- Konu Sahibi Sevmekcokzor
-
Aynen. Cünkü beraber yasamayi kabul etmis. Sonra calismaya baslamis evde kalmamak için ve üstüne hep odaya kaciyor. Ev isleri bir kenara bu iste bir is var. Bence abiside onun icin böyle kizdi
Madem kadınlar dururken erkekler yemek yapamıyor..
O halde abin dururken neden kadınlar çalışıyor. Erkekse evini geçindirsin . Annesinin evine yerlesmesin.
Burada gulmesinin nedeni birisi küçük kardeşin de gezmeye gitmiş madem o gitmeyip yemek yapsaydı lafı. Çünkü küçük kardeş de erkek olduğu için o da yapamazmis komik geldi tabii. O kadar sinir oldum ki şu konuya. Şu ev işlerinin kadına zimmetli olmasına... Eminim kız çocukları olanlar da benim gibi haddinden fazla sinir oluyordur. Ya da ben degisigim bilmiyorum bu konuda. Kızımı onun için hiç kız çocuğusun sen diye yetiştirmiyorum. Kizima üstün zekalı bence diyenler çok oldu. Aslında öyle bir şey yok sadece "kızlara özgü davranışları " yapmıyor o kadar. Umarım abartmiyorumdur. Şimdi ben böyle yaparım kızım gider erkek iş yapmaz diyen birinin yetiştirdiği adama aşık olur. Pffggg ben galiba buna sinir oluyorum şu an bu konuda.küçük kardeşim erkek :)
Olmaz merak etmeyinBurada gulmesinin nedeni birisi küçük kardeşin de gezmeye gitmiş madem o gitmeyip yemek yapsaydı lafı. Çünkü küçük kardeş de erkek olduğu için o da yapamazmis komik geldi tabii. O kadar sinir oldum ki şu konuya. Şu ev işlerinin kadına zimmetli olmasına... Eminim kız çocukları olanlar da benim gibi haddinden fazla sinir oluyordur. Ya da ben degisigim bilmiyorum bu konuda. Kızımı onun için hiç kız çocuğusun sen diye yetiştirmiyorum. Kizima üstün zekalı bence diyenler çok oldu. Aslında öyle bir şey yok sadece "kızlara özgü davranışları " yapmıyor o kadar. Umarım abartmiyorumdur. Şimdi ben böyle yaparım kızım gider erkek iş yapmaz diyen birinin yetiştirdiği adama aşık olur. Pffggg ben galiba buna sinir oluyorum şu an bu konuda.
Burada gulmesinin nedeni birisi küçük kardeşin de gezmeye gitmiş madem o gitmeyip yemek yapsaydı lafı. Çünkü küçük kardeş de erkek olduğu için o da yapamazmis komik geldi tabii. O kadar sinir oldum ki şu konuya. Şu ev işlerinin kadına zimmetli olmasına... Eminim kız çocukları olanlar da benim gibi haddinden fazla sinir oluyordur. Ya da ben degisigim bilmiyorum bu konuda. Kızımı onun için hiç kız çocuğusun sen diye yetiştirmiyorum. Kizima üstün zekalı bence diyenler çok oldu. Aslında öyle bir şey yok sadece "kızlara özgü davranışları " yapmıyor o kadar. Umarım abartmiyorumdur. Şimdi ben böyle yaparım kızım gider erkek iş yapmaz diyen birinin yetiştirdiği adama aşık olur. Pffggg ben galiba buna sinir oluyorum şu an bu konuda.
İşte taviz tavizi doğuruyor. "Maddi durumumuz yok, gelin oğlumun hatırına bizimle yaşamayı kabul etti" deyip susup oturacaklarına iyice tepesine binmeye çalışmışlar. Çünkü nasılsa o "gelin", mecbur yapacak. Görümcenin üslubuna bakınca kayınvalidenin tavrının farklı olduğunu düşünemiyorum. Kadın hizmetçilik yapmıyor diye surat çekmek istemediği için odaya kapatıyordur kendini. Umarım ayrı eve çıkarlar da rahat eder.
Gelinin işten gelince odaya geçip uzanmak istemesi bana çok normal geldi, yorgunluk bi yandan gelirken ulaşımda daha çok yoruluyor insan. Ha bide annenizin babanıza şikayet etmesi hoş değil abiniz evlenmeden sofrayı kim kurup kaldırıyordu, kim yardım ediyordu annenize?
Tabi yediği tabağı kaldırıp birkaç bişeye yardım edebilir fakat yemeği yapsın yardım etsin her zaman olmaz, odasını derler toplar çamaşırlarını halleder evin bazı kısımlarına el atabilir ama hep değil.
Kendi evi olsa bunların hepsini yapmak durumunda kalacak ama 5 kişiye değil, kendi düzeninde erteleyebilceği işleri olcak canı istemezse yapmıcak.
Adı sırf gelin olduğu için hem çalışıp hem hizmet etmek zorunda değil, abinizin üslubu sert olsada karısını savunması güzel. İnşallah herkes kendi evinde mutlu olur
Guzel noktaya deginmissin , zaten iyi bir meslek sahibiysen cevrendeki erkekler de genelde kendini gelistirmis duzgun adamlar oluyorMilana'ya katılıyorum, gidip de öyle bir adama aşık olmaz bence.
Benim annem de çalışıyor, babam ev işlerinde üzerine düşeni yapar. Annem ne bana ne kardeşime hiç iş yaptırmadı. Kız çocuğuyuz diye "bir tabak yemek karşılığı iş yapacak ucuz iş gücü" yerine koymadı bizi. Her zaman "Okuyun, çalışın. Okursanız buna göre bir çevreniz olur, buna göre bir eşiniz olur" derdi. Evli değilim ama hiçbir zaman gidip "ev işi kadın işi" "kadın dediğin şöyle olur böyle olur" diyen bir adama aşık olmadım. Böyle bir adamla oturup sohbet edebileceğimi bile sanmıyorum. Kızınız da zamanı gelince kendisine göre birini seçecektir.
Burada gulmesinin nedeni birisi küçük kardeşin de gezmeye gitmiş madem o gitmeyip yemek yapsaydı lafı. Çünkü küçük kardeş de erkek olduğu için o da yapamazmis komik geldi tabii. O kadar sinir oldum ki şu konuya. Şu ev işlerinin kadına zimmetli olmasına... Eminim kız çocukları olanlar da benim gibi haddinden fazla sinir oluyordur. Ya da ben degisigim bilmiyorum bu konuda. Kızımı onun için hiç kız çocuğusun sen diye yetiştirmiyorum. Kizima üstün zekalı bence diyenler çok oldu. Aslında öyle bir şey yok sadece "kızlara özgü davranışları " yapmıyor o kadar. Umarım abartmiyorumdur. Şimdi ben böyle yaparım kızım gider erkek iş yapmaz diyen birinin yetiştirdiği adama aşık olur. Pffggg ben galiba buna sinir oluyorum şu an bu konuda.
Evet ama konu sahibine göre annesi senelerce herseyi yapmis zaten yorulmus yani. Onun icin gelin yardim etmek zorundaymis. Sahsen su hicbirseye el sürmüyor isine de inanmiyorum nedense. Kim donunu kvye yikatir
Benim iki erkek evladim var ben bile bu kadarina sinir oldum. Bakalım o gelin ne durumda. Sahsen şanslıyım benim esimin annesi oglunu dogru dürüst yetistirmia. Bu kafadan gitmemis yani.
Guzel noktaya deginmissin , zaten iyi bir meslek sahibiysen cevrendeki erkekler de genelde kendini gelistirmis duzgun adamlar oluyor
Yani benimde karsima hic cikmadi boyle hicbir is yapmayan adamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?