ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Çok tanıdık geldi ama sen biraz sansürlü yazmışsın :))

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen... dinlenmek çok iyi geliyor dizileri bir kenara bırak bence ve uyu...

Neredesiniz kızlar ses soluk kalmamış burda:))

Benim bi kaç tane havlu siparişim var işlemem gereken çok aktif olamayacağım menü sporları bildiririm mutlaka...
Ooo ne güzel meşgaleler
Bizde kayinvalidedeydik gec geldik
Yarinda annesinin senesi okuma var ama ben hazırlıklı gidicem yanimda salata malzemesi falan goturcem
Malûm tavuklu pilav helva falan olcak
Tavuk salata yicem

21 şubat menüm kokulusabun

Sabah
Maydanoz limon kürü
2gün kurusu ve suyu

Öğle
Yarım poğaça
Kırmızı biber kavurma
1kase yoğurt

Yeşilçay

Akşam
Lazanya

Yeşilçay
İrmik helvası

Haftada 1 gün esnek tutuyorum tatlı için veya canm ne isterse oda bugundü şimdi çarşambaya kadar sıkı beslenme

iyi geceler ben alerjiden iyi degilim kortizonlu igne yapildi baska ilaclara gecildim cok agirlasmisim
Geçmiş olsun canım ne alerjisi ilaçların da mı kortizonlu
Bende dün regl oldum bildirim yapıyoruz diye leslie yapıyorum sadece diğerine ara verdim belim bacaklarım kopuyor

Çok iddialı bir mönü

Hayalimdeki menü resmen
regl olunca bu sekilde devam edeyim dedim 2 kupada ananasli cay ictim aralarda .yag yakiyormus ama ben oksuruk hapsuruk iltihapli bademcik icin iciyorum :)

Geçmiş olsun canım ne alerjisi ilaçların da mı kortizonlu
Bende dün regl oldum bildirim yapıyoruz diye leslie yapıyorum sadece diğerine ara verdim belim bacaklarım kopuyor
bahar canim mayista biter her yil boyle ilaclarimi degistirdi dr. yarin okucam insallah kordizon yoktur

kokulusabun 2 kilo vermis Nyx1 sen 1.70 vermisin ikinizden biri yuzdesi yanlis ama kokulusabun 1 .ci degilmi A AklinYolu1 Nyx1 sormusta yuzdesini o nedenle cvp verdim :) sorusuna cvp verdinmi goremedim okudum gecmisi ama gozden kacirmis olabilirim :)

Ooo ne güzel meşgaleler
Bizde kayinvalidedeydik gec geldik
Yarinda annesinin senesi okuma var ama ben hazırlıklı gidicem yanimda salata malzemesi falan goturcem
Malûm tavuklu pilav helva falan olcak
Tavuk salata yicem
Aman canım Hiç pilava helvaya bulaşma :) tavuk salata ayran takıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…