ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Ya ne güzel 67.7 yi görmüştüm anlamadım ki kaçamak da yapmıyorum arkadaş mecburiyetlerim hariç birde çok öğün yemeyi deneyeceğim diyetisyenin listesini
Cok ogun yemek yaramaz sana ama dene istersen.

Cikmam kaptanim o zaman. Ben bi gun yapmayan bile olursa listeden cikaririz dedin gibi hatirladim da ondan demistim. Yaparim
Cikma zaten uc kisi kaldik.

Şimdi ben dün yapamadım liste dışında mi kaldım yahu :) neyse yine de yaparım ben

Artik liste disi olmasin. Surekli yapmayanlar haric. MIhtar

Son düzenleme:
Cok ogun yemek yaramaz sana ama dene istersen.

Cikma zaten uc kisi kaldik.

Artik liste disi olmasin. Surekli yapmayanlar haric. MIhtar
Napim anlamadım ki ekmek yemiyorum tuzlu tatlı yemiyorum bol su yeşilçay arada yazmasam da limonlu su da içiyorum mideme rağmen ama yok yani... sabahları balon gibi eller sürat uyanıyorum.

Geçen yıl işe yaramıştı diyetisyen bu seferde bir deneyeyim bakalım.

Alerjik bir durum olabilir .

Dene tabi ki.

İnşallah dediğin gibi olur oy ki ne oy bunaldim ayol
Ne cektik be kilo vercez diye
Fotograflara bakmak cok motive ediyo evet.
Beb de bugunden basladim bakalim toparlamaya. Yarin ne cikicam gorucez. Artidayim ama kesin.
malesef öyle oldu kış ayı bize fena çarptı

yok denemedim canım benim böyle olur hep stresli olduğum zamanlar kafama bişşeyler taktığım zamanlar çok olur
O zaman melisa cayi filan da icebilirsin belki yatmadan canim?
Hassas demek ki miden. Gecmis olsun tekrar. Bulabilirsen kekik suyu bulamazsan kekik cayi iyi geliyor gercekten. Ama stres kaynakliysa once stresten kurtulman lazim tabi

300ünü birden yaptin galiba. Onun yerine ikiye mi bolseydin ki. Ayni etki oluyo mudur acaba

tartilmadinmi sanki hergun tartiliyordun senmi @Mlhtar mi bilemedim umarim eksidesin

kabak yazin 2 tl simdi 8 tl :)

18 de ki menum kebap oldu yarim lavasli salata 1 bardak salgam suyu esim almis gelmis yiceksin dedi hastasin iyi olmalisin diyor

Selam kizlar,

Dun aksam yine kotulestim. Sanirim antibiyotige baslayacagim. Menumu yazip kaciyorum . Yarin tarti resimlerinizi unutmayiniz.

cok gecmis olsun canim

tarti resmi yarin nasil olcak bilemedim iyi gidiyordum hafta sonu boyle hep

cok gecmis olsun canim

tarti resmi yarin nasil olcak bilemedim iyi gidiyordum hafta sonu boyle hep
Sagol mevhibe. Topluca hastaneye gidecegiz yakinda.

Yarin yuzdemiz eksi cikmazsa iyi. Normalde her gun tartilirdim iki gundur bosladim. Ne olup ne bitiyor bilmiyorum.

Sagol mevhibe. Topluca hastaneye gidecegiz yakinda.

Yarin yuzdemiz eksi cikmazsa iyi. Normalde her gun tartilirdim iki gundur bosladim. Ne olup ne bitiyor bilmiyorum.
hasta olunca oyle oluyor gozun hic birseyi gormuyor yatasin geliyor ama ben yatamiyorum ikizler yatirmiyor senin gibi yanliz olsam ben coktan 56 lara dusmustum sen ne guzel 53 gordun alsan 1 kilo hemen verirsin ya ben 5 gun diren az az yiyorum aclikta hissetmiyorum esim gelsin 2 gun benim duzenimi bozsun carsambaya toparlariz insallah sende iyi olursun o gune kadar antibiyotigin etkisi 3 gunden sonra baslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…