- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.161
hasta olunca oyle oluyor gozun hic birseyi gormuyor yatasin geliyor ama ben yatamiyorum ikizler yatirmiyor senin gibi yanliz olsam ben coktan 56 lara dusmustum sen ne guzel 53 gordun alsan 1 kilo hemen verirsin ya ben 5 gun diren az az yiyorum aclikta hissetmiyorum esim gelsin 2 gun benim duzenimi bozsuncarsambaya toparlariz insallah sende iyi olursun o gune kadar antibiyotigin etkisi 3 gunden sonra baslar
Sabite raziyim ahaha.yarin bol eksiler olsun +olmasinda 200 - de olsa bizim olsun :)
aynen :)Toparlariz tabi ki. ALL StaR iz biz.
Sabite raziyim ahaha.
Ne cektik be kilo vercez diye
Fotograflara bakmak cok motive ediyo evet.
Beb de bugunden basladim bakalim toparlamaya. Yarin ne cikicam gorucez. Artidayim ama kesin.
O zaman melisa cayi filan da icebilirsin belki yatmadan canim?
Hassas demek ki miden. Gecmis olsun tekrar. Bulabilirsen kekik suyu bulamazsan kekik cayi iyi geliyor gercekten. Ama stres kaynakliysa once stresten kurtulman lazim tabi
300ünü birden yaptin galiba. Onun yerine ikiye mi bolseydin ki. Ayni etki oluyo mudur acaba
Suçluyu buldum sanırım adet oldum hiç de beklemiyordum kendilerini ama :)Alerjik bir durum olabilir .
Dene tabi ki.
Benim canım hergün tartılan ama kızlardan da vardır mutlaka :)tartilmadinmi sanki hergun tartiliyordun senmi @Mlhtar mi bilemedimumarim eksidesin
Sağolasın 6 yaşımdan beri çekiyorum mübareği Allah başka dert vermesingecmis olsun migrende fena
Çok çok geçmiş olsun canım... Sağ salim hayırlısı ile atlatırsınız inşallah.İyi geceler kızlar..Nasılsınız?
Hasta arkadaşlar geçmiş olsun, dikkat edin kendinize..
Bende durumlar karışık, kv. Rahatsız, açık kalp ameliyatı olacak, durumu riskli, 3 gündür ordayız. Evi otele çevirdik, gece gelip yatıyoruz ertesi gün yine ordayız. Bir yandan kv.nin hastalığı, bir yandan gelen giden misafirler... biryandan çocukların ödevi,okul, ev işi vs vs.. bu sabah 6 da kalkıp 2 makine çamaşır yıkayıp serdim. Ütü yaptım, öğlen tekrar kv.ye geçtik. Çok yoğunum kusura bakmayın girip yazamıyorum.
Ama arada girip menüleri kontrol ediyorum. Diyete dikkat ediyorum yalnız evde olmadığım için düzenim ve yemek saatleri bozuldu. Ameliyat işini atlatalım düzene sokarım tekrar inşaallah..
Ben de her gun tartiliyordum iki gun pek sallamadim.Benim canım hergün tartılan ama kızlardan da vardır mutlaka :)
Belki birileri kurtarirYarin takimin yuzdesi dusuk olacak gibi bir his var icimde.
2 mi tlkabak yazin 2 tl simdi 8 tl :)
Allah yardimciniz olsun canim. Saglikla atlatin insallah bu sureci. Gecmis olsun.İyi geceler kızlar..Nasılsınız?
Bende durumlar karışık, kv. Rahatsız, açık kalp ameliyatı olacak, durumu riskli, 3 gündür ordayız. Evi otele çevirdik, gece gelip yatıyoruz ertesi gün yine ordayız. Bir yandan kv.nin hastalığı, bir yandan gelen giden misafirler... biryandan çocukların ödevi,okul, ev işi vs vs.. bu sabah 6 da kalkıp 2 makine çamaşır yıkayıp serdim. Ütü yaptım, öğlen tekrar kv.ye geçtik. Çok yoğunum kusura bakmayın girip yazamıyorum.
Ama arada girip menüleri kontrol ediyorum. Diyete dikkat ediyorum yalnız evde olmadığım için düzenim ve yemek saatleri bozuldu. Ameliyat işini atlatalım düzene sokarım tekrar inşaallah..
Hamlik gecince devam et bence canim tekrar birakma.Aynen aynı zamanda çok zorlandım yaparken yaptıktan sonra acımadı ama ertesi gün.. Hala agrı var o derece hamlamışım
Ben de ben deBenim canım hergün tartılan ama kızlardan da vardır mutlaka :)
Olsun eksi eksidirGünaydın kızlar
A AklinYolu1
Eki Görüntüle 2238704
Çarşambaya göre ekşi gözükse de aslında giden gerçek kilo değil ama olsun
Gunaydin sab.İyi geceler kızlar..Nasılsınız?
O birilerini sahaya bekliyoruz bugun.Belki birileri kurtarir
Ben her banyoya girdiğimde tartılıyorumBenim canım hergün tartılan ama kızlardan da vardır mutlaka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?