- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.061
Çok çok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsunGünaydın kızlar , bu sıra fazla aktif olamıyorum işler yoğun birde hastane işleri bitmiyor bizde amcam durumu ağır hastane de sürekli onun yanına gidip geliyoruz. Bütün vücudu enfeksiyonluymuş ayağını kesicekler
İltihap malesef antibiyotik olmadan geçmiyor canım yapacak bişey yokKizlar doktordan ciktim. İltihap dedi. Antibiyotik aldım mecbur.
Geçmiş olsun canım... biran önce atlat inşallah bu durumlarıMerhaba arkadaslarKusuruma bakma baskan. İlk iki gunden sonra rahatsizlandigim icin devam edemedim. Yapmayinca da bildirim yapmadim. Bir yandan bogaz enfeksiyonu, bir yandan grip ve bulantilar Daha yeni yeni toparlaniyorum.
cok gecmis olsun cnm bende kotuyum kortizon igne yapildi ilaclarim degisti acil vaka dedi cok agirlasmisimKizlar doktordan ciktim. İltihap dedi. Antibiyotik aldım mecbur.
Sagol canim. Bende yatma huyu yok ki fatma. Dizi izlemesem zaman hic gecmez.Geçmiş olsun canım bol bol dinlen... dinlenmek çok iyi geliyor dizileri bir kenara bırak bence ve uyu...
Gecmis olsun nyx .Devam ediyorum canım bu arada bildirim yapamadım kızım hastalandı anca gelebildim 20şubat meditasyon ve leslie tamamMIhtar
21 şubat bugün yaptıgımı da sabah yazarm
Gecmis olsun mevhibe. Sohbetlerinin azligindan anlasiliyor.iyi geceler ben alerjiden iyi degilim kortizonlu igne yapildi baska ilaclara gecildim cok agirlasmisim
Olur mu oyle sey kiloya gore degil, yuzdeye gore hesapliyoruz.O da zor bide olduğun yerin havası daha da tetikleyebiliyor değil mi bari inş kortizon yoktur
Benim yüzdem daha fazla gözüküyor amakokulusabun daha fazla kilo vermiş birinci o sanırım pek üzerinde durmadım
Günaydın kızlar , bu sıra fazla aktif olamıyorum işler yoğun birde hastane işleri bitmiyor bizde amcam durumu ağır hastane de sürekli onun yanına gidip geliyoruz. Bütün vücudu enfeksiyonluymuş ayağını kesicekler
peki kendini etiketlemen
Bu yarışı zirvede bırakmaya karar verdim
Merhaba arkadaslarKusuruma bakma baskan. İlk iki gunden sonra rahatsizlandigim icin devam edemedim. Yapmayinca da bildirim yapmadim. Bir yandan bogaz enfeksiyonu, bir yandan grip ve bulantilar Daha yeni yeni toparlaniyorum.
Merhaba kızlarrr
Bugünki mönüm
Sabah
Ilıklı limonlu su
Öğlen
10 badem ve şekersiz kahve
İkindi
Koca bi tabak karnabahar yemeği (suyu hariç) ve yoğurt
Akşam
Ne yiycem bilmiyorum ama hafif geçirmeyi planlıyorum
Bol su tabi bi de
Oyle yapsaydim keske
gozunuz g.tunuz ciksin e mi sizim gibilerin halimeler sukriyeler
Gecmis olsun canim. Oksuruk malesef zor geciyor ya. Bol sivi tuket dicem de tuketiyorsun zaten
Gecmis olsun canim.
Aa uzuldum kuzum. Gecmis olsun. İnsallah baska care bulunur
Leslie yapıldı A AklinYolu1
yuzde diyorsun ama benim anlamadigimOlur mu oyle sey kiloya gore degil, yuzdeye gore hesapliyoruz.
Oyle bir durum gordugunuzde ikaz edin.
Cok gecmis olsun cizzy.
Iki gruba ayrildik ya arkadaslari alistiriyorum. Leslie icin mihtar , meditasyon icin ben.
Her sey birbirine karisti.
En iyisi.
Yuzde diyorum mevhibe kilo demiyorum , yanlis hesaplama yok onceki de dogru hesaplamaydi sadece siralamayi yanlis yapmistim.yuzde diyorsun ama benim anlamadigimkokulusabun 2 kilo vermis yuzdesini tekrar hesap ettin 2.ci oldu neden oyle olduki :) Nyx1 1.70 vermis 1. ci oldu :)
anladim canim 2 kilonun yuzdesimi diye sordum yoksa neyin yuzdesi bilmiyorum ogrenmeye calisiyorum verilen kilonun yuzdesini hesapliyorsun saniyordum cahilim anlamiyorum :)Yuzde diyorum mevhibe kilo demiyorum , yanlis hesaplama yok onceki de dogru hesaplamaydi sadece siralamayi yanlis yapmistim.
Nyx in yuzdesi : 2.72 kokulusabunun yuzdesi 2.69 Aralarinda 0 . 03 luk bir fark var ve nyx in yuzdesi buyuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?