kızlar benmde adet günüm yarın..bu sabah idrar testm silik çıktı..belli belirsiz gibiydi sonraa 15 dk sonra falan iyice görünür gibi oldu ama silik işte sonuçta insan güvenemiyor :uhm: limon testini yaptım ben bu dibe çökme işini anlayamadım dipte tortular vardı limon tortuları bu dibe çökme mi demek ??????
not:sanırım bi daha limonata bile içemiycem yaparken midem bulandı :bbo:
inşallah hamilesindir inşalaah bence gebe çıkcaksın eğer yaptığın kaset test kaliteliysr (çünkü bir keresinde ben de silik çıktı ama adet oldum zaten ümitlenmemiştim testin tipi bile kayıktı.ne zamandır istiyorsun asyainş.cnm yaa eğer hamiş olursam bu limon testide gerçek payı oluyorrr
inşallah öyleyimdir henüz belli değil arkadaşım haftaya belli olacak:dance:
hayatım limon damlaları dibe çükerse pazitif anlamında demişlerdi bnaCANIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR UMARIM DEGERİN ARTAR...BEN 3 KEZ DENEDİM 1.DE YÜZEYDE KALDI.2.DE DİBE ÇÖKTÜ HEPSİ VE BUGÜN TEKRAR YAPTIM YARISI DİPTE YARISINDAN AZI YÜZEYDEYDİ YORUMUN NE BU SONUÇLARA CANIM....GEBELİK TESTİM VAR AMA ADETİME 3GÜN KALDI DAHA ÇIKMAZ ŞUANDA SONUÇ...:1hug:
ben hala beklemedeyim bakalım ama gebelik belirtilerim başladı mide bulantısı kokulara hassasiyet baş dönmesi uykueczaneden idrar testi alsaydin canim...limon testinde pozitif dimi..canim ya ben çok sabirsizimdir sen ne durumdasin?
dipte tortu varsa eğer o zaman sende de tuttu demektirkızlar benmde adet günüm yarın..bu sabah idrar testm silik çıktı..belli belirsiz gibiydi sonraa 15 dk sonra falan iyice görünür gibi oldu ama silik işte sonuçta insan güvenemiyor :uhm: limon testini yaptım ben bu dibe çökme işini anlayamadım dipte tortular vardı limon tortuları bu dibe çökme mi demek ??????
not:sanırım bi daha limonata bile içemiycem yaparken midem bulandı :bbo:
ya kizlar ben bu limon testini pek anlamis deilim,bana acikca anlatirmisiiz,simdi ,limonu dirk damlatiyorum damlalar assagiya dogru iniyor ve dipde kirinti gibi seyler kaliyor,iyi tamamda limon yag deilki yuzeyde kalsin ,ne damlatirsakda hep asgiya inmezmi yanlismiyim?
diğer topikteki hamile arkadaşlar yaptı hepsinde doğru çıktı canımgerçekten hamile olan kimse yaptımı bu testi arkadaşlar rica etsek yapsalar bakalm doğruluk payı ne...
apex canım hamiş olmanı canı gönülden istiyorum ama 3 haftalık bebiş için değerin çok düşük değilmi???yani canım arkadaşım bunu diyorum çünkü herşeye hazırlıklı olman gerekiyor Yüce Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin
Bende de dibe çöktü ne yani hamilemiyimm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?