- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.981
Boregin zarari olmaz aslinda. Sana zarari olacak seyler su asamada. Pilav , yas pasta , baklava vs vs...Yemeğe inat eder hayır derim hatta su ile bile kalkarım börek çörek de olsa ama dalga geçiyorlar suratıma baka baka inek gibisin diyorlar. Her gördüklerinde dal gibisin deyip pis pis sırıtıyorlar. Manda gibi olmuşsun diyeni de duydum ayıyı da((
Gerçekten psikolojimi bozuyorlar
Oh Oh çikolatalı gofret alıyorlar bile bile pilav havada uçuşuyor 1 tabaktan ne olur kavgası çıkıyor canım cahil insanla uğraşmak zorBoregin zarari olmaz aslinda. Sana zarari olacak seyler su asamada. Pilav , yas pasta , baklava vs vs...
Normal yemegini ye yani.
Cahillik degil bu kendini bilmemezlik. Bizim toplum boyle kendini bilmez...Oh Oh çikolatalı gofret alıyorlar bile bile pilav havada uçuşuyor 1 tabaktan ne olur kavgası çıkıyor canım cahil insanla uğraşmak zor
ben iste eskiden cok kilomuydum yine kiloluyum da daha da yani o kadar kilo verdim annemle yanyaneyken arabaya bincez gecen iste sen şişmansın muhabbeti annem yıldı artik laf söylemekten benden daha zayıf artik diye anlamıyor insanlar algısı kapalı benceYemeğe inat eder hayır derim hatta su ile bile kalkarım börek çörek de olsa ama dalga geçiyorlar suratıma baka baka inek gibisin diyorlar. Her gördüklerinde dal gibisin deyip pis pis sırıtıyorlar. Manda gibi olmuşsun diyeni de duydum ayıyı da((
Gerçekten psikolojimi bozuyorlar
Kendilerine baksan senin iki katin ama o kucuk beyniyle sana laf sokacak.ben iste eskiden cok kilomuydum yine kiloluyum da daha da yani o kadar kilo verdim annemle yanyaneyken arabaya bincez gecen iste sen şişmansın muhabbeti annem yıldı artik laf söylemekten benden daha zayıf artik diye anlamıyor insanlar algısı kapalı bence
Aynen öyle valla kimse umrumda değil kimse icin zayıflamıyorum kimsenin takdirini de istemiyorumKendilerine baksan senin iki katin ama o kus beyniyle sana laf sokacak.
Ya ben kilo verdiğimde oğluna kızdı benim kv... 5 karış suratla o zayıfladı sende zayıfla diye dertlendi durdu. Şimdi de oturduğumda gözleri direk göbeğimde ayağa kalkınca kalçama bakıyor. Hep uzun hırka giyerim o yüzdenben iste eskiden cok kilomuydum yine kiloluyum da daha da yani o kadar kilo verdim annemle yanyaneyken arabaya bincez gecen iste sen şişmansın muhabbeti annem yıldı artik laf söylemekten benden daha zayıf artik diye anlamıyor insanlar algısı kapalı bence
İyi geceler canımAynen öyle valla kimse umrumda değil kimse icin zayıflamıyorum kimsenin takdirini de istemiyorum
Zorla yedirmeye calisanlarlada gerekirse gorusmeyin bence boyle insanlar hayatımızda olmasa heryonden daha kârlı oluruz
Iyi geceler hanımlar
Ben de yeni diziye basladim. Bitecek simdi sonra bitki cayimi icip meditasyonla yatacagim. Oksuruk birakirsa tabi. Iyi geceler.Bende yatıyorum meditasyon yapacam. Lesliyi yaptım üstüne yeşilçay içiyorum. O bitince yatağıma uzanıp açarım videoyu.
İyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?