- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.021
Çok iddialı bir mönüslm kizlar
menum
9 da 1 bardak sut
13 de yumurta zeytin peynir acik cay
15 de yesil cay
18 de brokoli yogurtlu
20 de zerdacalli yogurt
kokulusabun
Sanırım bu çok kilo verdiren bişeyslm kizlar
menum
9 da 1 bardak sut
13 de yumurta zeytin peynir acik cay
15 de yesil cay
18 de brokoli yogurtlu
20 de zerdacalli yogurt
kokulusabun
Çok tanıdık geldi ama sen biraz sansürlü yazmışsın :))Her gun tartilmak o acidan iyi. Hemen dikkate aliyorsun.
Ivettt bennn.
Cunku konusacak baska seyleri yok. Oturup da Da Vinci'nin sifresini tartisacak degiller.
Halime : Kiiizzz gordun mu bizzimm yenge diyete baslamis.
Sukriye: Bak yelloza goruyon mu bizim evde borekleri , tatlilari ondan es geciyordu demek .
Halime : Altimiza yeni komsu tasindi , kilosundan taytini cekistirip duruyordu. Gel dedikodusunu edek. Cayi da yeni demledim.
Sukriye : Demeee... Kekleri alip geliyorum kizzz.
Not : Halime , Sukriye temsili isimler arkadaslar alinmayin.
Geçmiş olsun canım bol bol dinlen... dinlenmek çok iyi geliyor dizileri bir kenara bırak bence ve uyu...Iyi geceler kizlar,
Okula gidemedim cunku kotulestim. Ilk devamsizligim bi sey olmaz. Neyse ki yarin okul tatil, Carsamba da tatildi.
Pazara kadar izin bana. Yarin meditasyon icin beni etiketlemeyi unutmayin.
Ayrica yarinki videoyu mesaj kutunuza gonderecegim.
Ooo ne güzel meşgalelerNeredesiniz kızlar ses soluk kalmamış burda:))
Benim bi kaç tane havlu siparişim var işlemem gereken çok aktif olamayacağım menü sporları bildiririm mutlaka...
Devam ediyorum canım bu arada bildirim yapamadım kızım hastalandı anca gelebildim 20şubat meditasyon ve leslie tamamMeditasyon grubu
A AklinYolu1
Muttapa7555
kokulusabun
Nyx1
@Moon Light
Kizlar hala devam etmek istiyor musunuz.
esnek olanlar :
@IRMAKK70
Irmak sen esneksin ama devam etmiyorsan bileyim.
sutu yesil cayla kaynatip suzup iciyorsunuz evet oyleymis ben surekli yapmiyorum :)Sanırım bu çok kilo verdiren bişey
Bi kç yerde okumuştum, sütlü yeşilçay diye
Geçmiş olsun canım ne alerjisi ilaçların da mı kortizonluiyi geceler ben alerjiden iyi degilim kortizonlu igne yapildi baska ilaclara gecildim cok agirlasmisim
regl olunca bu sekilde devam edeyim dedim 2 kupada ananasli cay ictim aralarda .yag yakiyormus ama ben oksuruk hapsuruk iltihapli bademcik icin iciyorum :)Çok iddialı bir mönü
Hayalimdeki menü resmen
bahar canim mayista biter her yil boyleGeçmiş olsun canım ne alerjisi ilaçların da mı kortizonlu
Bende dün regl oldum bildirim yapıyoruz diye leslie yapıyorum sadece diğerine ara verdim belim bacaklarım kopuyor
Ve haftalik siralamada ilk uce girenler ;
Yuzdeler birbirine cok yakin. Bu da iyi bir takim oldugumuzu gosteriyor. Boyle devamm kizlar.
Duello eslerim meyhaba.
1 :kokulusabun
2 :Nyx1
3: A AklinYolu1
Eki Görüntüle 2237559
Haklisin sorduysa da anlamamisimdir. Hastaligima verin.kokulusabun 2 kilo vermis Nyx1 sen 1.70 vermisin ikinizden biri yuzdesi yanlis ama kokulusabun 1 .ci degilmi A AklinYolu1 Nyx1 sormusta yuzdesini o nedenle cvp verdim :) sorusuna cvp verdinmi goremedim okudum gecmisi ama gozden kacirmis olabilirim :)
Aman canım Hiç pilava helvaya bulaşma :) tavuk salata ayran takılOoo ne güzel meşgaleler
Bizde kayinvalidedeydik gec geldik
Yarinda annesinin senesi okuma var ama ben hazırlıklı gidicem yanimda salata malzemesi falan goturcem
Malûm tavuklu pilav helva falan olcak
Tavuk salata yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?