- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.001
57 iken hortlaga benzedin ye diyen insanlar. 51 i gorunce ne diyecek merak ediyorum.
Insanlarimiz cok dusuncesiz ben de israr etmem. Baska konuda israr ederim ama yemek konusunda degil.
Sen de birakmadin pesini kaptin 1 kiloyu.
Eline saglik kaptanim. Herkesi tebrik ediyorum ben de kizlarVe haftalik siralamada ilk uce girenler ;
Yuzdeler birbirine cok yakin. Bu da iyi bir takim oldugumuzu gosteriyor. Boyle devamm kizlar.
Duello eslerim meyhaba.
1 :kokulusabun
2 : @Nyx16
3: A AklinYolu1
Eki Görüntüle 2237559
Bilindigi gibi baska diyet topiklerini onermiyorum ama buna bir goz atin.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/diyetsiz-kalici-zayiflama-deneyimlerimiz.445062/
Ozellikle ucuncu sayfa.
Blog sitesinde ucretsiz pdf dosyasi var ama link vermek yasak . Banlanmak istemem.
Ana konusu acken yemeye alismak , ve tokken asla yememek.
Bundan dolayidir ki , ben bir suredir farkinda olmadan bunu uyguluyor(mus)um.
Edit: Yerinizde olsam kitabini alirdim. Ben ilk gelisimde alacagim.
Bunlari diyenleri bence hayatindan cikarmalisin canim. Baya baya hakaret cunku.Yemeğe inat eder hayır derim hatta su ile bile kalkarım börek çörek de olsa ama dalga geçiyorlar suratıma baka baka inek gibisin diyorlar. Her gördüklerinde dal gibisin deyip pis pis sırıtıyorlar. Manda gibi olmuşsun diyeni de duydum ayıyı da((
Gerçekten psikolojimi bozuyorlar
Bugun tartildim 53.1 kg.
Diyetime basladigim gun 9 Ocak 62.1 ile tartildim gece 11 filandi. Kendimi listeye 60.1 olarak yazmistim.
6 hafta gecmis. 7 - 9 arasi bir kilo vermisim.
Hedefime 1.2 kg kaldi.
Süpersin yaaaBugun tartildim 53.1 kg.
Diyetime basladigim gun 9 Ocak 62.1 ile tartildim gece 11 filandi. Kendimi listeye 60.1 olarak yazmistim.
Hedefime 1.2 kg kaldi.
Bugun tartildim 53.1 kg.
Hedefime 1.2 kg kaldi.
Kocayı boşayıp memlekete dönmem gerekir canım bunun için. Eşimin ailesi çünkü bunları yapan. Tepki gösterip karşılık verince de üste çıkıyorlar yok biz şaka yapıyoruz yok sen hiç anlayışlı değilsin. Yok ne kadar alıngansın yok kötüsün falan birde suçlu ben mişim gibi sana bişey de denmiyor oluyor. O yüzden gizli diyet yapıyorum malesef... en güzeli hiç ağızlarına laf vermemekEvet ya malesef. Hani gercekten iyiligini isteyen insanlar olsa bi sey demezsin de milletin akli fikri baskalari ne yapmis. Zayifladiysa ay cökmüssün. Kilo aldiysa baya kilo almissin deme derdinde. Sanki kendimiz bilmiyoruz. Bize soylenince aydinlanma gelcek sanki
Eline saglik kaptanim. Herkesi tebrik ediyorum ben de kizlar
Paul Mckenna nin yontemi gibi sanki bu. Cok guzel bi sistem. Ben bununla kilo verdim ama sonra devamlilik saglayamadim malesef. Evlendimve gece gece kısır partileri yaptikben su an bunu uyguluyorum sayilir. Hicbi seye yasak gozuyle bakmiyorum. Cok kısıtlamiyorum kendimi. Menulerden bellidir zaten
Ara ogunu de acikinca yapiyorum.
Bunlari diyenleri bence hayatindan cikarmalisin canim. Baya baya hakaret cunku.
Cok guzel ulastin hedefine kaptanim tebrik ediyorum.Darisi basimiza artik. Biz de kolay takilmadan veririz insallah
Hayir soyleyen insana bakiyorsun. 100 tane kusur bulursun.Evet ya malesef. Hani gercekten iyiligini isteyen insanlar olsa bi sey demezsin de milletin akli fikri baskalari ne yapmis. Zayifladiysa ay cökmüssün. Kilo aldiysa baya kilo almissin deme derdinde. Sanki kendimiz bilmiyoruz. Bize soylenince aydinlanma gelcek sanki
Eline saglik kaptanim. Herkesi tebrik ediyorum ben de kizlar
Paul Mckenna nin yontemi gibi sanki bu. Cok guzel bi sistem. Ben bununla kilo verdim ama sonra devamlilik saglayamadim malesef. Evlendimve gece gece kısır partileri yaptikben su an bunu uyguluyorum sayilir. Hicbi seye yasak gozuyle bakmiyorum. Cok kısıtlamiyorum kendimi. Menulerden bellidir zaten
Ara ogunu de acikinca yapiyorum.
Bunlari diyenleri bence hayatindan cikarmalisin canim. Baya baya hakaret cunku.
Cok guzel ulastin hedefine kaptanim tebrik ediyorum.Darisi basimiza artik. Biz de kolay takilmadan veririz insallah
Selamlar bende sabahtan arkadaşlarlaydım
Simdi kayinvalideye geldik gezme günü
Kaptancim leslie devam ama ben meditasyondan affımı istiyorum yok sarmadı beni olmuyo
Ben devam ediyorum canımMeditasyon grubu
A AklinYolu1
Muttapa7555
kokulusabun
@Nyx16
Moon Light
Kizlar hala devam etmek istiyor musunuz.
esnek olanlar :
I IRMAKK70
Irmak sen esneksin ama devam etmiyorsan bileyim.
Bugün erken yiyip bence normale dönersin birde bol bol su :)Dunku gec yememin bedeli +400 oldu bana ya.
Kocayı boşayıp memlekete dönmem gerekir canım bunun için. Eşimin ailesi çünkü bunları yapan. Tepki gösterip karşılık verince de üste çıkıyorlar yok biz şaka yapıyoruz yok sen hiç anlayışlı değilsin. Yok ne kadar alıngansın yok kötüsün falan birde suçlu ben mişim gibi sana bişey de denmiyor oluyor. O yüzden gizli diyet yapıyorum malesef... en güzeli hiç ağızlarına laf vermemek
Di mi her tarafindan kusur fiskiriyodur kesin.Hayir soyleyen insana bakiyorsun. 100 tane kusur bulursun.
Ben insanlarin fiziksel ozelliklerini yuzlerine vurmam. Keyifleri bilir.
Ingilizlerin sevdigim huyu, bugun ne kadar iyi gorunuyorsun(iyi gorunmesen de) demeleri.
Ben de oyleyim. Hatta bedava latte verirler bana bu yuzden.
Aclik sirasinda 2 buyuk pizza yeyip doymayan ben -ki dilimden bahsetmiyorum su siralar doydugumu hissediyorum ama insulin direnci acligi tamamen farkli.
ALL_StaR in bana faydasi oldu ama ben tam anlamiyla kullandim. Sabah gunaydindan aksam iyi gecelere kadar.
Siz de umarim en kisa zamanda hedefinize ulasirsiniz ama paylasimlar hala yeterli degil.
Meditasyon grubu
A AklinYolu1
Muttapa7555
kokulusabun
@Nyx16
Moon Light
Kizlar hala devam etmek istiyor musunuz.
esnek olanlar :
I IRMAKK70
Irmak sen esneksin ama devam etmiyorsan bileyim.
Her gun tartilmak o acidan iyi. Hemen dikkate aliyorsun.Dunku gec yememin bedeli +400 oldu bana ya.
Ben devam ediyorum canım
Ivettt bennn.
Di mi her tarafindan kusur fiskiriyodur kesin.
Ben de soylemem kotu seyler. Ne gerek var durduk yere dan dun yorum yapmanin
İnsulin olayi cok farkli bi sey demek ki ya. Bi bilgim yok benim.
Ben her firsatta gelmeye calisiyorum. Muhabbete gircek bi nokta bulamasam da okuyorum. Geyiklere guluyorum kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?