- 18 Temmuz 2018
- 929
- 1.002
- 113
- Konu Sahibi Sevmekcokzor
-
Siz bu kafayla devam esin ne diyeyim. Adam calişsın sen evde otur otur sonra gezmeye git. Bir kap yemek yapayımda yeain siye dusunme. Ee ne diyeyim Allah mutlulugunuzu daim etsin.
Kvye de bize yemek yapacaksin diye zorla yaptirmiyorlardir heralde. Kendine kadar yapsin yemegini yesin sikayet edecegine.
Bu sikayetler sadece kiz izinde oldugu icin degil normalde de sikayetleniyormus zaten kv yani calisirken de iş bekliyorlar.
Annem bana boyle sikayetlense kendine yap ye bosver derim. Gelinnn nerrrrdeee demem.
Ya da anneniz cikarsin evden onlari.
Gelininiz olmasaydı kim yapacaktı yemeği? Abinize hak verdim güzel cevap vermiş size. Siz onların içine karışamazsınız abiniz o KADINI kendine eş diye aldı. Süs diyemi aldı diyerek yanlış düşünüyorsunuz. Annenize uzulduyseniz gidip siz yapsaydınız yemeği çok zor değildi.
Yazdığınız ilk mesaj çok eksik. Ona göre yorum yapıyoruz. Babanız olmadığını düşündüm. Ayrıca kim kimin evinde yaşıyor, orasını da anlamadım. Yani herkesin istediği bir birlikte yaşam mı söz konusu burada? Yeni evli bir çiftin evinde bir de anne babanın olması ne sıkıntılı bir durum farkındasınızdır herhalde, insanı çok yorar, mutsuz eder. Ayrıca abiniz de tatilde değil mi? Gelin dışarı çıktıysa, neden abiniz yapmadı o bir kap yemeği? Yani gelin bu işten ne kadar sorumluysa, abiniz de sorumlu.Annemin öyle bir lüksü yok işte babamda çalışıyor işten gelicek mecbur yemek pişmesi lazım
Sen çok yanlış sulardasın bebeyimgelini süs diyemi almış abim anlamadım
şaşkınım şu anYoo merak etme, dolapta sürekli yumurta bulunduruyorum, alternatif olarak kahvaltı çeşitleri, makarna vs.
Tost makinasının ve tavanın yerini gösteren bir harita çizdim buzdolabı üzerine, hatta ok ile yön gösteriyor.
Bulamazsa diye, Allah korusun.
Teşekkür ediyorum, Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.
Annem kendine değil ev halkına yaptı yemeği babamda çalıştığı için işten gelicek diye. Okadar da vicdansız değilim tabiki onunda dinlenmek hakkı ama annemde rahatsız her ise koşturamaz degilmi
Yazdığınız ilk mesaj çok eksik. Ona göre yorum yapıyoruz. Babanız olmadığını düşündüm. Ayrıca kim kimin evinde yaşıyor, orasını da anlamadım. Yani herkesin istediği bir birlikte yaşam mı söz konusu burada? Yeni evli bir çiftin evinde bir de anne babanın olması ne sıkıntılı bir durum farkındasınızdır herhalde, insanı çok yorar, mutsuz eder. Ayrıca abiniz de tatilde değil mi? Gelin dışarı çıktıysa, neden abiniz yapmadı o bir kap yemeği? Yani gelin bu işten ne kadar sorumluysa, abiniz de sorumlu.
Ya gerçekten Allah size gelecek geline sabır versin şu kafa yapısıyla 1 adım öne değil 100 adım geri gidersiniz. Kadın çalışıyor zaten bir de ev işimi yemek mi yapacak yıllık izin dediğin 2 hafta bırakın da kadın nefes alsın. Annenize çok uzuluyorsaniz ona bir yardımcı tutun paraya kıyıp ya da söyleyin abiniz yapsın o dedikleriniz gelinin görevi değil gelin annenizin evladı çocuğu değil abiniz annenizle ilgilenmek işini yapmak zorunda.ev annemlerin değil kiradalar ben cinsiyetçi olduğumu düşünmüyorum her zaman kadınları desteklerim ama bukadarda vurdumduymaz olunmaz gelin sonuçta adı üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?