ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Cok şekersiniz ama paylaşımlar cok az. Sinav stresim olacak. Topik ben olmadan yürümüyor. Haliyle extra stres oluyorum.
Tabi sınavlar daha mühim sen nasıl istersen elbet sınavlar bitince ses edersin sen bize
Bizse kendi çapımızda bisiler yapariz

5 hafta az kalmış gerçekten nisan sonuna da isteyenlerle 1 aycık daha uzatsak sen müsait oldukça gelirsin veya nasıl istersen ama iyi olurdu yaza girmeden biterdi

5 hafta az kalmış gerçekten nisan sonuna da isteyenlerle 1 aycık daha uzatsak sen müsait oldukça gelirsin veya nasıl istersen ama iyi olurdu yaza girmeden biterdi
Acik konuşayım nyx. Sanirim hastalıkta daha alıngan oldum.

Şimdi Eve gidiyorum daha gitmedim. Sabah 7 de çıkıp yine okula gideceğim.

Sohbetinizi seviyorum ama bana yardımcı olmuyorsunuz.

Sizin ben yokken de birbirinize destek olmanız gerek.

Bknz:ben yokken yazılmış zorla 3 mesaj.

Takım olmak sadece menü yazıp gitmek değildir, takım olmak dereceye girmek de değildir, takım olmak takım arkadaşının 100 gram fazla vermesi için ugrasmaktir, onun için boş zaman yaratmaktır ve en onemlisi birbirinin eksigini kapatmaktir. Ben ortada takim görmüyorum ya da ben bu isi cok baska anliyorum. İsteyen alınabilir .

Son düzenleme:
Bulantı olmayınca yeniyor cnm bende giremiyorum fazla net bağlanmadı bir türlü
Ben koçluk yaparsam kilo alırsın kendimden biliyorum cnm bence başka biri olsun

Seni anlıyorum sen gelince muhabbet oluyor bende aktif olmaya çalışıyorum ama sohbet bi yerde tıkanıyor belki de sizin daha önceden muhabbetinizin olmasından kaynaklanıyor bilmiyorum. Dikkat ettiysen bikaç gündür geceleri bildirim yapmaya geliyorum çünkü bu ara fazla yoğunum hastanelerdeyim gelince kızım eşim ev derken gece oturabiliyorum ve okuyorum takım olmadığımızı düşünme derim daha fazla aktif olabiliriz beklentilerin vardır ama eminim herkesin kendince geçerli sebepleri de vardır takım olmasaydık bu kadar kilo veren olmazdı burası sayesinde o kilolar gidiyor

Hastalik konusunda herkese cok toleransli davraniyorum. Kimse aksini iddia edemez.

Kimseye extra stres yuklememeye calisiyorum ama bu sekil de olmaz nyk.

Ben yokken bakiyorum uc bes mesaj yazilmis.

Derdim rating filan degil , oyle olsa cogu 1000 sayfalik topigimi kapatmazdim.

Farkinda degilsiniz ama yaptiginiz sohbet kilonuza, motive olmaniza yansiyor.

Takimsak herkes bir sekilde kendisinden odun vermeli.

Ben bunu goremiyorum, herkes topu karsisindakine atiyor.

31 Mart'a kadar soz verdim. Sonra da uyeligimi iptal eder giderim.

Bunu soylememin nedeni , su asamada sizin moralinizi bozmak degil su 5 hafta elinizden geleni yapmaya alistirmak.

-ki 13 Martta bitecek yarismanin 31 Marta uzadigini da hatirlatirim.

Hasta olan ben değilim kardeşim kemoterapi alıyor bu hafta 5 gün, onunla hastaneye gidiyorum o yüzden buraya yansıtmak istemedim keyfi olarak gelmemezlik yapmıyorum veya saat burda 2 kimse olmasa da şuan burası için vakit yaratıyorum aktif olanlar varsa yarın için menü düşünelim nasıl motive oluruz konuşalım istiyorum çünkü bende kilo vermek istiyorum o yüzden yazdıklarını üzerime alınmıyorum kaçamak günüm hariç elimden geleni yaptığıma inanıyorum bunu anlatmak istedim

Cok gecmis olsun nyx.

Sen ve bir kac kisinin geldigini goruyorum ama yeterli degil demek ki. Bunun sebebi , herkesin motive edilmeyi baskasindan beklemesi.

Bu topikte herseyi konusuyoruz yeri geliyor hava degissin diye karikatur ekliyorum .

Bildirim gunu bildirim yapmayacagini bile yazmaya tenezzul eden insanlarimiz oldugu surece ben bir sey yapamam.Demoralize oluyorum.

KK de cok guzel zayiflama takimlari var .

Sadece kilo vermek benimle olacak diye bir sey yok.

Aktif oldugunuz surece her sekilde kilo verirsiniz.

Aslında hedefimize uzak değiliz ama en az 1 kilo vermemiz lazım her hafta
Mesela her öğünüme yeşilçay ekliyorum önümüzdeki 2 hafta bakalım nasıl bi etkisi olacak
Haftada bir kilo ulasilabilir bir hedef.

Teşekkür ederim sana katılıyorum daha aktif olmalıyız hadi gül birazcık kendi kendini mahvetcen pozitif olumlamalara geçelim

Günaydın kızlar.... nasılsınız ben ocak ayında kalmışım da haberim yok yahu siz söyleyince farkettim fena da olmazdı ama neyse :)

Benim oğlan yine hasta olacak sanırım bütün gece ağladı durdu o yüzden kendi mi zombi gibi hissediyorum böyle durumlarda çenesi açılıyor konuştu durdu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…