Limon Testinin gerçekliğini merak ediyorum

en güzeli adetin geçmesini beklemek galiba ben çatlatma iğnesi olmuştum 10 günde bekleyebilirim sanırım...

betül gözün aydın.
canım sen öğrndin rahatladın bir de bzi öğrenseydik.
sen belitrielrin ne olmuştu yazarmısn burda takrar

hayatım sen de doktora gittin mi bugün kanda gebelik testi için.ben gittim daha çıkmadı sonuçlar.ya inanır mısınız çok az da olsa baş dömesi kasık ağrısı çok hafif ve bazen bel ağrısı ve beyaz akıntı.inşallah sizde ben de hamişizdir.:teytey:

nasıl yani sen idrar da çıktı.
kanda çıkmaıd mı
oalcak şey değil.
ya idrar da çıkınc akesin kanda ç.ıakr diyroalrdı.
doktor ne dedi sana
ben valla kanı veridm ama içimden almak gelmiyor tahlil sonucunu çünkğ
pekde çıkacak gibi gelmiyor bana
ama hayrılsı
canım hepimiz için allah tan bunu istiyorum

pardon yanlış anşamışım sen tahlil sonuçalrı çıkmadı diye yazmışsın ben hamileleik çıkamdı diye nalşdım
saat 3 ten sonra bilgi verecğim iyi veya kötü buarda
aynı belirtile bende de var canım
:))
kısmet

Saat 3 te kan tahlilini alacam.Belirtilerim
Baş dönmesi,kasık ağrısı,göğüs sızlaması.

Adet gecikmem olmadı daha bir gün var adetime.Galiba hamileyim.

kızlar kan sonucu pozitif ...çok şükür Allahım herkese nasip etsin.swethome sen aldın mı sonucu?

:teytey:canım tebrık ederım allahım hayırlısıyla saglıklı bı sekılde melegını kucagına almayı nasıp etsın darısı benım ve benım gıbı ısteyenlerın basına bızlere dua et olurmu hişlerın duası kabul olur

slm kızlar. ben şu limon testini merak ettim.acaba bu test kaçıncı hafta yapılıyo. ilk haftadan çıkıyomu.yumurtalık tedavisi gördüm.dün çatlatma iğnem oldu.bugünden itibaren bekliycem bende..

canım çok mutlu oldum Yüce RABBİM inşallah sağ salim kucağına almayı da nasip eder,hayırlı evlatlar olsun inşallah,hepimize nasip olur umarım.
kendine çok dikkat et...

kızlar kan sonucu pozitif ...çok şükür Allahım herkese nasip etsin.swethome sen aldın mı sonucu?

Canım tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasipm etsin.Bizlerede bu duyguyu en yakın zamanda yaşatsın.Ya bişi sorcam sen adetin geçincemi yaptın kan tahlili ben bu sabah evde test yaptım negatif çıktı ve moralim çok bozuldu ama adetime daha var çarşamba günü adet olucam sence erkenmi baktım teste hala içimde bir umut var çünkü allah herşeyin en hayırlısını nasip etsin hepimiz için.

ben adetime 2 gün kala acon gebelik testini sabah ilk idrarla yaptım 29u adet günüm kanıda bugün yaptırdım inşallah hamişsindir

Aldim sana yazmiştim zaten am topikteki arakdaşlara da yazayim.
Hamile değilm..................

beta hcg 0,100 yani umutsuz
şimdi doktora gitmek ve iyice incelenmek gerekeck
belirtilerim çoktu.
Diş gebelik felan olmaz umarim

betül tebrik ederim arkadaşım Allah tamamına erdirsin şüphelerinde yanılmamışsın değerin kaç çıktı kaç haftalık dediler sana tam olarak

swethome üzülme tatlım.herşeyin hayırlısını versin allah...inşallah bi daha ki ay veririz biz de güzel haberleri...
betülcüm tebrik ederim seni...senin adına ininki çok sevindim...allah sağlıkla kucağına versin inşallah...
darısı başımıza olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…