merhaba kizlar ben siteye bayadir uyeyim girip yazilarinizi hep takip ediyorum sizler sayesinde cok sey ogrendim ben sizlere bisey anlatip yardimlarinizi istiyorum ben yurtdisindayim burada doktora gitmek kan tahlili yaptirmak cok zor herzaman kan tahlili bile yapmiyorlar bi defa yaptirdin mi 3 ay beklemen gerekiyo bi daha yapmiyorlar eger cok hasta degilsen ilac bile vermiyorlar ben bir senedir burdayim ingilizcem cok fazla olmadigi icin doktorlara fazla soru sorma imkanimda olmuyor cok yanlizim burda esimden baska kimsemde yok subatta dusuk yaptigim icin kurtaj oldum hamileligi bi kez tattim azda olsa mayista turkiyeye gittim doktora gittim orda bir suru test falan yapildi hepsi normal yumurtaliklarimdada sorun yok simdi turkiyede degilim geri geldim kurtajdan sonra bu aya kadar hep korunduk bu ay ilk denemizdi yumurtlama gunu yada isi takibi yapmadim adetim normalde adet zamanlarimda bende hic bi belirti olmaz kasik agrimasi yada kramlar hic bi agri cekmeden adet olurum ama bende 10 gundur kasik agrisi sol kasigimda siddetli kramplar oluyor bazen bu kramplar cok siddetli degilde hafiften oluyor ayrica kasigimdan dizime kadar vuran kramplar ve agri var gogsumdeki damarlar cok belirgin ama asiri derecede resmen belirgin yani dokundugumdada aciyor midem sisiyor ve bi dolgunluk oluyor bide asiri bas donmen var dengemi saglayammiyorum ayaklarim kayiyormus gibi ben hamile olabilirim diye suphelendim icime oyle doguyor kendimi hamileymisim gibi hissediyorum bide ruyamda hamile oldugumu gordum agliyordum yanima birisi geliyor niye agliyorsun diyo hamilesin dimi diyo bana oyle diyen kadinda hamile cok seviniyo benim hamile olduguma(bide acikcasi ben kendimden suphelenince cok sikintiya girdim bu yanliz olmamdan vede doktora falan gidemedigim icin oldu sanirim sikinti yapmam bi gece uyumadan once dua etmistim allahim bana ruyamda hamilemiyim degilmiyim diye goster nolur diye okadar caresizimki hic bi yerden hickimseden bisey sorup ogrenemeyince allahima dua ettim o gecede ruyamda anlatigim gibi gordum simdi daha cok umitlendim )sonra doktora gittik esim benim cok kafama taktigimi anlayinca doktora goturdu doktora kendimi tam anlatamadim oda ne anladiysa normal dedi boyle olmasi kramplar basdonmesi agri goguslerdeki damarlar gogus buyemesi normalmis basdonmesi var diye kan tahlili istedi kansizlik varmi diye daha onun sonucu bile cikmadi bi sonuc 3 yada 4 gunde cikiyo burda iyice sinirlendim simdide cok caresizim adet gunume 2 yada 3 gun var (bazen bir kac gun gec olabiliyo) ama bi gun tuvalete gittigim de bende hic olmamisti daha once renksiz seffaf uzanan bi akinti geliyordu ondan bir sura sonrada kahverengi bi lekelenmem oldu cok azdi ikinci gun yine geldi ucuncu gunde kahverengi degil cok acik kirmizi bi lekelenmem oldu daha sonra hic bisey yok kac gundur. Lekelenmelerim cok azdi ama iyice kafam karisti bide bu gun bu limon testini denedim:)tortular dibe coktu hepsi bu gun aklim daha cok karisti sizlerden baska destek olacak kimsem yok yardim alabilecegim ne olur arkadaslar bana yardim edin bi akil verin ben neyapayim hamile olabilirmiyim carsamba gunude esimle birinci evlilik yildonumumuz ona o gun hamile oldugumu soylemeyi cok istiyorum yuce rabbim yardimcim olsun tabi sizlerde yardiminiza cok ihtiyacim var bana cevap yazarsaniz cok sevinirim simdiden tesekkur ederim
Valla betül kan tahlilie yap en iyisi.
Adet deöneminden çnce idrar da ki testlerde görünmeme riski yüksekmiş ama kan testinde görünüyormuş
bende pçtesi kan testi yaptircağim .
Inşallah
ve yanind ane kadar kan ve idrar ile ilgili varsa hepsini yaptircağim .
Inşallah bakalim..
Ben de yeşil beyazin anlattiği tüm belirtiler var.
Bir tek o akinti ve lekelenmeler yok bakalim.
Ne oalcak.
Allahim sen büyüksün.
Herkese hayrilsindan ver yarabbim.
Ama bügün hiç hamileymişim ve umudum var gibi hissetmiyorum neden bilmem?
Ama değişimi haber verecğim.
canim seni cok iyi anliyorum bende yurtdisindayim Rabbim yardimcin olsun ins hamilesindir burdan aliriz haberinimerhaba kizlar ben siteye bayadir uyeyim girip yazilarinizi hep takip ediyorum sizler sayesinde cok sey ogrendim ben sizlere bisey anlatip yardimlarinizi istiyorum ben yurtdisindayim burada doktora gitmek kan tahlili yaptirmak cok zor herzaman kan tahlili bile yapmiyorlar bi defa yaptirdin mi 3 ay beklemen gerekiyo bi daha yapmiyorlar eger cok hasta degilsen ilac bile vermiyorlar ben bir senedir burdayim ingilizcem cok fazla olmadigi icin doktorlara fazla soru sorma imkanimda olmuyor cok yanlizim burda esimden baska kimsemde yok subatta dusuk yaptigim icin kurtaj oldum hamileligi bi kez tattim azda olsa mayista turkiyeye gittim doktora gittim orda bir suru test falan yapildi hepsi normal yumurtaliklarimdada sorun yok simdi turkiyede degilim geri geldim kurtajdan sonra bu aya kadar hep korunduk bu ay ilk denemizdi yumurtlama gunu yada isi takibi yapmadim adetim normalde adet zamanlarimda bende hic bi belirti olmaz kasik agrimasi yada kramlar hic bi agri cekmeden adet olurum ama bende 10 gundur kasik agrisi sol kasigimda siddetli kramplar oluyor bazen bu kramplar cok siddetli degilde hafiften oluyor ayrica kasigimdan dizime kadar vuran kramplar ve agri var gogsumdeki damarlar cok belirgin ama asiri derecede resmen belirgin yani dokundugumdada aciyor midem sisiyor ve bi dolgunluk oluyor bide asiri bas donmen var dengemi saglayammiyorum ayaklarim kayiyormus gibi ben hamile olabilirim diye suphelendim icime oyle doguyor kendimi hamileymisim gibi hissediyorum bide ruyamda hamile oldugumu gordum agliyordum yanima birisi geliyor niye agliyorsun diyo hamilesin dimi diyo bana oyle diyen kadinda hamile cok seviniyo benim hamile olduguma(bide acikcasi ben kendimden suphelenince cok sikintiya girdim bu yanliz olmamdan vede doktora falan gidemedigim icin oldu sanirim sikinti yapmam bi gece uyumadan once dua etmistim allahim bana ruyamda hamilemiyim degilmiyim diye goster nolur diye okadar caresizimki hic bi yerden hickimseden bisey sorup ogrenemeyince allahima dua ettim o gecede ruyamda anlatigim gibi gordum simdi daha cok umitlendim )sonra doktora gittik esim benim cok kafama taktigimi anlayinca doktora goturdu doktora kendimi tam anlatamadim oda ne anladiysa normal dedi boyle olmasi kramplar basdonmesi agri goguslerdeki damarlar gogus buyemesi normalmis basdonmesi var diye kan tahlili istedi kansizlik varmi diye daha onun sonucu bile cikmadi bi sonuc 3 yada 4 gunde cikiyo burda iyice sinirlendim simdide cok caresizim adet gunume 2 yada 3 gun var (bazen bir kac gun gec olabiliyo) ama bi gun tuvalete gittigim de bende hic olmamisti daha once renksiz seffaf uzanan bi akinti geliyordu ondan bir sura sonrada kahverengi bi lekelenmem oldu cok azdi ikinci gun yine geldi ucuncu gunde kahverengi degil cok acik kirmizi bi lekelenmem oldu daha sonra hic bisey yok kac gundur. lekelenmelerim cok azdi ama iyice kafam karisti bide bu gun bu limon testini denedim:)tortular dibe coktu hepsi bu gun aklim daha cok karisti sizlerden baska destek olacak kimsem yok yardim alabilecegim ne olur arkadaslar bana yardim edin bi akil verin ben neyapayim hamile olabilirmiyim carsamba gunude esimle birinci evlilik yildonumumuz ona o gun hamile oldugumu soylemeyi cok istiyorum yuce rabbim yardimcim olsun tabi sizlerde yardiminiza cok ihtiyacim var bana cevap yazarsaniz cok sevinirim simdiden tesekkur ederim
kızlar sabah ilk idrarla ACON GEBELİK TESTini yaptım ve iki çizgi vardı çok mutluyum ALLAH herkese nasip etsin inşallah bekleyenlerde hamile olur.
slm, birşey sormak istiyorum,bu alttaki evlilik logosunu nerden ekliyorsunuz,birkaç yerde değişik şekillerde olanları da vardı(bebekle ilgili falan)çok hoşuma gitti bana yardımcı olur musun,tşk.
betül çok tbr ederim allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...ne kadardır istiyordun bir problem varmıydı özel olmasa cevabını bekliorum..tekrardan tbr ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?