ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bende temizliğe giriştim camasir kaçıncı calisiyo sabahtan beri yoruldum valla
Pancar kavurdum kereviz yemegi yaptim
Biraz önce pancar yedim yoğurtlu simdi yeşilçay iccem

Aksama salata dusunuyorum
Lahana maydanoz dereotu roka

Benimde sanki keyfim kaciyo bi de regl olcam onun ağrısı var
Eşime de borek yapcam sana dedim ama şu an hic gözüm kesmiyo

Evet benim tarifin orjinali bu ama pişince ben sevmiyorum rende halini :))

Kolay gelsin canım
Bende akşama sütlaç sözü verdim ev ahalisine kuru fasulye yapıyorum kendime de karnabahar yemeği yaptım.
Yeşil çayımı içip geldim :))

Selam kizlar,

Dun aksam yine kotulestim. Sanirim antibiyotige baslayacagim. Menumu yazip kaciyorum . Yarin tarti resimlerinizi unutmayiniz.
Bence biran önce başla ciğerlere inmeden yoksa iğne olmadan kurtulamazsın bizzat geçen yıl tecrübe edilmiştir tarafımdan...
Kız uyu diyorum sana :)

Yarin yapacagim onu sogan ve zeytinyagi haric. Sagol canim. Bana gunde bir tabak yeter.
Günde 1 tabak için çeyrek ölçü yap canım :) yada yarım yap ertesi güne kalsın ben öyle yapıyorum :) soğanı sevmiyor musun aslında güzel oluyor içinde ama sen bilirsin... içine nohut da koyabilirsin

Ben dun de saldim ya. Bugun acil toparlamam lazim. Verdigim emek bosa gitmesin istiyorum.

Bundan sonra salma, izin verme vs yok. Zaten cok sıkı olmayan bi duzendeyim. Bu hafta benim koca 3 gun evde olunca boyle oldu. Gec vakte kadar oturduk. Otururken de atistirdik.

Bi kere kaçtımı yakalamak zor oluyor bazen... ama moralini bozma kaldığın yerden devam et

Bugunku menum kokulusabun

Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Avokado
Dereotu
1 tatli kasigi bal
1 lokma ekmek

Ara
2 hurma
1 gun kurusu
Sut

Aksam
Firinda kofte, patates
Ayran

Gece
Rezene anason
Sut
Menün kötü değil ağır olan kısmını sabah yemişsin vücudun halleder bence.. yemediysen henüz patatesi yemeyebilirsin.

Kızlar neredesiniz yahu hafta sonu kaçamağında olanlar hemen bıraksınlar :)

Yediklerim belli 3 gündür suyumu yeşilçayımı içiyorum sporumu da yapıyorum... yarın yine normal bi sonuç almazsam yöntem değiştireceğim veremedikçe moralim bozuluyor çünkü

Kizlar doktordan ciktim. İltihap dedi. Antibiyotik aldım mecbur.

Bence basla canim antibiyotige. İltihap bogaz agrisi oksuruk kendiliginden cok zor geciyor. Daha fazla cekme. Bi de @Muttapa7555 nin dedigi gibi ilerlerse daha fena.

Ay vallahi Manyak olduk varmi o mu bu mu annemde geldi bende psikolojik kaşıntı yaşıyoruz
Ayy gecmis olsun. Ben de dogum sonrasi takmistim ben bitlendim diye. Nerden bulacaksam biti. Sacimda sampuan kalintisi mi kaliyordu artik neydi beyaz beyaz sirke gibi seyler vardi ama bit yoktu hic. Ben sacimi yikicam bitlenmisim diye usuttum bi guzel kirkim cikmadan huylanma bende de var
Bi kere kaçtımı yakalamak zor oluyor bazen... ama moralini bozma kaldığın yerden devam et

Evet malesef kacirdim duzeni ya. Bi de kocamin evde olmasi cok etkiledi nedense. Normalde aksam o yine yer kuruyemis meyve vs. Ben yemezdim. Ozlemisim heralde. Oldu artik yapacak bir seyim yok. Cok artiya cikmadan halletmem lazim

Menün kötü değil ağır olan kısmını sabah yemişsin vücudun halleder bence.. yemediysen henüz patatesi yemeyebilirsin.

Bugun toparliyorum artik yavastan dun ve persembe felakettim. Aslinda menu olarak kotu degildi de atistirmalarim kotu etti iste. Yedim erkenden canim.

Herkes haftasonu telasinda galiba. Biz eve tikildik kaldik. Kar yagiyordu sabah. Simdi de soguk. İki uc gundur cok guzeldi. Temizlikti, cocugun banyosuydu derken degerlendiremedik gunesli gunleri.

Bugun tartilmadin mi canim? Az cok fikrin olurdu ise yariyor mu yaramiyor mu diye

A AklinYolu1

Ben dun meditasyon yapmayi unuttum.

Listeden cikarabilirsin kaptanim. Arada yine yaparim belki ben ama
Ml dedigim gibi artik cikmak yok. 21 gun dolmasina az kaldi zaten. Bir iki gun farketmiyor ama dun yapmadigini bugun telafi edeceksen eger. Sirayla gitmek onemli.

Ucundan kosesinden yersin. Tarti oncesi

Evet benim tarifin orjinali bu ama pişince ben sevmiyorum rende halini :))
Ben sey dusunuyorum ama yarin degil , kabaklari yumurtayla blenderdan gecireyim, pankek seklinde pisireyim. Uzerine de kasar peyniri. Olur mu hic bilmiyorum.
Bence biran önce başla ciğerlere inmeden yoksa iğne olmadan kurtulamazsın bizzat geçen yıl tecrübe edilmiştir tarafımdan...
Kız uyu diyorum sana :)

Oksuruk birakiyor mu ki uyuyayim.

Basladim ya artik , umarim ise yarar.

Tartıldım ama sonuç hiç hoş değil
Eşim yüzünden bende bozuyorum bazen ama dün süt helvası istedi yaptım yemedim ısrar edince de biraz atarlandım. Şimdi salata için bile ısrar edemiyor. Bugün de sütlaç yaptım yine yemeyeceğim bakalım ne diyecek

Dene bakalım nasıl olacak yeşil omlet :)))

Antibiyotik 3 gün geçmedikçe iyi gelmez 3. Gün anlarsın biraz biraz sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…