- 9 Ağustos 2016
- 307
- 457
- 103
- 39
- Konu Sahibi Sevmekcokzor
-
küçük kardeşim erkek :)
Erkek olsun ne olmuş? Erkeklere yemek yapmak öğretilmiyor mu sizin ailenizde? Hadi diyelim yapamadı, düşünmüyor mu anasını anne biz gezmeye çıkıyoruz istersen sen yemek yapma yorgunsun biz dışardan birşeyler alalım diyemiyor mu? Gezmeye çıkan insandan bir yemek parası çıkar elbet.küçük kardeşim erkek :)
gelini süs diyemi almış abim anlamadım
genel olarak haklısınız ama sözleriniz yanlış..slm kızlar
inanın o kadar kırıldım ki anlatamam. hemen konuya giriyorum biz 3 kardeşiz benden büyük bir abim var 28 yasında yaklaşık 1.5 yıldır evli. gelinimiz çalışıyor bu ara yıllık izinde olduğu için evde. (bu arada annemlerle birlik oturuyorlar maddi sıkıntıdan dolayı) annem 50 yasında kadın onceden eve temizliğe giderdi bende küçük kardeşime bakardım. sağlık sorunlarından dolayı bırakmıştı. dün yine temizlik işi çıkmış annemde para sıkıntısından dolayı kabul etmiş. öğlen saatlerinde annemi aradım ve işte olduğunu akşam görüşelim dedi bende tamam diyerek kapattım. akşam tekrar aradım annem işten geldim yemek yapıyorum dedi bende gelin nerde diye sordum küçük kardeşimle gezmeye gitmiş. bende dedimki bari yemeği hazırlayıp gitseydi annem yemek yaptıgı için telefonu hoparlöre koymuş abim bu dediğimi duydu ve koptu kıyamet. sanane sen neden karışıyosun kaynana mısın sen kes çeneni duymak istemiyorum sesini falan diye bağırmaya başladı inanın okadar kötü oldumki. ben kötü niyetle bişey demedim sadece anneme acıdığım için keşke yemeğide hazırlayıp gitseydi dedim. kızlar gelinimz hiç iş yapmıyormus her işi annem görüyor odasına giriyormuş sürekli telefonla meşgul. bunları bana annem anlattı kendim gidip gözümlede gördüm ama hiç karışmam abim dururken benim geline bişey söylemem yanlış olur. kızlar dünden beri çok kötüyüm çok kırıldım bir kadın yüzünden insan kardeşine bağırırmı biz birbirimize çok düşkündük. belki aranızda görümcesin ortalığı karıştırma diyenler olacak ama inanın hiç bişeylerine karışmadım bugüne kadar annem okadar gelinimizden şikayet etti bana ağzımı açıp tek bir laf bile etmedim. yazık değilmi anneme hem ev işi hem dışarı temizliğe gidiyor hem gelip yemek yapıyor gelini süs diyemi almış abim anlamadım ben mi yanlış düşünüyorum. küstüm abime lafları çok koydu ne yapmalıyım sizce hiçbişey olmamış gibi devam mı edeyim yoksa küsmü kalayım ?? okuduğunuz için teşekkürler
İşten gelip uzanması gayet doğal .ben gezmeye çıktığımda bile eve dönünce bi 15 dk uzanıp dinleniyorum .evet dedikleriniz çok doğru ama hiç birşeye yardımcı olmuyor muş sadece işten gelince odasına girip uzanıyormuş yemeği annem yapıyor zaten bundan şikayetçi değil ama diğer ev işlerinde biraz yardımcı olsa annemde şikayet etmez
gelin sonuçta adı üstünde
Annesi neden evini terketsin
Kendi eviniz olsa yapacaksınız ama mecbur. Hem kadının evinde oturacaksin karı koca. Hem de çalışıyoruz diye yan gelip yatacaksin. Bence öyle bir dünya yok. O zaman çıksınlar kendi evlerine hem öyle bir dünya var mıymış görürler.genel olarak haklısınız ama sözleriniz yanlış..
"gelini süs diye mi almış abim" "bir kadın yüzünden insan kardeşine bağırır mı?" bunlar bence yanlış cümleler ve bilinçaltınızı ortaya çıkarmış, yani fırsatı bulsanız siz geline demediğinizi bırakmayacaksınız, bir kadın değil o abinizin EŞİ, HAYAT ARKADAŞI...
gelin normalde çalışıyormuş anneniz çalışmıyor bi iş yapmaması normal değil mi? valla bence normal bende çalışıyor olsam aynı evde kayınvalideme sofra kurmak ve toplamak gibi ufak çaplı işler dışında pek yardım etmem.
evet o gün anneniz işe gitmiş bi yemek yapsa gezmeye öyle çıksa daha iyi olurdu, o gün için siz haklısınız ama abiniz de karısının arkasından konuşuluyor diye sinirlenmiş, büyütmüş ama o da haklı.
Siz de bir GELİN misiniz? nasıl bir GELİN siniz?siz hiç iş yapmıyorsunuz galiba aynı bizim GELİN gibi onu savunduğunuza göre. annem senelerdir yapmaktan yorulmuş zaten birazda yardım etsin bi zahmet. ayrıca defalarca söyledim benimle kalmasını abim izin vermiyor.
ev annemlerin değil kiradalar ben cinsiyetçi olduğumu düşünmüyorum her zaman kadınları desteklerim ama bukadarda vurdumduymaz olunmaz gelin sonuçta adı üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?