- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.121
Ben de bu hafta cok kilo veremedim ama cok da umrumda degil.Tartıldım ama sonuç hiç hoş değil
Eşim yüzünden bende bozuyorum bazen ama dün süt helvası istedi yaptım yemedim ısrar edince de biraz atarlandım. Şimdi salata için bile ısrar edemiyor. Bugün de sütlaç yaptım yine yemeyeceğim bakalım ne diyecek
Devam edenlerle 21 gunu tamamlayalim derim ben.Uyumuş kalmışım esiminde erken geleceği tuttu borek yalan oldu yarin yaparim artik
Makarna yaptım azcik ondan yedim bol salatayla
Kaptan firinda mucverde guzel oluyo o da olur
Bende kabağı küp doğrayıp soğan sarımsakla kavuruyorum ister dereotu ekle yogurt nana pulbiber en sevdiğim ama kabak pahali diye almiyorum
Kaptan leslie den çıkış varmiMuttapa7555 migrenden yapmamış ama esnekmiyiz A AklinYolu1
Gecmis olsun cizzy. Topik cok kotu durumda.selam kızlarr ben işteyim kafayı yemek üzereyim kar yağıyor her yer kar tutmuş eve nasıl gidicem bilmiyorum
midem berbat durumda sürekli bulanıyor ne yesem çıkıyor
bende aynı fikirdeyim devam o zamanDevam edenlerle 21 gunu tamamlayalim derim ben.
Moon Light sana cikis yok. Dunkunu ve bugunkunu yapmak zorundasin.
Afiyet olsun ben de dibek kahvesi iciyorum. Menume ek.bende aynı fikirdeyim devam o zaman
Bende bir latte yapayim diyorum dizim var bugun oh mis keyif yapcam
Gecmis olsun cizzy. Topik cok kotu durumda.
Dukkani kapatip gitsek mi acaba.
Topikce curuge ciktik cizzy. Iyi olan yok yahu.hayr hayırr foreverın kızı hasta hastane de yatıyor ondan uğrayamıyor onu da söyleyeyim. Benim mide bir aydır böyle
Ya ne güzel 67.7 yi görmüştüm anlamadım ki kaçamak da yapmıyorum arkadaş mecburiyetlerim hariçBen de bu hafta cok kilo veremedim ama cok da umrumda degil.
Carsambaya toparlariz.
Ml dedigim gibi artik cikmak yok. 21 gun dolmasina az kaldi zaten. Bir iki gun farketmiyor ama dun yapmadigini bugun telafi edeceksen eger. Sirayla gitmek onemli.
Tartıldım ama sonuç hiç hoş değil
Eşim yüzünden bende bozuyorum bazen ama dün süt helvası istedi yaptım yemedim ısrar edince de biraz atarlandım. Şimdi salata için bile ısrar edemiyor. Bugün de sütlaç yaptım yine yemeyeceğim bakalım ne diyecek
Canim kekik suyu veya kekik cayi ictin mi hic? Genelde iyi gelir mideye. Duzelmedi bi turlu senin midenhayr hayırr foreverın kızı hasta hastane de yatıyor ondan uğrayamıyor onu da söyleyeyim. Benim mide bir aydır böyle
Şimdi ben dün yapamadım liste dışında mi kaldım yahu :) neyse yine de yaparım benDevam edenlerle 21 gunu tamamlayalim derim ben.
Moon Light sana cikis yok. Dunkunu ve bugunkunu yapmak zorundasin.
İnşallah dediğin gibi olur oy ki ne oy bunaldim ayolCikmam kaptanim o zaman. Ben bi gun yapmayan bile olursa listeden cikaririz dedin gibi hatirladim da ondan demistim. Yaparim
Yarina guzel bi sonuc alirsin bence
Saldım deyip sakın salmaya devam etme toparlan ben dün saldım bugun anca toparladım 2 günüm çöpe gitti hedef tutarmı mechul o yüzden motive et kendini fotoğraflara bak olmayan kıyafetlerini cıkart gözünün önüne veya yarının menüsünü hazırla derimBen dun de saldim ya. Bugun acil toparlamam lazim. Verdigim emek bosa gitmesin istiyorum.
Bundan sonra salma, izin verme vs yok. Zaten cok sıkı olmayan bi duzendeyim. Bu hafta benim koca 3 gun evde olunca boyle oldu. Gec vakte kadar oturduk. Otururken de atistirdik.
Topikce curuge ciktik cizzy. Iyi olan yok yahu.
Canim kekik suyu veya kekik cayi ictin mi hic? Genelde iyi gelir mideye. Duzelmedi bi turlu senin miden
İp atlamak malesef kondüsyon gerektiren bir spor canım. Yani kasların buna alışık olması lazım. Leslie ile başla önce yada yürüyüş...Kızlar ben de bugün
Cheat day yaptım maalesef. Yani saldım çayıra mevlam kayıra...
Pazartartısından korkuyorum çok suyu da ihmal ettim maalesef.
Hemen toparlanmam lazım
İki gün önce 300 ip atlayım dedim hayali iple atladım
Bacaklarım pert
Spordan nefret ediyorum
İp atlamak malesef kondüsyon gerektiren bir spor canım. Yani kasların buna alışık olması lazım. Leslie ile başla önce yada yürüyüş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?