- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.961
Hala yanlis hesaplamadim kafasindayim.Olur olur kaptancim hastalik kafasi bu
Neeeyyyyy 1 saat meditasyon mu yapılırKutunda guzel meditasyon videosu var. 15 dk ya dua edin. 1 saat olanlari var.
Iyi kurtarmissin.
Siz olmaniz ben de geri gelmezdim.
Hangi arada birinci oldun ben seni 73 hatirliyordum. Gerci mihtari da yanlis hatirladim. Bugunlerde dusundugum soru oksuruk karin kasi yapar mi. Mantiken yapmasi gerek.
Guzel olacak bence.
Acaba nedir nedirHala yanlis hesaplamadim kafasindayim.
O degil de size guzel kalici bir diyet yontemi buldum .
6 pack olarak cikarim artik.Neeeyyyyy 1 saat meditasyon mu yapılır
Her defasında uyuyup kalırım ben
Öksürük kas yapıyorsa bi baklava döşemişsindir karnına
Hmm sayfalar uzun, yarın detaylı bir şekilde inceleyeceğim. Faydalı birşeyse deneyelim tabisiBilindigi gibi baska diyet topiklerini onermiyorum ama buna bir goz atin.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/diyetsiz-kalici-zayiflama-deneyimlerimiz.445062/
Ozellikle ucuncu sayfa.
Blog sitesinde ucretsiz pdf dosyasi var ama link vermek yasak . Banlanmak istemem.
Ana konusu acken yemeye alismak , ve tokken asla yememek.
Bundan dolayidir ki , ben bir suredir farkinda olmadan bunu uyguluyor(mus)um.
Edit: Yerinizde olsam kitabini alirdim. Ben ilk gelisimde alacagim.
Hemen bakorumBilindigi gibi baska diyet topiklerini onermiyorum ama buna bir goz atin.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/diyetsiz-kalici-zayiflama-deneyimlerimiz.445062/
Ozellikle ucuncu sayfa.
Blog sitesinde ucretsiz pdf dosyasi var ama link vermek yasak . Banlanmak istemem.
Bugun yoruldun bosver. Musait bir zamaninda bakarsin. Kutunu ac guzel seyler cikacak.Hmm sayfalar uzun, yarın detaylı bir şekilde inceleyeceğim. Faydalı birşeyse deneyelim tabisi
Ama şu an çok yorgunum, yatayım artık, daha birde açmam gereken bir kutu var :))
Swn deyince şöyle bir göz attım saat geç oldugu içinBilindigi gibi baska diyet topiklerini onermiyorum ama buna bir goz atin.
Ozellikle ucuncu sayfa.
Karatay in soyledigi ile ayni sey degil. Biraz goz attiginda gorursun. Karatay iki ogunu destekler.Swn deyince şöyle bir göz attım saat geç oldugu için
Aynı şeyi sabah canan Karatay söylüyordu İyice acıkıp istediğinden yiyin diye ama şeker hariç tabi...
Aynen iki öğün acıkınca dedi o sbah haberdeKaratay in soyledigi ile ayni sey degil. Biraz goz attiginda gorursun. Karatay iki ogunu destekler.
Bunda ogun sayisi yok.
Sinirsiz yemek degil , elbetteki ogrenme sureci sancili olacak.Aynen iki öğün acıkınca dedi o sbah haberde
Bu farklı demkki...
Ben korkarım bunu uygulamaya ... Yaş gecmeden sınırsız acıktıkca yiyip kilo almıyordum ama yaş aldıkça metabolizma zayıfladı benim galiba...
Deneyenler bizle paylaşsın sonuçları
Özellikle hamur işi börek çörek tatlı yapılıyor. Dalga geçeni de cabasıDiyetteyim deyince daha cok agzina sokuyorlar.
Anam kimleri görüyorum :)Yeni duello esleri :
Kolay gelsin. Iyi olan kazansin.
kokulusabun vs. @Nyx16 vs. A AklinYolu1
renklisemsiye vs. Moon Light vs. @Ikra meyra
@ipek zeynep vs. @cizen_bayan vs. @Forever07
Muttapa7555 vs. MIhtar vs. Sarellam
@naz5403 vs. @Sena616 vs. @zinnia
Ahaha sevindim umarım bizde gaza geliriz :))Yalnız ben gaza geldim mesajınla
Benim adım ilk haftam oldugu için yok varsayıyorum
Biliyorum ya oyle tipleri.Özellikle hamur işi börek çörek tatlı yapılıyor. Dalga geçeni de cabası
Geçmiş olsun canımSağolsun luckyciim cevaplamış benim adıma
Kv. Hastanede yatıyor canım. Bizde arada git gel böyle mekik dokuyacağız galiba bir süre. Biraz önce eve geldik, çok yorgunum, menüleri toplayıp yatıciiim
Yemeğe inat eder hayır derim hatta su ile bile kalkarım börek çörek de olsa ama dalga geçiyorlar suratıma baka baka inek gibisin diyorlar. Her gördüklerinde dal gibisin deyip pis pis sırıtıyorlar. Manda gibi olmuşsun diyeni de duydum ayıyı daBiliyorum ya oyle tipleri.
Hastayim midem rahatsiz dersin yine anlamazlar.
Hayir yeyip yeyip ne oluyor ki sanki.
Benim aklim yok mu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?