- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.141
Cok ogun yemek yaramaz sana ama dene istersen.Ya ne güzel 67.7 yi görmüştüm anlamadım ki kaçamak da yapmıyorum arkadaş mecburiyetlerim hariçbirde çok öğün yemeyi deneyeceğim diyetisyenin listesini
Cikma zaten uc kisi kaldik.Cikmam kaptanim o zaman. Ben bi gun yapmayan bile olursa listeden cikaririz dedin gibi hatirladim da ondan demistim. Yaparim
Şimdi ben dün yapamadım liste dışında mi kaldım yahu :) neyse yine de yaparım ben
Napim anlamadım ki ekmek yemiyorum tuzlu tatlı yemiyorum bol su yeşilçay arada yazmasam da limonlu su da içiyorum mideme rağmen ama yok yani... sabahları balon gibi eller sürat uyanıyorum.Cok ogun yemek yaramaz sana ama dene istersen.
Cikma zaten uc kisi kaldik.
Artik liste disi olmasin. Surekli yapmayanlar haric.MIhtar
Alerjik bir durum olabilir .Napim anlamadım ki ekmek yemiyorum tuzlu tatlı yemiyorum bol su yeşilçay arada yazmasam da limonlu su da içiyorum mideme rağmen ama yok yani... sabahları balon gibi eller sürat uyanıyorum.
Geçen yıl işe yaramıştı diyetisyen bu seferde bir deneyeyim bakalım.
Ahaha en son 61 kilo iken diyet yapip 78 lere ciktigimi bilmiyorsun tabi. Meyve suyu , kola, helva ne ararsan vardi.
Ne cektik be kilo vercez diyeİnşallah dediğin gibi olur oy ki ne oy bunaldim ayol
Fotograflara bakmak cok motive ediyo evet.Saldım deyip sakın salmaya devam etme toparlan ben dün saldım bugun anca toparladım 2 günüm çöpe gitti hedef tutarmı mechul o yüzden motive et kendini fotoğraflara bak olmayan kıyafetlerini cıkart gözünün önüne veya yarının menüsünü hazırla derim
O zaman melisa cayi filan da icebilirsin belki yatmadan canim?malesef öyle oldu kış ayı bize fena çarptı
yok denemedim canım benim böyle olur hep stresli olduğum zamanlar kafama bişşeyler taktığım zamanlar çok olur
Kızlar ben de bugün
Cheat day yaptım maalesef. Yani saldım çayıra mevlam kayıra...
Pazartartısından korkuyorum çok suyu da ihmal ettim maalesef.
Hemen toparlanmam lazım
İki gün önce 300 ip atlayım dedim hayali iple atladım
Bacaklarım pert
Spordan nefret ediyorum
bende cig yiyemiyorum yapiskan gibi ya. az tavada 5 dakika karistirsam yeter :)Evet benim tarifin orjinali bu ama pişince ben sevmiyorum rende halini :))
gecmis olsun migrende fenaA AklinYolu1 meditasyon yapıldı 22 şubat
MIhtar leslie migren sebebiyle yapılamadı onu da bildireyim dedim
Yarin takimin yuzdesi dusuk olacak gibi bir his var icimde.Fotograflara bakmak cok motive ediyo evet.
Beb de bugunden basladim bakalim toparlamaya. Yarin ne cikicam gorucez. Artidayim ama kesin.
tartilmadinmi sanki hergun tartiliyordun senmi @Mlhtar mi bilemedimKızlar neredesiniz yahu hafta sonu kaçamağında olanlar hemen bıraksınlar :)
Yediklerim belli 3 gündür suyumu yeşilçayımı içiyorum sporumu da yapıyorum... yarın yine normal bi sonuç almazsam yöntem değiştireceğim veremedikçe moralim bozuluyor çünkü
kabak yazin 2 tl simdi 8 tl :)Uyumuş kalmışım esiminde erken geleceği tuttu borek yalan oldu yarin yaparim artik
Makarna yaptım azcik ondan yedim bol salatayla
Kaptan firinda mucverde guzel oluyo o da olur
Bende kabağı küp doğrayıp soğan sarımsakla kavuruyorum ister dereotu ekle yogurt nana pulbiber en sevdiğim ama kabak pahali diye almiyorum
Kaptan leslie den çıkış varmiMuttapa7555 migrenden yapmamış ama esnekmiyiz A AklinYolu1
kolay gelsin :)Afiyet olsun ben de dibek kahvesi iciyorum. Menume ek.
Kac dizi bitirdim arada. Cok keyif almiyorum fakat yapacak baska bir seyim yok.
oyyy cok gecmis olsun dileklerimi soylermisinhayr hayırr foreverın kızı hasta hastane de yatıyor ondan uğrayamıyor onu da söyleyeyim. Benim mide bir aydır böyle
slm hanimlar
10 da yesil cay
12 de 1 yumurta tavada sarisi patlatilmamis uzerine bol pulbiber 1 kasik tulum peynir ceyrek pide 2 zeytin 1 cay kasik kaymak 1 cay kasik bal acik cay
15 de ananasli cay
18 de brokoli yogurtlu pulbiberli yesil cay
20 de zerdacalli yogurt yesil cay
22 de ananasli cay
kokulusabun
Selam kizlar,
Dun aksam yine kotulestim. Sanirim antibiyotige baslayacagim. Menumu yazip kaciyorum . Yarin tarti resimlerinizi unutmayiniz.
Sagol mevhibe. Topluca hastaneye gidecegiz yakinda.cok gecmis olsun canim
tarti resmi yarin nasil olcak bilemedim iyi gidiyordum hafta sonu boyle hep
hasta olunca oyle oluyor gozun hic birseyi gormuyor yatasin geliyor ama ben yatamiyorum ikizler yatirmiyor senin gibi yanliz olsam ben coktan 56 lara dusmustum sen ne guzel 53 gordun alsan 1 kilo hemen verirsin ya ben 5 gun diren az az yiyorum aclikta hissetmiyorum esim gelsin 2 gun benim duzenimi bozsunSagol mevhibe. Topluca hastaneye gidecegiz yakinda.
Yarin yuzdemiz eksi cikmazsa iyi.Normalde her gun tartilirdim iki gundur bosladim. Ne olup ne bitiyor bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?