- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.101
Evet benim tarifin orjinali bu ama pişince ben sevmiyorum rende halini :))birde kabagi rendeleyim 1 tatli kasik zeytin yagi ile tavada az pisirip tavadan tabaga alip 1 dis sarimsak ezip 5-6 kasik yogurt ekleyip kabagin uzerine ekliyoruz ceviz pul biber ekleyip afiyetle yiyoruzayni yogurtlu havuc salatasi gibi yapiyoruz
Kolay gelsin canımBende temizliğe giriştim camasir kaçıncı calisiyo sabahtan beri yoruldum valla
Pancar kavurdum kereviz yemegi yaptim
Biraz önce pancar yedim yoğurtlu simdi yeşilçay iccem
Aksama salata dusunuyorum
Lahana maydanoz dereotu roka
Benimde sanki keyfim kaciyo bi de regl olcam onun ağrısı var
Eşime de borek yapcam sana dedim ama şu an hic gözüm kesmiyo
Bence biran önce başla ciğerlere inmeden yoksa iğne olmadan kurtulamazsınSelam kizlar,
Dun aksam yine kotulestim. Sanirim antibiyotige baslayacagim. Menumu yazip kaciyorum . Yarin tarti resimlerinizi unutmayiniz.
Günde 1 tabak için çeyrek ölçü yap canım :) yada yarım yap ertesi güne kalsın ben öyle yapıyorum :) soğanı sevmiyor musun aslında güzel oluyor içinde ama sen bilirsin... içine nohut da koyabilirsinYarin yapacagim onu sogan ve zeytinyagi haric. Sagol canim.Bana gunde bir tabak yeter.
Bi kere kaçtımı yakalamak zor oluyor bazen... ama moralini bozma kaldığın yerden devam etBen dun de saldim ya. Bugun acil toparlamam lazim. Verdigim emek bosa gitmesin istiyorum.
Bundan sonra salma, izin verme vs yok. Zaten cok sıkı olmayan bi duzendeyim. Bu hafta benim koca 3 gun evde olunca boyle oldu. Gec vakte kadar oturduk. Otururken de atistirdik.
Menün kötü değil ağır olan kısmını sabah yemişsin vücudun halleder bence.. yemediysen henüz patatesi yemeyebilirsin.Bugunku menumkokulusabun
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Avokado
Dereotu
1 tatli kasigi bal
1 lokma ekmek
Ara
2 hurma
1 gun kurusu
Sut
Aksam
Firinda kofte, patates
Ayran
Gece
Rezene anason
Sut
Kizlar doktordan ciktim. İltihap dedi. Antibiyotik aldım mecbur.
Ayy gecmis olsun. Ben de dogum sonrasi takmistim ben bitlendim diye. Nerden bulacaksam biti. Sacimda sampuan kalintisi mi kaliyordu artik neydi beyaz beyaz sirke gibi seyler vardi ama bit yoktu hic. Ben sacimi yikicam bitlenmisim diye usuttum bi guzel kirkim cikmadanAy vallahi Manyak olduk varmi o mu bu mu annemde geldi bende psikolojik kaşıntı yaşıyoruz
Bi kere kaçtımı yakalamak zor oluyor bazen... ama moralini bozma kaldığın yerden devam et
Menün kötü değil ağır olan kısmını sabah yemişsin vücudun halleder bence.. yemediysen henüz patatesi yemeyebilirsin.
Herkes haftasonu telasinda galiba. Biz eve tikildik kaldik. Kar yagiyordu sabah. Simdi de soguk. İki uc gundur cok guzeldi. Temizlikti, cocugun banyosuydu derken degerlendiremedik gunesli gunleri.Kızlar neredesiniz yahu hafta sonu kaçamağında olanlar hemen bıraksınlar :)
Yediklerim belli 3 gündür suyumu yeşilçayımı içiyorum sporumu da yapıyorum... yarın yine normal bi sonuç almazsam yöntem değiştireceğim veremedikçe moralim bozuluyor çünkü
Ml dedigim gibi artik cikmak yok. 21 gun dolmasina az kaldi zaten. Bir iki gun farketmiyor ama dun yapmadigini bugun telafi edeceksen eger. Sirayla gitmek onemli.A AklinYolu1
Ben dun meditasyon yapmayi unuttum.
Listeden cikarabilirsin kaptanim. Arada yine yaparim belki ben ama
Ucundan kosesinden yersin. Tarti oncesiBende temizliğe giriştim camasir kaçıncı calisiyo sabahtan beri yoruldum valla
Pancar kavurdum kereviz yemegi yaptim
Biraz önce pancar yedim yoğurtlu simdi yeşilçay iccem
Aksama salata dusunuyorum
Lahana maydanoz dereotu roka
Benimde sanki keyfim kaciyo bi de regl olcam onun ağrısı var
Eşime de borek yapcam sana dedim ama şu an hic gözüm kesmiyo
Ben sey dusunuyorum ama yarin degil , kabaklari yumurtayla blenderdan gecireyim, pankek seklinde pisireyim. Uzerine de kasar peyniri.Evet benim tarifin orjinali bu ama pişince ben sevmiyorum rende halini :))
Bence biran önce başla ciğerlere inmeden yoksa iğne olmadan kurtulamazsınbizzat geçen yıl tecrübe edilmiştir tarafımdan...
Kız uyu diyorum sana :)
Basladim etkisi var mi goriccigizzBence basla canim antibiyotige. İltihap bogaz agrisi oksuruk kendiliginden cok zor geciyor. Daha fazla cekme. Bi de @Muttapa7555 nin dedigi gibi ilerlerse daha fena.
Tartıldım ama sonuç hiç hoş değilHerkes haftasonu telasinda galiba. Biz eve tikildik kaldik. Kar yagiyordu sabah. Simdi de soguk. İki uc gundur cok guzeldi. Temizlikti, cocugun banyosuydu derken degerlendiremedik gunesli gunleri.
Bugun tartilmadin mi canim? Az cok fikrin olurdu ise yariyor mu yaramiyor mu diye
Dene bakalım nasıl olacak yeşil omlet :)))Ucundan kosesinden yersin. Tarti oncesi
Ben sey dusunuyorum ama yarin degil , kabaklari yumurtayla blenderdan gecireyim, pankek seklinde pisireyim. Uzerine de kasar peyniri.Olur mu hic bilmiyorum.
Oksuruk birakiyor mu ki uyuyayim.
Basladim ya artik , umarim ise yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?