- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.361
Hayatimiz buradan ibaret olmuyor sozunu soylemeyecektin.haklısın tatlım ama ancak girdim pazar günü isteğe bağlı olduğu içinde çok üzerinde durmadım , tabiki hepimiz yetişkin insanlarız , hayatımızda tek burdan ibaret olmuyor . çarşamba günü bildirim yapacağım elbette
O aylari yillari karistirma bende de oluyor. 2018 mi yazmistim. Galiba sen yakalamistin yine .iyi sinirlenmisin marta girecegiz ocak diyorsun
Ajan mevhibeO aylari yillari karistirma bende de oluyor. 2018 mi yazmistim. Galiba sen yakalamistin yine .
evet oyle olmustu :) sende iyi hatirliyorsun superO aylari yillari karistirma bende de oluyor. 2018 mi yazmistim. Galiba sen yakalamistin yine .
Nasiliz bugun.evet oyle olmustu :)
sukur burun tikaniklim bitti ana ilacla :) sen nasil oldun cnmNasiliz bugun.
sukur burun tikaniklim bitti ana ilacla :) sen nasil oldun cnm
inanki oksuruk icin ananasin kendisi kabugunuda her ince dilim yedigimin kabugunu cayini yapiyorum cok iyi geldi oksurugumeDaha iyi olacagiz. Nisan geldi mi tamam.
Oksuruk bazen gidiyor, ohhh be kurtuldum diyorum sonra yine basliyor. Oksuruk olmasa zaten cok takmam.
Bugun mecburen gitmem lazim okula. Korkmuyor degilim.
Benim kronik oksuruk durumum var her sene bir ya da iki kere gelir ve 3 haftadan 3 aya kadar surer.inanki oksuruk icin ananasin kendisi kabugunuda her ince dilim yedigimin kabugunu cayini yapiyorum cok iyi geldi oksurugume
ananas kabugu
2 cubuk tarcin
yarim limon kabuguyla 4 bol
5 kupa sicak su
taze zencefil varsa 3-4 dilim
3-4 dkk fokurdasin kapagini kapat 15 dkk demlensin 1 kupa icersin
taze zencefil yoksa cayin altini kapattiktan sonra 1.5 tatli kasik toz zencefili ekliyorsun kapagini kapatip 15 dkk demlensin :)
gecmis olsun umarim hemen gecerBenim kronik oksuruk durumum var her sene bir ya da iki kere gelir ve 3 haftadan 3 aya kadar surer.
Bunlar yaramiyor maalesef.
3 haftaya raziyim o kadar diyeyim.gecmis olsun umarim hemen gecer
bay tatlım sanada iyi günler ....Hayatimiz buradan ibaret olmuyor sozunu soylemeyecektin.
Ben kac gundur hastayim , oyle ki okula gitmiyorum buraya giriyorum.
Neden cunku ben gelmeyince kimse girmiyor.
Yapmak zorunda miyim hayir ama yapiyorum.
Tatlim , bence sen bizimle devam etme artik.
Iyi gunler.
Yapma kaptancim en azindan nisani da çıkaralım beraberYarismamiz 31 martta bitiyor ve ben daha fazla uzatmayi dusunmuyorum. Tam 5 haftamiz var.5 hafta demek , 5 kilo ve bir beden incelmek demek.
Son ALL_StaR lar; kilo vermek icin elinizden geleni yapin.
Forever07
A AklinYolu1
C cizen_bayan
kokulusabun
Muttapa7555
N naz5403
Moon Light
Sarellam
Ikra meyra
MIhtar
renklisemsiye
zinnia
Sena616
@Nyx16
kızlar ben kaçar mesajları okuyordum ama çıkmam lazım montaja gideceğim akşam da dişçi randevum var çok korkuyorum dişim kaç gündür ağrıyor bugün artık korkunun ecele faydası yok dedim randevu aldım ama çok korkuyorum
Yarismamiz 31 martta bitiyor ve ben daha fazla uzatmayi dusunmuyorum. Tam 5 haftamiz var.5 hafta demek , 5 kilo ve bir beden incelmek demek.
Son ALL_StaR lar; kilo vermek icin elinizden geleni yapin.
Forever07
A AklinYolu1
C cizen_bayan
kokulusabun
Muttapa7555
N naz5403
Moon Light
Sarellam
Ikra meyra
MIhtar
renklisemsiye
zinnia
Sena616
@Nyx16
Yapma kaptancim en azindan nisani da çıkaralım beraber
Cok şekersiniz ama paylaşımlar cok az. Sinav stresim olacak. Topik ben olmadan yürümüyor. Haliyle extra stres oluyorum.Gecmis olsun canim.
5 hafta cok az kaptanim yaa.azcik daha devam etsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?