ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

bahar canim mayista biter her yil boyle ilaclarimi degistirdi dr. yarin okucam insallah kordizon yoktur
O da zor bide olduğun yerin havası daha da tetikleyebiliyor değil mi bari inş kortizon yoktur
Benim yüzdem daha fazla gözüküyor ama kokulusabun daha fazla kilo vermiş birinci o sanırım pek üzerinde durmadım

Son sonuclarda siralamada kucuk bir yanlislik var. Kismen hastaligimdan dolayi. Kusura bakmayin . O yuzden sonuclari tekrar aciklamakta fayda goruyorum.

*****Hedef kupasinda bir degisiklik yok. Menu kupalarinda degisiklik yok. Duello sonuclarinda degisik yok. ******

Son siralama : Esitlik durumunda yuzdelere bakildi.

Haftalik yuzdemiz : 1.22

1 : Nyx1 Birincilik
2 : kokulusabun ikincilik + menu
3: A AklinYolu1 ucunculuk + menu +hedef
4: Ikra meyra menu
5: Moon Light menu
6: Muttapa7555 menu

Kilo veren , dereceye giren , kilo vermek icin ugrasan butun arkadaslari tebrik ediyorum. Bazilariniza , bir ileri, iki geri gibi gorunebilir ama birakmadiginiz surece kazanan siz olacaksiniz .

adanada oturuyorum cnm havalar isinmaya basladi bende mayisa kadar boyle gider

Bu yarışı zirvede bırakmaya karar verdim

Bugün erken yiyip bence normale dönersin birde bol bol su :)
Oyle yapsaydim keske

gozunuz g.tunuz ciksin e mi sizim gibilerin halimeler sukriyeler

Gecmis olsun canim. Oksuruk malesef zor geciyor ya. Bol sivi tuket dicem de tuketiyorsun zaten
iyi geceler ben alerjiden iyi degilim kortizonlu igne yapildi baska ilaclara gecildim cok agirlasmisim
Gecmis olsun canim.
Aa uzuldum kuzum. Gecmis olsun. İnsallah baska care bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…