ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

57 iken hortlaga benzedin ye diyen insanlar. 51 i gorunce ne diyecek merak ediyorum.

Insanlarimiz cok dusuncesiz ben de israr etmem. Baska konuda israr ederim ama yemek konusunda degil.

Sen de birakmadin pesini kaptin 1 kiloyu.

Evet ya malesef. Hani gercekten iyiligini isteyen insanlar olsa bi sey demezsin de milletin akli fikri baskalari ne yapmis. Zayifladiysa ay cökmüssün. Kilo aldiysa baya kilo almissin deme derdinde. Sanki kendimiz bilmiyoruz. Bize soylenince aydinlanma gelcek sanki

Eline saglik kaptanim. Herkesi tebrik ediyorum ben de kizlar

Paul Mckenna nin yontemi gibi sanki bu. Cok guzel bi sistem. Ben bununla kilo verdim ama sonra devamlilik saglayamadim malesef. Evlendimve gece gece kısır partileri yaptik ben su an bunu uyguluyorum sayilir. Hicbi seye yasak gozuyle bakmiyorum. Cok kısıtlamiyorum kendimi. Menulerden bellidir zaten
Ara ogunu de acikinca yapiyorum.
Bunlari diyenleri bence hayatindan cikarmalisin canim. Baya baya hakaret cunku.
Bugun tartildim 53.1 kg.

Diyetime basladigim gun 9 Ocak 62.1 ile tartildim gece 11 filandi. Kendimi listeye 60.1 olarak yazmistim.

6 hafta gecmis. 7 - 9 arasi bir kilo vermisim.

Hedefime 1.2 kg kaldi.

Cok guzel ulastin hedefine kaptanim tebrik ediyorum. Darisi basimiza artik. Biz de kolay takilmadan veririz insallah

Sabah
Ilık limonlu su ve bal karışımı
Mantarlı yumurta
Küçük bir dilim kepek ekmeği

Öğlen
Şekerli sütlü nescafe

Akşam
Kuru fasulye ve turşu

Aslında şimdi tam bi dilim kek yemek üzereydim ama A AklinYolu1 ın azmini görünce yemekten vazgeçtim

Inşallah hepimzi hedeflerimize ulaşırız

Kocayı boşayıp memlekete dönmem gerekir canım bunun için. Eşimin ailesi çünkü bunları yapan. Tepki gösterip karşılık verince de üste çıkıyorlar yok biz şaka yapıyoruz yok sen hiç anlayışlı değilsin. Yok ne kadar alıngansın yok kötüsün falan birde suçlu ben mişim gibi sana bişey de denmiyor oluyor. O yüzden gizli diyet yapıyorum malesef... en güzeli hiç ağızlarına laf vermemek

Neyse ki dünle aynıyım yediğim dolma etkilememiş malum içinde pirinç var ve çok etkiliyor.
Bugün yeşilçay günüm evden çıkmıyorum uygulayacağım mutlaka hazırlıklarımı yaptım. Pazara kadar 3 günlük bir detoks yarın yumurta ceviz günü sonra yine yeşilçay:) sonrasında düzenli beslenme akşamları yoğurt kürü şeklinde ilerleyeceğim.
Şimdi gidip leslie yapayım :)

Selamlar bende sabahtan arkadaşlarlaydım
Simdi kayinvalideye geldik gezme günü

Kaptancim leslie devam ama ben meditasyondan affımı istiyorum yok sarmadı beni olmuyo

Hayir soyleyen insana bakiyorsun. 100 tane kusur bulursun.

Ben insanlarin fiziksel ozelliklerini yuzlerine vurmam. Keyifleri bilir.

Ingilizlerin sevdigim huyu, bugun ne kadar iyi gorunuyorsun(iyi gorunmesen de) demeleri.

Ben de oyleyim. Hatta bedava latte verirler bana bu yuzden.

Aclik sirasinda 2 buyuk pizza yeyip doymayan ben -ki dilimden bahsetmiyorum su siralar doydugumu hissediyorum ama insulin direnci acligi tamamen farkli.

ALL_StaR in bana faydasi oldu ama ben tam anlamiyla kullandim. Sabah gunaydindan aksam iyi gecelere kadar.

Siz de umarim en kisa zamanda hedefinize ulasirsiniz ama paylasimlar hala yeterli degil.

kokulusabun 21 şubat perşembe menü
8.00 da
1 tam ceviz ve içinde beklettiğim suyu
13.00 da
yarım litre sütlü çay içinde tarçın zerdeçal ve zencefil var eser miktarda :)
16.20 de
350ml sütlü yeşilçay
19.30 da yine 350ml sütlü yeşilçay
Ve hemen arkasından sade kahve ve maden suyu
Su 2lt

İyi yapiyorsun gizli yapmakla o zaman canim. Yarin obur gun zayiflamissin dedikleri zaman aa oyle mi kosturmacadandir dersin. Hem daha havali olur

Bazi insanlar kalp kirmayi ve hadsizligi marifet ve dobralik zannediyor iste

Di mi her tarafindan kusur fiskiriyodur kesin.

Ben de soylemem kotu seyler. Ne gerek var durduk yere dan dun yorum yapmanin

İnsulin olayi cok farkli bi sey demek ki ya. Bi bilgim yok benim.

Ben her firsatta gelmeye calisiyorum. Muhabbete gircek bi nokta bulamasam da okuyorum. Geyiklere guluyorum kendi kendime
Meditasyon grubu
A AklinYolu1
Muttapa7555
kokulusabun
@Nyx16
Moon Light

Kizlar hala devam etmek istiyor musunuz.

esnek olanlar :
I IRMAKK70
Irmak sen esneksin ama devam etmiyorsan bileyim.

Ben de devam ederim problem yok.

Dunku gec yememin bedeli +400 oldu bana ya.
Her gun tartilmak o acidan iyi. Hemen dikkate aliyorsun.

Ben devam ediyorum canım

Artik seni mi etiketleyecegiz meditasyon icin kaptan?

A AklinYolu1 20 subat meditasyon yapildi.
Ivettt bennn.

Cunku konusacak baska seyleri yok. Oturup da Da Vinci'nin sifresini tartisacak degiller.

Halime : Kiiizzz gordun mu bizzimm yenge diyete baslamis.

Sukriye: Bak yelloza goruyon mu bizim evde borekleri , tatlilari ondan es geciyordu demek .

Halime : Altimiza yeni komsu tasindi , kilosundan taytini cekistirip duruyordu. Gel dedikodusunu edek. Cayi da yeni demledim.

Sukriye : Demeee... Kekleri alip geliyorum kizzz.

Not : Halime , Sukriye temsili isimler arkadaslar alinmayin.

21 Subat 2019 menu kokulusabun

Sabah

Dibek kahvesi
3 mandalina
Sutlu yulaf ezmesi
Dibek kahvesi

Oglen
5 zeytin
bir kibrit kutusu beyaz peynir
2 domates
500 ml sodali ayran

Aksam okula gidecegim. Okulda makine var , cafeye gitmekle ugrasamam.
Latte
Sicak cikolata
Mocha

Gelince

Brokoli corbasi
Zerdecalli yogurt
Bitki cayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…