- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.081
kiz 53 gordun ne kabagi ne detoxu :)Yarin kabak detoxu yapiyorum kizlar.
Muttapa7555 tarifi bir kere daha verir misin. + Kabuklarini soyuyor muyuz?
Daha once de sordun daha once de soyledim mevhibe.anladim canim 2 kilonun yuzdesimi diye sordum yoksa neyin yuzdesi bilmiyorum ogrenmeye calisiyorum verilen kilonun yuzdesini hesapliyorsun saniyordum cahilim anlamiyorum :)
1 kilom kaldi onu da yagdan vermek istiyorum.kiz 53 gordun ne kabagi ne detoxu :)
aynen 1 kilocuk cabuk gider :) ben regl oldum dun aksam bu hafta fazla veremem 2 kare ciko yedim :) buskivili pudingli pasta yedim 2 dilim :)Daha once de sordun daha once de soyledim mevhibe.
70 kilo biriyle 60 kilo birinin verdigi 1 kilo ayni degildir. Bunlarin vucutlarina oranlari aliniyor. Boylece haksizlik olmuyor.
1 kilom kaldi onu da yagdan vermek istiyorum.
kolay gelsin spor olmus oyy bitlenmek cok kotu olmusSelamlar
Bende araziye bağladım
Bugün mevlut faln kazasız atlattım cok şükür
Ayıptır söylemesi bi de benim kız bitlendiokulda bikaç kisi de daha varmis ben gördüm diyince ogretmeni kontrol etti artik kimden kime gecti bilmem
Sıradan geçtik ev halkı şampuanlaan yıkan çarşafları sök tak
Yarin pazar var ama acayip yağmur veriyo napcam bilmem
Bu saat oldu daha yatamadim sabah 7de kalkcam sorular sorular sorular hepsi cevapsizlar
Ay vallahi Manyak olduk varmi o mu bu mu annemde geldi bende psikolojik kaşıntı yaşıyoruzkolay gelsin spor olmus oyy bitlenmek cok kotu olmus
Hangi tarifi istiyorsun canım yoğurtlu olan mi pişen mi ama her ikisindede soymuyoruz.Yarin kabak detoxu yapiyorum kizlar.
Muttapa7555 tarifi bir kere daha verir misin. + Kabuklarini soyuyor muyuz?
Kizlar doktora giderken cok kotulestim. Sonra latteden mi bilmem eve gelene kadar iyilestim gibi.
Oksuruyorum hala ama ayni degil sanki. Antibiyotik yanimda ama iki gun daha bekleyecegim.
birde kabagi rendeleyim 1 tatli kasik zeytin yagi ile tavada az pisirip tavadan tabaga alip 1 dis sarimsak ezip 5-6 kasik yogurt ekleyip kabagin uzerine ekliyoruz ceviz pul biber ekleyip afiyetle yiyoruzHangi tarifi istiyorsun canım yoğurtlu olan mi pişen mi ama her ikisindede soymuyoruz.
Yoğurtlu olan rendele içine 3 ceviz koy 5 kaşık yoğurtla karıştır baharat sana kalmış...
Yemek gibi olan ben yarım ölçü yapıyorum..
1 kabak 1 domates 1 soğan 1tk zeytinyağı
Yarımşar demet dereotu maydanoz nane taze bulabilirsen taze bulamazsan kuru hepsini doğra 1 bardak su ekle pişir baharat sana kalmış ama özellikle kimyon ekle...
İster çorba gibi blenderla ez ister yemek gibi ye (ben çorbasını içemiyorum taneli yemek gibi yiyorum ) bu arada 2 ölçü yapıp sınırsız tüketebiliyorsun
Yarin yapacagim onu sogan ve zeytinyagi haric. Sagol canim.Hangi tarifi istiyorsun canım yoğurtlu olan mi pişen mi ama her ikisindede soymuyoruz.
Yoğurtlu olan rendele içine 3 ceviz koy 5 kaşık yoğurtla karıştır baharat sana kalmış...
Yemek gibi olan ben yarım ölçü yapıyorum..
1 kabak 1 domates 1 soğan 1tk zeytinyağı
Yarımşar demet dereotu maydanoz nane taze bulabilirsen taze bulamazsan kuru hepsini doğra 1 bardak su ekle pişir baharat sana kalmış ama özellikle kimyon ekle...
İster çorba gibi blenderla ez ister yemek gibi ye (ben çorbasını içemiyorum taneli yemek gibi yiyorum ) bu arada 2 ölçü yapıp sınırsız tüketebiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?