- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
Haklısın canım, desteğin için çok teşekkür ederim.
Yarından itibaren tekrardan başlamayı düşünüyorum kendimi şartlandırıyorum zaten hafta içi çok diyeti bozma şansım olmuyor rutine bağlıyorum
O yüzden tam gaz başlıyorum inşallah yarın
Karbonhidrat diyeti mi yapacaksınız?
hayir, kalori dongusu (carb cycle) diyeti gibi bir sey dusunmustuk ama sonra ikimizde kisitlamalara gelemedigimizden kafana gore takil diyetine oy birligiyle donus yaptik.
bu biraz karisik cunku, bir gun karbonhidrat agirlikli besleniyorsun, ama yag kaynagi sayilabilecek hicbir sey yememen lazim, diger gun protein agirlikli besleniyorsun, karbonhidrat yememen lazim. hem karisik hem de kurallara alerjimiz var ikimizin de
Vücut geliştirenler böyle bir diyet yapıyordu sanırım ama fazla bilgi sahibi değilim :)
Yeni bir şey daha öğrendim
mantigi karbonhidrat alinmayan gun yag yakilmasi, ama ertesi gun yuksek kalori beslenerek metabolizmanin dusmemesi uzerine kurulu.
bu arada belirtmeliyim ki, gunde 3 avatar falan degistiriyorsun sanirim
Huyum kurusun, çok çabuk sıkılıyorum
ya ilki iyiydi bence. su havaya kalp cizip opucuk gonderen kiz
Hangisiydi acaba o? :44: O kadar çok değiştiriyorum ki hangisi olduğunu hatırlamakta zorlanıyorumSanırım Adriana Lima'nın öpücük göderdiği gif idi
adriana olsa tanirdim sanirim ama belki taniyamamis da olabiliirm.
O zaman Miranda Kerr
Hanımlar gün içinde yemek için yanıma neler koyabilirim, önerileriniz var mı?
Kahvaltı sorun değil, dışarıda da olsam hafif bir şekilde geçirebiliyorum ama diğer öğünler gerçekten sorun. Yemekler genelde yağlı ve fazla kalorili oluyor. Yanıma sarı leblebi, fıstık, fındık, kuru kayısı, diyet bisküvi, meyveli yoğurt + yulaf vs gibi şeyler koyuyorum ama başka önerilere de ihtiyacım var. Her türlü öneriye açığım
hah bu iyi iste, bu kalsin degistirme :) hem sempatik, hem guzel :)
bu konuda lily'nin tavsiyeleri olabilir sanirim, o evden yemek getiriyor ogle yemeklerini genellikle. ben kampuste yasadigimdan pek yemek tasima durumum olmuyor.
Vazgecmekyok arkadaşım güzel açıklamış biz kalıplara gelemiyoruz ben diyetisyen listelerine bile uyamıyorum bir zaman sonra sıkılıyorum - biz kafamızın diyetini uygulamaya karar verdikmantigi karbonhidrat alinmayan gun yag yakilmasi, ama ertesi gun yuksek kalori beslenerek metabolizmanin dusmemesi uzerine kurulu.
bu arada belirtmeliyim ki, gunde 3 avatar falan degistiriyorsun sanirim
Biz de sıkıldığımızdan diyeti başlamadan bitirdik işte...
Huyum kurusun, çok çabuk sıkılıyorum
Bugün ben de kötü başladım maalesefHanımlar gün içinde yemek için yanıma neler koyabilirim, önerileriniz var mı?
Kahvaltı sorun değil, dışarıda da olsam hafif bir şekilde geçirebiliyorum ama diğer öğünler gerçekten sorun. Yemekler genelde yağlı ve fazla kalorili oluyor. Yanıma sarı leblebi, fıstık, fındık, kuru kayısı, diyet bisküvi, meyveli yoğurt + yulaf vs gibi şeyler koyuyorum ama başka önerilere de ihtiyacım var. Her türlü öneriye açığım
hoşgeldinnnnnnnnnn limonaa lilynin kınusu varmış burda
Vazgecmekyok arkadaşım güzel açıklamış biz kalıplara gelemiyoruz ben diyetisyen listelerine bile uyamıyorum bir zaman sonra sıkılıyorum - biz kafamızın diyetini uygulamaya karar verdik
Biz de sıkıldığımızdan diyeti başlamadan bitirdik işte...
Bugün ben de kötü başladım maalesefNormal zamanda evde az yağlı ve tuzsuz yemekler yapıyorum ve 6 yemek kaşığı yemek yanına yoğurt 2 dilim ekmek koyup iş yerinde öğlen yiyorum küçük plastik saklama kaplarına koyup getiriyorum (bugün yapamadım gerçi)
Ara olarak da dediğin gibi ya hurma ya kuru kayısı ya diyet bisküvi ya da minik sütlerden alıyorum.
hoşgeldinnnnnnnnnn limon
Merhaba günlük...
Bir haftalık aradan sonra, gece tekrarını izlediğim Melek programında çok sevdiğim bir diyetisyen olan Dilara Koçak'ı dinledikçe gaza geldim, bugün kendime çekidüzen verme kararı aldım. Ne yazık ki elimde olmayan bazı aksaklıklardan dolayı (evde tesisat arızalandı onunla uğraştım sabahın 5inde) istediğim gibi bir başlangıç yapamadım.Ama "bir yerden başlamak lazım" düşüncesiyle elimden geleni yapıyorum.
Şimdiye kadar yediklerimi yazayım, yoksa motive olacağım yok
Sabah - 08:45
- Yarım simit
- Çay
Ara - 11:00
- 200 ml süt (1 küçük paket - tam yağlı)
Öğle - 12:30 (yemekhaneye gittim o yüzden biraz karbonhidratlı bir öğün oldu)
- 1 kepçe sebze çorbası
- 1 kepçe yahni (patates+et vardı salçasız)
- Yarım tabak bulgur pilavı (3-4 yk kadar)
Akşama da hafif bir sebze yemeği yapıp yanına yoğurt yiyeyim diyorum ama bakalım...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?