- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.401
Çok çok geçmiş olsun canım... Sağ salim hayırlısı ile atlatırsınız inşallah.
Belki birileri kurtarir
2 mi tl
Ben Ankarada hic 2 tlye gormedim gecen sene falan
Allah yardimciniz olsun canim. Saglikla atlatin insallah bu sureci. Gecmis olsun.
Hamlik gecince devam et bence canim tekrar birakma.
Ben de ben de
Olsun eksi eksidir
Çok teşekkür ederim kızlar..Gunaydin sab.
Cok gecmis olsun.
Sen burayi dusunme , istersen menuleri bi hafta ben alabilirim. Etiketlemeye yine arkadaslar seni etiketlesin.
Hastalik konusunda herkese cok toleransli davraniyorum. Kimse aksini iddia edemez.
Kimseye extra stres yuklememeye calisiyorum ama bu sekil de olmaz nyk.
Ben yokken bakiyorum uc bes mesaj yazilmis.
Derdim rating filan degil , oyle olsa cogu 1000 sayfalik topigimi kapatmazdim.
Farkinda degilsiniz ama yaptiginiz sohbet kilonuza, motive olmaniza yansiyor.
Takimsak herkes bir sekilde kendisinden odun vermeli.
Ben bunu goremiyorum, herkes topu karsisindakine atiyor.
31 Mart'a kadar soz verdim. Sonra da uyeligimi iptal eder giderim.
Bunu soylememin nedeni , su asamada sizin moralinizi bozmak degil su 5 hafta elinizden geleni yapmaya alistirmak.
-ki 13 Martta bitecek yarismanin 31 Marta uzadigini da hatirlatirim.
şanslı günündesin deseneHic uyumadım sayılır. Okula bugün nedense erken geldim. Makine de bedava vanilyalı latte verdi bana
iyi dersler bol lattelerHic uyumadım sayılır. Okula bugün nedense erken geldim. Makine de bedava vanilyalı latte verdi bana
bildiğimiz ananası kaynatıp içiyormusun yoksa poşet çay halinde miben regli iken cok odemli oluyordum ananas kabugu cok super duyrulur odem atiyor ve kendimi bu reglde rahat hissettim duyrulur hanimmmnmlllaaarrrrr
bildigimiz ananasin kabugu bir ince dilim kesip meyvesini yiyoruz kabunugunu atmayip cayini yapiyoruzbildiğimiz ananası kaynatıp içiyormusun yoksa poşet çay halinde mi
teşekkür ederim kuzum tarfin için ilk fırsatta denerimbildigimiz ananasin kabugu bir ince dilim kesip meyvesini yiyoruz kabunugunu atmayip cayini yapiyoruz
2 cucuk tarcin
yarim limon 4 bolun
taze zencefil 3-4 dilim
5 kupa sicak su
ocakta 3-4 dkk fokurdasin
15 dkk dinledirip iciniz
ben diger kalan cayi 1 kupa iceksem mikrodalgada ilitip iciyorum
not taze zencefil yoksa 1.5 tatli kasik toz zencefil ekleye bilirsiniz
yanliz bu defa butun malzeme kaynatilip ates ten alindiktan sonra zencefili ekliyoruz kapagini kapatip 15 dkk demlenmesini bekliyoruz :)
afiyet olsun ve farki goreceksin cnm gobegim gitti resmenteşekkür ederim kuzum tarfin için ilk fırsatta denerim
Daha tartılmadım başkanım moralim bozulmasın diyeKilo alma kocu , kac kilo aldin.
Mikrodalgada isitirsan butun yararı gider onun mevhibebildigimiz ananasin kabugu bir ince dilim kesip meyvesini yiyoruz kabunugunu atmayip cayini yapiyoruz
2 cucuk tarcin
yarim limon 4 bolun
taze zencefil 3-4 dilim
5 kupa sicak su
ocakta 3-4 dkk fokurdasin
15 dkk dinledirip iciniz
ben diger kalan cayi 1 kupa iceksem mikrodalgada ilitip iciyorum
not taze zencefil yoksa 1.5 tatli kasik toz zencefil ekleye bilirsiniz
yanliz bu defa butun malzeme kaynatilip ates ten alindiktan sonra zencefili ekliyoruz kapagini kapatip 15 dkk demlenmesini bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?