ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Neeeyyyyy 1 saat meditasyon mu yapılır
Her defasında uyuyup kalırım ben

Öksürük kas yapıyorsa bi baklava döşemişsindir karnına

Bilindigi gibi baska diyet topiklerini onermiyorum ama buna bir goz atin.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/diyetsiz-kalici-zayiflama-deneyimlerimiz.445062/

Ozellikle ucuncu sayfa.

Blog sitesinde ucretsiz pdf dosyasi var ama link vermek yasak . Banlanmak istemem.

Ana konusu acken yemeye alismak , ve tokken asla yememek.

Bundan dolayidir ki , ben bir suredir farkinda olmadan bunu uyguluyor(mus)um.

Edit: Yerinizde olsam kitabini alirdim. Ben ilk gelisimde alacagim.

Hmm sayfalar uzun, yarın detaylı bir şekilde inceleyeceğim. Faydalı birşeyse deneyelim tabisi
Ama şu an çok yorgunum, yatayım artık, daha birde açmam gereken bir kutu var :))

Hemen bakorum

Hmm sayfalar uzun, yarın detaylı bir şekilde inceleyeceğim. Faydalı birşeyse deneyelim tabisi
Ama şu an çok yorgunum, yatayım artık, daha birde açmam gereken bir kutu var :))
Bugun yoruldun bosver. Musait bir zamaninda bakarsin. Kutunu ac guzel seyler cikacak.

Iyi geceler.

Swn deyince şöyle bir göz attım saat geç oldugu için

Aynı şeyi sabah canan Karatay söylüyordu İyice acıkıp istediğinden yiyin diye ama şeker hariç tabi...

Swn deyince şöyle bir göz attım saat geç oldugu için

Aynı şeyi sabah canan Karatay söylüyordu İyice acıkıp istediğinden yiyin diye ama şeker hariç tabi...
Karatay in soyledigi ile ayni sey degil. Biraz goz attiginda gorursun. Karatay iki ogunu destekler.

Bunda ogun sayisi yok.

Karatay in soyledigi ile ayni sey degil. Biraz goz attiginda gorursun. Karatay iki ogunu destekler.

Bunda ogun sayisi yok.
Aynen iki öğün acıkınca dedi o sbah haberde

Bu farklı demkki...

Ben korkarım bunu uygulamaya ... Yaş gecmeden sınırsız acıktıkca yiyip kilo almıyordum ama yaş aldıkça metabolizma zayıfladı benim galiba...

Deneyenler bizle paylaşsın sonuçları

İyi geceler herkese. Bugun benim bebe mahvetti beni cok yoruldum. Menumu yazip, meditasyonu yapip yaticam umarim.

Gecmisi yarin okurum artik.

kokulusabun

Sabah
Yulafli yumurta (gercekten asiri tok tutuyor)
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Dereotu

Ara
Rezene anason
Sut
2 hurma
1 günkurusu

Aksam
Firinda tavuk patates
1 servis kasigi pirinc pilavi
Salata

Gece
Rezene anason

Spor 20 dakika eliptik

Aksam yemegim gec vakte kaldi malesef. Yarin telafi ederim artik.

Sinirsiz yemek degil , elbetteki ogrenme sureci sancili olacak.

Ben bir kase sutlu yulaf ezmesi ile doyuyorum mesela .

Acken yemeyi ogrenmek ve tokken durmayi basarmak.

Biliyorum ya oyle tipleri.

Hastayim midem rahatsiz dersin yine anlamazlar.

Hayir yeyip yeyip ne oluyor ki sanki.

Benim aklim yok mu .
Yemeğe inat eder hayır derim hatta su ile bile kalkarım börek çörek de olsa ama dalga geçiyorlar suratıma baka baka inek gibisin diyorlar. Her gördüklerinde dal gibisin deyip pis pis sırıtıyorlar. Manda gibi olmuşsun diyeni de duydum ayıyı da ((
Gerçekten psikolojimi bozuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…