ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Ben de bu hafta cok kilo veremedim ama cok da umrumda degil.

Carsambaya toparlariz.

Uyumuş kalmışım esiminde erken geleceği tuttu borek yalan oldu yarin yaparim artik
Makarna yaptım azcik ondan yedim bol salatayla

Kaptan firinda mucverde guzel oluyo o da olur

Bende kabağı küp doğrayıp soğan sarımsakla kavuruyorum ister dereotu ekle yogurt nana pulbiber en sevdiğim ama kabak pahali diye almiyorum

Kaptan leslie den çıkış varmi Muttapa7555 migrenden yapmamış ama esnekmiyiz A AklinYolu1

Devam edenlerle 21 gunu tamamlayalim derim ben.

Moon Light sana cikis yok. Dunkunu ve bugunkunu yapmak zorundasin.

Ben de bu hafta cok kilo veremedim ama cok da umrumda degil.

Carsambaya toparlariz.
Ya ne güzel 67.7 yi görmüştüm anlamadım ki kaçamak da yapmıyorum arkadaş mecburiyetlerim hariç birde çok öğün yemeyi deneyeceğim diyetisyenin listesini

Ml dedigim gibi artik cikmak yok. 21 gun dolmasina az kaldi zaten. Bir iki gun farketmiyor ama dun yapmadigini bugun telafi edeceksen eger. Sirayla gitmek onemli.

Cikmam kaptanim o zaman. Ben bi gun yapmayan bile olursa listeden cikaririz dedin gibi hatirladim da ondan demistim. Yaparim

Yarina guzel bi sonuc alirsin bence

Saldım deyip sakın salmaya devam etme toparlan ben dün saldım bugun anca toparladım 2 günüm çöpe gitti hedef tutarmı mechul o yüzden motive et kendini fotoğraflara bak olmayan kıyafetlerini cıkart gözünün önüne veya yarının menüsünü hazırla derim

Kızlar ben de bugün

Cheat day yaptım maalesef. Yani saldım çayıra mevlam kayıra...

Pazartartısından korkuyorum çok suyu da ihmal ettim maalesef.

Hemen toparlanmam lazım

İki gün önce 300 ip atlayım dedim hayali iple atladım

Bacaklarım pert

Spordan nefret ediyorum

İp atlamak malesef kondüsyon gerektiren bir spor canım. Yani kasların buna alışık olması lazım. Leslie ile başla önce yada yürüyüş...

İp atlamak malesef kondüsyon gerektiren bir spor canım. Yani kasların buna alışık olması lazım. Leslie ile başla önce yada yürüyüş...

Sorma sanki yirmi yıl önceki çocukluğum sanıp abandım ben atlarım diye

Diz altı kaslarım pert

Leslie yaptım zamanında çok da faydasını gördüm kesinlikle ama

Heryer incık cıncık dolu evde hem de çocuklardan cok fırsatım olmuyor bu sefer
.

Havalar az daha ısınsın koyacam birini Pusete öbürünü kanguruya inşallah yürüyüşe başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…