- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.041
O da zor bide olduğun yerin havası daha da tetikleyebiliyor değil mi bari inş kortizon yokturbahar canim mayista biter her yil boyleilaclarimi degistirdi dr. yarin okucam insallah kordizon yoktur
Benim yüzdem daha fazla gözüküyor amakokulusabun 2 kilo vermis Nyx1 sen 1.70 vermisin ikinizden biri yuzdesi yanlis ama kokulusabun 1 .ci degilmi A AklinYolu1 Nyx1 sormusta yuzdesini o nedenle cvp verdim :) sorusuna cvp verdinmi goremedim okudum gecmisi ama gozden kacirmis olabilirim :)
21 Subat 2019 Meditasyon yapildi tamamm A AklinYolu1
adanada oturuyorum cnm havalar isinmaya basladi bende mayisa kadar boyle giderO da zor bide olduğun yerin havası daha da tetikleyebiliyor değil mi bari inş kortizon yoktur
Benim yüzdem daha fazla gözüküyor amakokulusabun daha fazla kilo vermiş birinci o sanırım pek üzerinde durmadım
O da zor bide olduğun yerin havası daha da tetikleyebiliyor değil mi bari inş kortizon yoktur
Benim yüzdem daha fazla gözüküyor amakokulusabun daha fazla kilo vermiş
Ikra meyra geçmiş olsun
Bu yarışı zirvede bırakmaya karar verdimSon sonuclarda siralamada kucuk bir yanlislik var. Kismen hastaligimdan dolayi. Kusura bakmayin . O yuzden sonuclari tekrar aciklamakta fayda goruyorum.
*****Hedef kupasinda bir degisiklik yok. Menu kupalarinda degisiklik yok. Duello sonuclarinda degisik yok. ******
Son siralama : Esitlik durumunda yuzdelere bakildi.
Haftalik yuzdemiz : 1.22
1 :Nyx1 Birincilik
2 :kokulusabun ikincilik + menu
3: A AklinYolu1ucunculuk + menu +hedef
4:Ikra meyra menu
5:Moon Light menu
6:Muttapa7555 menu
Kilo veren , dereceye giren , kilo vermek icin ugrasan butun arkadaslari tebrik ediyorum. Bazilariniza , bir ileri, iki geri gibi gorunebilir ama birakmadiginiz surece kazanan siz olacaksiniz .
Eki Görüntüle 2238082
Merhaba arkadaslarMeditasyon grubu
A AklinYolu1
Muttapa7555
kokulusabun
Nyx1
Moon Light
Kizlar hala devam etmek istiyor musunuz.
esnek olanlar :
I IRMAKK70
Irmak sen esneksin ama devam etmiyorsan bileyim.
Merhaba arkadaslarKusuruma bakma baskan. İlk iki gunden sonra rahatsizlandigim icin devam edemedim. Yapmayinca da bildirim yapmadim. Bir yandan bogaz enfeksiyonu, bir yandan grip ve bulantilar Daha yeni yeni toparlaniyorum.
nerelere kayboldunuz hanimlar
geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
Tesekkur ederim kuzum
ben burdayımm
Oyle yapsaydim keskeBugün erken yiyip bence normale dönersin birde bol bol su :)
Her gun tartilmak o acidan iyi. Hemen dikkate aliyorsun.
Ivettt bennn.
Cunku konusacak baska seyleri yok. Oturup da Da Vinci'nin sifresini tartisacak degiller.
Halime : Kiiizzz gordun mu bizzimm yenge diyete baslamis.
Sukriye: Bak yelloza goruyon mu bizim evde borekleri , tatlilari ondan es geciyordu demek .
Halime : Altimiza yeni komsu tasindi , kilosundan taytini cekistirip duruyordu. Gel dedikodusunu edek. Cayi da yeni demledim.
Sukriye : Demeee... Kekleri alip geliyorum kizzz.
Not : Halime , Sukriye temsili isimler arkadaslar alinmayin.
Gecmis olsun canim. Oksuruk malesef zor geciyor ya. Bol sivi tuket dicem de tuketiyorsun zatenIyi geceler kizlar,
Okula gidemedim cunku kotulestim. Ilk devamsizligim bi sey olmaz. Neyse ki yarin okul tatil, Carsamba da tatildi.
Pazara kadar izin bana. Yarin meditasyon icin beni etiketlemeyi unutmayin.
Ayrica yarinki videoyu mesaj kutunuza gonderecegim.
Gecmis olsun canim.iyi geceler ben alerjiden iyi degilim kortizonlu igne yapildi baska ilaclara gecildim cok agirlasmisim
Aa uzuldum kuzum. Gecmis olsun. İnsallah baska care bulunurGünaydın kızlar , bu sıra fazla aktif olamıyorum işler yoğun birde hastane işleri bitmiyor bizde amcam durumu ağır hastane de sürekli onun yanına gidip geliyoruz. Bütün vücudu enfeksiyonluymuş ayağını kesicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?