ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Toparlariz tabi ki. ALL StaR iz biz.
yarin bol eksiler olsun +olmasinda 200 - de olsa bizim olsun :)
Sabite raziyim ahaha.

İyi geceler kızlar..Nasılsınız?
Hasta arkadaşlar geçmiş olsun, dikkat edin kendinize..

Bende durumlar karışık, kv. Rahatsız, açık kalp ameliyatı olacak, durumu riskli, 3 gündür ordayız. Evi otele çevirdik, gece gelip yatıyoruz ertesi gün yine ordayız. Bir yandan kv.nin hastalığı, bir yandan gelen giden misafirler... biryandan çocukların ödevi,okul, ev işi vs vs.. bu sabah 6 da kalkıp 2 makine çamaşır yıkayıp serdim. Ütü yaptım, öğlen tekrar kv.ye geçtik. Çok yoğunum kusura bakmayın girip yazamıyorum.
Ama arada girip menüleri kontrol ediyorum. Diyete dikkat ediyorum yalnız evde olmadığım için düzenim ve yemek saatleri bozuldu. Ameliyat işini atlatalım düzene sokarım tekrar inşaallah..

Son düzenleme:

Aynen aynı zamanda çok zorlandım yaparken yaptıktan sonra acımadı ama ertesi gün.. Hala agrı var o derece hamlamışım

Çok çok geçmiş olsun canım... Sağ salim hayırlısı ile atlatırsınız inşallah.

Yarin takimin yuzdesi dusuk olacak gibi bir his var icimde.
Belki birileri kurtarir
kabak yazin 2 tl simdi 8 tl :)
2 mi tl
Ben Ankarada hic 2 tlye gormedim gecen sene falan

Allah yardimciniz olsun canim. Saglikla atlatin insallah bu sureci. Gecmis olsun.
Aynen aynı zamanda çok zorlandım yaparken yaptıktan sonra acımadı ama ertesi gün.. Hala agrı var o derece hamlamışım
Hamlik gecince devam et bence canim tekrar birakma.
Benim canım hergün tartılan ama kızlardan da vardır mutlaka :)
Ben de ben de
Günaydın kızlar
A AklinYolu1
Eki Görüntüle 2238704
Çarşambaya göre ekşi gözükse de aslında giden gerçek kilo değil ama olsun
Olsun eksi eksidir

Gunaydin sab.

Cok gecmis olsun.

Sen burayi dusunme , istersen menuleri bi hafta ben alabilirim. Etiketlemeye yine arkadaslar seni etiketlesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…