinda olacakti
Ama simdi hakli degilmi? 5 yasiyor orda... gelin kendi pisligini kendi toparlasin konu sahibi neden temizlesin kiEvde anne baba kardes abi ve gelin olmak uzere 5 kisiler
Konu sahibi once ailemin durumu kotu oldugu icin abim ev acmadi destek olmak icin karisi annenlerin evine gelin geldi dedi
Sonra uzerine cok gidilince hayir ailemin durumu iyi abiminki kotu dedi
Evde sadece baba abi ve gelin calisiyor
Anne de zaman zaman temizlige gidiyormus
Konu sahibine gore evde gelin varsa her isi gelin yapmaliymis hatta annene uzuluyosan sen yardima git diyen bir ueyeye , gelin varken ben niye gidecekmisim dedi
KesinlikleGelin hanım ve evin oğlu maddi sıkıntı nedeniyle kayınvalideye gitmişler. Gelin hanım parasını yedirmek istemiyorsa kendi evine geçecek kendi parasını çatır çatır yiyecek.
Ben olsam çocuğum ne kadar sıkıntıda olursa olsun evime asla almam. Evlenmeyi bilenler geçinmeyi de bilsinler arkadaş.
Babası var, gayet bahsetmiş.
Sizin zihniyetiniz değişmediği sürece erkeklerin o zihniyeti de değişmez zaten. Daha sizin gibi kadınlar "gelinler çalışmalıdır erkekler hizmet bekler ve bu normaldir" diye kabulleniyor. Adamlar kalkıp ellerini işe sürerler mi?
Bu problemi de "anlamsız" olarak nitelendirmeniz fevkalade yansıtıyor zaten.
Batıda böyle şeyler yok haberiniz olsun, siz gelinlerin oturmasını dünyanın sonunu getirecek bir felaket olarak görüyorsunuz ama çoğu insan bunu kafaya takmayacak kadar mutlu bu ülkenin dışında.
Siz değişmeyeceğini kabulleniyorsunuz, ben değiştirebilirim diye çaba harcıyorum. Bence daha güzel :)))Değişmeyecek şeylerin üzerinde konuşmak evet anlamsız
Paran yoksa başka birinin evine sığıntı gitmeyi kabul etmişsen, o evde de senden büyük bir anne varsa yayılıp yatamaz kimse adı ister gelin olsun, ister evin kızı olsun fark etmez. Daha rahat etmek istiyorsa kocasına yaptıracak işi ya da kendisi yapacak bu onun sorunu. Batı dediğiniz yerde doğdum ve büyüdüm hatta Avrupa deniyor ya ::)))) orada da böyle kimse kimsenin evine yerleşmiyor :)
Ben görümceyi bilmem ama kayınvalideye acıdımYardım etmesi gerek katılıyorum ama konu sahibinin üslubundan,gelini anlayabiliyorum.Kadın bunalmıştır çok büyük ihtimalle ki haklı.Biri sürekli bana ''gelinsin sen'' psikolojisi uygulasa hiçbir işe yardım falan etmem,arkamdan konuşsun dursunlar
Milana konu sahibine sordu başta, abinle yengen annenlere destek olmak için mi yanlarına yerleştiler diye, konu sahibi de evet dedi sonra 180 derece farklı yorumlar yaptı. İnsan gerçekten hayret ediyorAma konu ccookk yanlis tarafa cekildi herkes anlamak istedigini anladi :/ evi gelin gecindiriyor diyorlar konu sahibi hayir öyle birsey yok diyor daha israrla kaynana gelin parasi yiyor diyorlar hahaha anlamadim
Evde anne baba kardes abi ve gelin olmak uzere 5 kisiler
Konu sahibi once ailemin durumu kotu oldugu icin abim ev acmadi destek olmak icin karisi annenlerin evine gelin geldi dedi
Sonra uzerine cok gidilince hayir ailemin durumu iyi abiminki kotu dedi
Evde sadece baba abi ve gelin calisiyor
Anne de zaman zaman temizlige gidiyormus
Konu sahibine gore evde gelin varsa her isi gelin yapmaliymis hatta annene uzuluyosan sen yardima git diyen bir ueyeye , gelin varken ben niye gidecekmisim dedi
Sailor'cığım kadın uzun süredir çalışmıyormuş zaten. Dün ilk kez iş çıkmış da ona gitmiş.Ben görümceyi bilmem ama kayınvalideye acıdım
Cadoloz bir kaynana olsaydı zaten gelin hanım eve gelir gelmez kraliçe elzebath gibi odasına çekilip sofra kurulunca gelemezdi
Yada kadın yaşlı haliyle ev ekonomisine katkı olsun diye çalışmaya gitmezdi
Büyük ihtimal sessiz sakin bir kadın
Burada ne kaynanalar var asla çalışmayan sürekli maddi beklenti içinde olan
Gelinle değil beraber yaşarken gelin misafirliğe geldiğinde bile ondan is bekleyen
Fizik gücünü kullanarak çalışan insanlara kiyamiyorum ben
Of ben burdan cikiom basim agridiMilana konu sahibine sordu başta, abinle yengen annenlere destek olmak için mi yanlarına yerleştiler diye, konu sahibi de evet dedi sonra 180 derece farklı yorumlar yaptı. İnsan gerçekten hayret ediyor
Hoş öyleyse abi niye annesine yemek yaptırmış kendi el atmamış
Herkesin kendi evine cikmasi ile çözülebilecek bir problem aslında.Ama konu ccookk yanlis tarafa cekildi herkes anlamak istedigini anladi :/ evi gelin gecindiriyor diyorlar konu sahibi hayir öyle birsey yok diyor daha israrla kaynana gelin parasi yiyor diyorlar hahaha anlamadim
Sizinle ayni dusunmuyorum bu konudaAma simdi hakli degilmi? 5 yasiyor orda... gelin kendi pisligini kendi toparlasin konu sahibi neden temizlesin ki
Aynen öyle ... hizmet eden anneye yazik gelin olupta esiyle bas basa kalamayan geline yazik ... aslinda suclu abi hem karisini muhtac ediyor hem annesine cemkiriyorHerkesin kendi evine cikmasi ile çözülebilecek bir problem aslında.
Siz değişmeyeceğini kabulleniyorsunuz, ben değiştirebilirim diye çaba harcıyorum. Bence daha güzel :)))
Hayatlar avrupa kafalar orta doğu
Benim evimde annem var babam var. Annem de iş yapar babam da. Ben de yaparım. Elleriyle bana yemek hazırlayıp çayımı getirirler. Babam bana özel çerez, meyve tabakları hazırlar. Ooohhh sefam olsun madem
Kodlama yapmadım yapmamda insan insandır erkek kadın diye ayrım yapmam ama anlamamakta ısrar edıyorsunuz. Gezmeye gıdecek kadar vaktın var ama bır saatte yemegını hazırlayıp gıtmek yerıne kendi yumurta kırsın yesin diyebıliyorsun. Yapamayacahından mı hayır yapar. Ama dogru mu bu tavır bana gore hayır sana gore dogruysa yapacak bır sey yok. Alan razı satan razı. Aclıktan oleni yokta karısının bu tavırlarından arkadaslarına sızlananı cok haberiniz olsun ha ha ha!
Hulisi Kentmen tadında abiler yok ki gelip herkese benden ev dese, hiç!Of ben burdan cikiom basim agridiherkes kendi isini kendi görse. Herkes kendi evinde yasasa cok daha kolay olucakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?