ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Çok çok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Merhaba arkadaslar Kusuruma bakma baskan. İlk iki gunden sonra rahatsizlandigim icin devam edemedim. Yapmayinca da bildirim yapmadim. Bir yandan bogaz enfeksiyonu, bir yandan grip ve bulantilar Daha yeni yeni toparlaniyorum.
Geçmiş olsun canım... biran önce atlat inşallah bu durumları

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen... dinlenmek çok iyi geliyor dizileri bir kenara bırak bence ve uyu...
Sagol canim. Bende yatma huyu yok ki fatma. Dizi izlemesem zaman hic gecmez.

Devam ediyorum canım bu arada bildirim yapamadım kızım hastalandı anca gelebildim 20şubat meditasyon ve leslie tamam MIhtar
21 şubat bugün yaptıgımı da sabah yazarm
Gecmis olsun nyx .
Hastaliktan kiriliyoruz. Ben bunu insanlarin pisligine bagliyorum. Oksururken agizlari kapatmamak, hapsirip oraya buraya bulastirmak . O kadar dikkat ettigim halde bu kadar koruyabildim kendimi.

%99 bakteri olduren sivi sabunlarla geziyorum.
iyi geceler ben alerjiden iyi degilim kortizonlu igne yapildi baska ilaclara gecildim cok agirlasmisim
Gecmis olsun mevhibe. Sohbetlerinin azligindan anlasiliyor.

Son düzenleme:
Olur mu oyle sey kiloya gore degil, yuzdeye gore hesapliyoruz.

Oyle bir durum gordugunuzde ikaz edin.

Cok gecmis olsun cizzy.

peki kendini etiketlemen

Iki gruba ayrildik ya arkadaslari alistiriyorum. Leslie icin mihtar , meditasyon icin ben.

Her sey birbirine karisti.

Bu yarışı zirvede bırakmaya karar verdim

En iyisi.

Merhaba arkadaslar Kusuruma bakma baskan. İlk iki gunden sonra rahatsizlandigim icin devam edemedim. Yapmayinca da bildirim yapmadim. Bir yandan bogaz enfeksiyonu, bir yandan grip ve bulantilar Daha yeni yeni toparlaniyorum.

Cok gecmis olsun irmakcim.

Sen esnektin zaten. Aslina bakarsan mesguliyetlerden dolayi yapan herkes esnek artik.

Sadece yapmiyorsaniz bana bildirin sizi gruptan cikartayim.

Semsiye geri dondu diyorsun.

yuzde diyorsun ama benim anlamadigim kokulusabun 2 kilo vermis yuzdesini tekrar hesap ettin 2.ci oldu neden oyle olduki :) Nyx1 1.70 vermis 1. ci oldu :)

yuzde diyorsun ama benim anlamadigim kokulusabun 2 kilo vermis yuzdesini tekrar hesap ettin 2.ci oldu neden oyle olduki :) Nyx1 1.70 vermis 1. ci oldu :)
Yuzde diyorum mevhibe kilo demiyorum , yanlis hesaplama yok onceki de dogru hesaplamaydi sadece siralamayi yanlis yapmistim.

Nyx in yuzdesi : 2.72 kokulusabunun yuzdesi 2.69 Aralarinda 0 . 03 luk bir fark var ve nyx in yuzdesi buyuk.

Yuzde diyorum mevhibe kilo demiyorum , yanlis hesaplama yok onceki de dogru hesaplamaydi sadece siralamayi yanlis yapmistim.

Nyx in yuzdesi : 2.72 kokulusabunun yuzdesi 2.69 Aralarinda 0 . 03 luk bir fark var ve nyx in yuzdesi buyuk.
anladim canim 2 kilonun yuzdesimi diye sordum yoksa neyin yuzdesi bilmiyorum ogrenmeye calisiyorum verilen kilonun yuzdesini hesapliyorsun saniyordum cahilim anlamiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…