- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
ben de sık kullanılanlar değil de favourites ya da favorilere ekle derim hahaya ben sanirim daha cok "sık kullanilanlar" diyorum ona. ama aslinda sık kullanmiyorum.
o nasıl oluyor google hesabında mı saklanıyor ki?bu arada google chrome'un bu yer imlerini senin hesabinda saklamasi, sonra bilgisayara format atsan da baska bilgisayardan baglansan da kendi hesabinla girince butun imleri yuklemesi super guzel bir sey :)
o nasıl oluyor google hesabında mı saklanıyor ki?
o nasıl oluyor google hesabında mı saklanıyor ki?
tamam canım iyi yürüyüşlerlilycan ben yuruyuse cikiyorum :) musaitsen arayim?
dur sana birkac tarif daha paylasayim: http://www.pelince.com/2010/02/yesil-mercimek-salatas.html
bunu biliyorsundur gerci ama http://www.pelince.com/2012/05/frnda-yumurtal-peynirli-ekmek.html
Tarifler çok güzel.
Ben mercimekli-bulgurlu salata denemiştim, çok doyurucu oldu, saatlerce tok tuttu beni.
Yumurtalı ekmek anneannemin en sık yaptığı atıştırmalıklardandır ama denemek aklıma gelmemişti :) Lor bana çok lezzetsiz geliyor (birkaç markanın yağlı lorları var, onlar lezzetli gerçi) ama light peynirler deneyeceğim. Hem karbonhidrat- protein dengesi de iyi bir atıştırmalık :125:
demek ki senin damak tadın az yağlı loru almıyor
ben de nerede yağsız tuzsuz varsa onu alırım
tarifler güzel gerçekten o siteden başka alternatiflere de bakabilirsin
Bugün biraz diyet dışına çıktım dün akşam bu sabah için ne yapsam ne etsem ekmek de yok derken buzluktan önceden koyduğum közlenmiş biber patlıcan karışımı vardı doğranmış yaklaşık 3-4 kaşık miktarında... Sabahleyin de içine zeytinyağı, nar ekşisi, domates ve birkaç dilim salatalık doğrayıp salata haline getirdim. Akşamım kaçamak gibi oldu ama hala ondan sonra başka şeylere yönelip atıştırma yapmadım (aferin bana)
Neyse...... işte menüm:
Sabah - 09:00
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 50g az yağlı beyaz peynir
- 1 salatalık
- Çay
Ara - 11:00
- 4 tane Etiform çubuk kraker
Öğle - 12:45
- 1 tabak patlıcan salatası (yukarıda yazmıştım)
- 2 tane Etiform diyet bisküvi (ekmek niyetine)
Ara - 16:00
- 3 tane hurma
Akşam - 19:00
- 6 tane kandil simidi (çok severim paketi bitiririm diye düşünmüştüm ama çok doyduğumu hissettim 7.yi almadım)
- Çay
Su - 1,5-2 lt
Spor - Yok
O kadar güzel tarifler var ki!
Özellikle tatlı tariflerine ayrı bir dikkatle baktım
Tabi sonra bir de kalorilerini hesapladım da...
Elmalı-bisküvili toplar sanırım en az kalorili olanı, üstüne de çikolata sosunu koymazsam kalorisi daha da azalır :) 100 gr bisküvide 450 kalori olduğunu keşke bilmez olaydım, ne güzel paket paket yiyordum
Ayyh! Kandil simidine ben de bayılırım, hele susamlı olanları!
Bir tane kandil simidi 80 kalori, o kadar da çok değil
Ben de bugün baya kandil simidir yedim
80 kcal olduğunu senin topikte gördüm ama ne yazık ki çok geçti yemiştim zaten
neyse pişman mıyım asla
ondan sonra bişey yemedim ve çok severim bir de yeme atağı geldiğnde kendimi tutamam sonuna kadar yerim ama bugun hiç atak falan gelmedi 6 tane yedim şiştim doydum bir daha meyve dahi atmadım ağzıma
pakette 9 tane daha var onları da dağıtırım artık belki 1-2 tane yerim ama
Teşekkür ederimNeden pişman olasın ki! Dün zaten çok az yemişsin, listenin tamamı 1000 kalori anca eder - o da biraz abartarak hesaplayınca-
Az bile yemişsinHer şey çok güzel bence
Teşekkür ederim
Ben yediklerimden pişmanlık duymuyorum artık - çünkü önceleri az yesem de kalorisini yapacağı kiloyu düşünürdüm şimdi ise aç kalmadan her şeyden yiyerek de kilo verilebilir düşüncesindeyim o yüzden kasmıyorum
benim hesaplarıma göre 1100-1200 civarında kalorilik bir liste gibi geldi
zaten benim normal beslenme tarzım bu hafta içi...
sabah-ara-öğle-ara-akşam çok nadiren de gece ara öğünü...
Teşekkür ederim
Ben yediklerimden pişmanlık duymuyorum artık - çünkü önceleri az yesem de kalorisini yapacağı kiloyu düşünürdüm şimdi ise aç kalmadan her şeyden yiyerek de kilo verilebilir düşüncesindeyim o yüzden kasmıyorum
benim hesaplarıma göre 1100-1200 civarında kalorilik bir liste gibi geldi
zaten benim normal beslenme tarzım bu hafta içi...
sabah-ara-öğle-ara-akşam çok nadiren de gece ara öğünü...
lilycim ya ne dicem, simdi diyetisyene gitsek bize 1600-1800 kalorilik liste verecek ya, acaba onu 8 ogune bolerek yesek belki de guzel kilo verir miyiz?
Aynen öyleBende de pişmanlık yok, kandil simidine devam...
Bi' düşünüyorum da, daha önceden günde 3000-5000 kalori alıyorken şimdi 1000'li kalorilerle idare ediyoruz, zaten bu başlı başına bir başarı. Gerçekten de pişmanlığa hiç gerek yokBiz başarılıyız, biz azimliyiz, biz başarıyoruz!
Aynen öyle
Biz kendimizi seviyoruz, bedenimizi düşünüyoruz, sağlıklı besleniyoruz, başarılıyız, mutluyuz, huzurluyuz...
Bu arada ben önceleri aç yaşıyordum bu şekil beslenme benim için fazla bile yani eskiyle kıyasla... Günde 500 kcal falan alıyordum sanırım
Ara ara gelen yeme ataklarını saymazsak tabii...
Keşke ben de az kaloriyle doysam
Bazı günler 1200 bazı günler 1800 olsa da ortalamasını alınca 1500 kalori ediyor, 1500 ile ancak doyuyorum şu anZamanla azaltabilirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?