Ben de öyleyim ama not edecek halim bile yoktu kaç gündür - unuttum zaten bugunu yazar geçerim diyordum ama yazdıkça hatırladım yanlış kısımları düzeltmeye çalıştım yani eksik-fazla unuttuğum şeyler varsa bile çok uçuk şeyler değildir diye düşünüyorum bundan sonra da fırsat buldukça yazmak istiyorum - ziyaretin, yorumların ve desteğin için teşekkür ederimİyi olmana çok sevindim, ben de iyiyim çok şükürÜs
Üstelik kilo da vermişsin, daha da sevindim
Ah şu işler, şu yoğunluk bitmek bilmiyor, ben de aynı sorundan muzdaribim. Her defasında "bu yoğunluk bitecek, rahat edeceksin." diyorum ama boşuna avutuyorum kendimi
Ben fırsatım oldukça foruma girip yediklerimi yazıyorum ya da bir kenara not ediyorum yoksa hemen unuturum ben
Ben de öyleyim ama not edecek halim bile yoktu kaç gündür - unuttum zaten bugunu yazar geçerim diyordum ama yazdıkça hatırladım yanlış kısımları düzeltmeye çalıştım yani eksik-fazla unuttuğum şeyler varsa bile çok uçuk şeyler değildir diye düşünüyorum bundan sonra da fırsat buldukça yazmak istiyorum - ziyaretin, yorumların ve desteğin için teşekkür ederim
Selam canım hoşgeldinnnnn
meraba canımcım nasılsın
iştesin biliyorum ama diğer arkadaşlar izleyebilir atv de sağlıklı beslenme konuşuluyo tavsiye ederim canım ilgilenenlere
Selam canım hoşgeldinnnnn
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için - eve gidince izlerim inşallah
Hoşgeldin canım - bu arada hayırlı olsun mezun olmuşsuncanım hayırlı olsun günlüğün .bende uğrarım arada çok güzel paylaşımlar olmuş,faydalanmak isterim..
.
Selam canım - ya bu ara hiç diyet modunda değilm kafa yorgunluğum çok fazla bir de diyete kafa yoramayacağımı anladım kendime az biraz mola verdim - ha diyeceksin yeni başladın ama benim diyet serüvenim çok yıllar öncesine dayandığından yeni değil...Lily günlüğünün tozunu şöyle bir al istersen
Hoşgeldin canım - bu arada hayırlı olsun mezun olmuşsun
Selam canım - ya bu ara hiç diyet modunda değilm kafa yorgunluğum çok fazla bir de diyete kafa yoramayacağımı anladım kendime az biraz mola verdim - ha diyeceksin yeni başladın ama benim diyet serüvenim çok yıllar öncesine dayandığından yeni değil...
Selam günlük...
Bu ara menü yazmadım biliyorum şöyle özet geçeyim
7. ve 8. günler iyiydim
Dün ve bugün çok dikkat etmedim, uç noktalarda gezinmedim ama diyete de uygun olduğunu düşünmüyorum bakalım inşallah yarın mutfağa girip hafta içinde yemek için ev yemekleri yapacağım.
Şu an ufukta zeytinyağlı taze fasulye ve karnıyarık görünüyor.
Merhaba Lily
Seni o kadar iyi anlıyorum ki! Ben de nereden baksan 10-11 yıldır al-ver şeklinde sürekli kilo sorunuyla boğuşuyorum. Herkesin bu hayatta sınavı farklı oluyor, bizimkisi de yemeklerle anlaşılan
Diyet zaten zorken bir de stresli/yoğun zamanlarda daha da zor oluyor, sana çok hak veriyorum ama ne olursa olsun yaz bence. İstersen 3000-5000 kalori almış ol, hiç fark etmez. Yazınca insan çok daha kısa zamanda motivasyonu tekrar sağlıyor. Ben yazmazsam ve diyeti bozarsam 2-3 ay kendimi toplayamam ama böyle yazınca her şey kolaylaşıyor
Haklısın canım, desteğin için çok teşekkür ederim.
Yarından itibaren tekrardan başlamayı düşünüyorum kendimi şartlandırıyorum zaten hafta içi çok diyeti bozma şansım olmuyor rutine bağlıyorum
O yüzden tam gaz başlıyorum inşallah yarın
Hani pazartesi bir diyete başlıyorduk o ne oldu??? Sen yapacak mısın?dogru karar, tamamen destekliyorum :) ben de yarin sabahtan itibaren 5-6 ogun diyetime donuyorum. 4-5 gundur serbest takiliyorum ama serbestlik de bana mutluluk vermedi. duzenli beslenme en iyisi
Hani pazartesi bir diyete başlıyorduk o ne oldu??? Sen yapacak mısın?
dogru ya oyle sozlesmistik di mi. detaylara bi tekrar bakmam lazim hizlica ama uygulayabiliriz diye dusunuyorum. 300 gr kadar yogurt ve 600 ml kadar sut var su an. sut urunlerini dahil edecek sekilde degistirsek mi diyeti? kalsiyum da yag yakmada cok onemli bir faktor. bir de bal kesinlikle yasak demis ama sabahlari elma sirkesiyle azicik bal tuketsek sorun olmaz sanirim. cunku iki gunde de sabah ogununde ekmek ve meyve gibi besinler serbest.
sen ne dusunuyorsun?
Bana uyar :))) Kendi damak tadımıza uyarlayalım düşüncesindeyiz sanırım???
Örnek bir plan yazabilir misin? Sen daha fazla araştırmıştın bunu
tamam madem niyet ettik, Allah mahcup etmesin diyerek baslayalim.
pazartesi: yuksek karb.
sali: alcak karb
carsamba: yuksek
persembe: alcak
cuma: yuksek
cumartesi: alcak
pazar: yuksek
seklinde olsun.
--------------------------
Anladım aslında çok basit görünüyor peki şimdi bu diyette peynir yasak mıydı? lor demişsin sanırım ilk gün kalan light peyniri yerim yarın da lor alırım artık - zaten çok az kaldı evde - yoğurdu ya da sütü nasıl yapmayı planlıyorsun???
tamam madem niyet ettik, Allah mahcup etmesin diyerek baslayalim.
pazartesi: yuksek karb.
sali: alcak karb
carsamba: yuksek
persembe: alcak
cuma: yuksek
cumartesi: alcak
pazar: yuksek
seklinde olsun.
yuksek karb gunlerinde 3 serbest ogun ya da bi serbest gun kullanilabiliyor. benim icin hafta hafta sonu farketmiyor herhalde ogun olarak kullanirim kullanirsam.
yuksek karb gununde ara ogunler meyve arti kuruyemis olabilir. alcak karb gununde ise domates salatalik marul gibi sebze grubu olabilir. lor peynirine izin var anladigim kadariyla (whey diye toz proteinler bolumune yazmis) biraz lor arti domates salatalik seklinde belki. ana ogunlerde yuksek karb gununde corba, sebze yemegi, salata olur, alcak karb gununde protein aglikli bir yemek yaninda salata olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?