Lily ile Sağlıklı Beslenmeye Doğru...

alcak karb gununde karbonhidrat olanlar kahvaltidan sonra yasak
yuksek karb gununde de yaglar yasak.

Karbonhidrat diyeti mi yapacaksınız?

Karbonhidrat diyeti mi yapacaksınız?

hayir, kalori dongusu (carb cycle) diyeti gibi bir sey dusunmustuk ama sonra ikimizde kisitlamalara gelemedigimizden kafana gore takil diyetine oy birligiyle donus yaptik.

bu biraz karisik cunku, bir gun karbonhidrat agirlikli besleniyorsun, ama yag kaynagi sayilabilecek hicbir sey yememen lazim, diger gun protein agirlikli besleniyorsun, karbonhidrat yememen lazim. hem karisik hem de kurallara alerjimiz var ikimizin de

Vücut geliştirenler böyle bir diyet yapıyordu sanırım ama fazla bilgi sahibi değilim :)

Yeni bir şey daha öğrendim

Vücut geliştirenler böyle bir diyet yapıyordu sanırım ama fazla bilgi sahibi değilim :)

Yeni bir şey daha öğrendim

mantigi karbonhidrat alinmayan gun yag yakilmasi, ama ertesi gun yuksek kalori beslenerek metabolizmanin dusmemesi uzerine kurulu.

bu arada belirtmeliyim ki, gunde 3 avatar falan degistiriyorsun sanirim

mantigi karbonhidrat alinmayan gun yag yakilmasi, ama ertesi gun yuksek kalori beslenerek metabolizmanin dusmemesi uzerine kurulu.

Huyum kurusun, çok çabuk sıkılıyorum

Hanımlar gün içinde yemek için yanıma neler koyabilirim, önerileriniz var mı?

Kahvaltı sorun değil, dışarıda da olsam hafif bir şekilde geçirebiliyorum ama diğer öğünler gerçekten sorun. Yemekler genelde yağlı ve fazla kalorili oluyor. Yanıma sarı leblebi, fıstık, fındık, kuru kayısı, diyet bisküvi, meyveli yoğurt + yulaf vs gibi şeyler koyuyorum ama başka önerilere de ihtiyacım var. Her türlü öneriye açığım

bu konuda lily'nin tavsiyeleri olabilir sanirim, o evden yemek getiriyor ogle yemeklerini genellikle. ben kampuste yasadigimdan pek yemek tasima durumum olmuyor.

Vazgecmekyok arkadaşım güzel açıklamış biz kalıplara gelemiyoruz ben diyetisyen listelerine bile uyamıyorum bir zaman sonra sıkılıyorum - biz kafamızın diyetini uygulamaya karar verdik

Huyum kurusun, çok çabuk sıkılıyorum
Biz de sıkıldığımızdan diyeti başlamadan bitirdik işte...

Bugün ben de kötü başladım maalesef Normal zamanda evde az yağlı ve tuzsuz yemekler yapıyorum ve 6 yemek kaşığı yemek yanına yoğurt 2 dilim ekmek koyup iş yerinde öğlen yiyorum küçük plastik saklama kaplarına koyup getiriyorum (bugün yapamadım gerçi)
Ara olarak da dediğin gibi ya hurma ya kuru kayısı ya diyet bisküvi ya da minik sütlerden alıyorum.

aa lilynin kınusu varmış burda
hoşgeldinnnnnnnnnn limon

Konun hayırlı olsun canım bu aralar yapamam ama sınav sonu katılabilirim sana...

Tesekkur ederim Lily :)

Merhaba günlük...
Bir haftalık aradan sonra, gece tekrarını izlediğim Melek programında çok sevdiğim bir diyetisyen olan Dilara Koçak'ı dinledikçe gaza geldim, bugün kendime çekidüzen verme kararı aldım. Ne yazık ki elimde olmayan bazı aksaklıklardan dolayı (evde tesisat arızalandı onunla uğraştım sabahın 5inde) istediğim gibi bir başlangıç yapamadım. Ama "bir yerden başlamak lazım" düşüncesiyle elimden geleni yapıyorum.
Şimdiye kadar yediklerimi yazayım, yoksa motive olacağım yok

Sabah - 08:45
- Yarım simit
- Çay

Ara - 11:00
- 200 ml süt (1 küçük paket - tam yağlı)

Öğle - 12:30 (yemekhaneye gittim o yüzden biraz karbonhidratlı bir öğün oldu)
- 1 kepçe sebze çorbası
- 1 kepçe yahni (patates+et vardı salçasız)
- Yarım tabak bulgur pilavı (3-4 yk kadar)

Akşama da hafif bir sebze yemeği yapıp yanına yoğurt yiyeyim diyorum ama bakalım...:44:

ben yeniden baslangicimi cumaya erteledim yarin da marketten bulabilirsem karamelli ucu bir arada kahve alip serbest gunlerime nokta koyacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…