Limon Testinin gerçekliğini merak ediyorum

kızlar bu limon testi bi acayip oluyo insan güvenemiyo dibe çökünce hemen eczaneye koşuyosun çökmeyince ...ya ben geçen ayın 29unda adet olmuştum normalde hep aynı tarihte olurum.şimdiye kadar bu ay bir sürü test yaptım ya kızlar lütfen cevaplayın hamile olmayı çok istiyorum yarın ayın 27si ve ilk idrar testiyle polikiliniğe koşup plonol testi mi yaptırayım yoksa eczaneden test mi alayım 2 gün önce yapmış olacağım ya ondan soruyorum hangisi daha iyi?
kızlar yazıları hep okudum inşallaah bu ay hamiş olmak isteyen herkes o mutlu haberi alır...:lepi:

Valla betül kan tahlilie yap en iyisi.
Adet deöneminden çnce idrar da ki testlerde görünmeme riski yüksekmiş ama kan testinde görünüyormuş
bende pçtesi kan testi yaptircağim .
Inşallah
ve yanind ane kadar kan ve idrar ile ilgili varsa hepsini yaptircağim .
Inşallah bakalim..
Ben de yeşil beyazin anlattiği tüm belirtiler var.
Bir tek o akinti ve lekelenmeler yok bakalim.
Ne oalcak.
Allahim sen büyüksün.
Herkese hayrilsindan ver yarabbim.
Ama bügün hiç hamileymişim ve umudum var gibi hissetmiyorum neden bilmem?
Ama değişimi haber verecğim.

canim sen bir evde yapilan testrlerden alsn yapsan acaba eczaneden.
çikmaz mi?
Hani bir umud:
Yada ne bilim bir poliklinik gibi bri yer yok mu acaba kanda gebelik arayacak.
Of ne biçim memleket orasi.
Sinri oldum bende

ya pztesi zaten giderim dra ama yarın diyorum polikiliniğe mi gideyim evde mi yapayım bilemedim ya bende de belirtiler var ama zaten adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı...:bbo: ya belli lmaz eğer yarın çıkmazsa sıkııp beliki gitmem adeti beklerim...:roflol:
eğer adet olursak nasıl üzülmeden duracağız:a015:

yeşil beyaz canım valla anlatış tarzın bile bana bi bunalım içinde olduğunun sinyalklerini verdi Allah yardımcın olsun arkadaşım en azından burda yalnız değilsin biz varız dimi

hamişlik konusuna gelince ettiğin dua üzerine gördüğün rüyanın bir gün çıkacağına eminim ama o ay bu aymı onuda Allah bilir anlattıkların tamamen hamiş olduğunu heleki lekelenmelerin vede sonradan durması bunu ifade ediyor gibi fakat tahliller yapılmadan net birşeyde denmiyor dilerim bebişin seninledir bunu şuan canı gönülden istedim çünkü derdinede derman olacağına inanıyorum hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım sevgiyle vede bizle kal...

canim seni cok iyi anliyorum bende yurtdisindayim Rabbim yardimcin olsun ins hamilesindir burdan aliriz haberini

kızlar sabah ilk idrarla ACON GEBELİK TESTini yaptım ve iki çizgi vardı çok mutluyum ALLAH herkese nasip etsin inşallah bekleyenlerde hamile olur.

kızlar sabah ilk idrarla ACON GEBELİK TESTini yaptım ve iki çizgi vardı çok mutluyum ALLAH herkese nasip etsin inşallah bekleyenlerde hamile olur.

tebrik ederim canim saglicakla alirsin insallah bebisini koluna,hamile oldugunu ögrenmeden önce liomn testini uyguladinmi uyguladiysan dipdemi kaldi seninkisi?

sevgili betül seni yürekten tebrik ediyorum.inan senin adına çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...allahım tüm isteyenlere meleklerini tez zamanda yollar inşallah......

betül çok tbr ederim allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...ne kadardır istiyordun bir problem varmıydı özel olmasa cevabını bekliorum..tekrardan tbr ederim..

1.gebeliğim küratjla sonuçlandı ölmüşte...tedavi olmadım kendiliğinden oldu bu yılın başından beri istiyoduk .si gitti allahım buna ömür versin

betül çok tbr ederim allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...ne kadardır istiyordun bir problem varmıydı özel olmasa cevabını bekliorum..tekrardan tbr ederim..

meral kız sen çorumlu musun benim özelime ya da ziyaretçi mesajlarına gel de bir ara görüşelim seninki kapalı...

Hayırlı olsun canım darısı başıma inşallah hayırlısıyla.

günaydın herkese ben özel mesaj nasıl göndreyim kk da biraz yabancılık çekiyorumda..bana yardımcı olabilir misiniz..

betül gözün aydın.
canım sen öğrndin rahatladın bir de bzi öğrenseydik.
sen belitrielrin ne olmuştu yazarmısn burda takrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…