- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.421
Hayat sana güzel gelsin hobbyler gitsin hobbylerDaha tartılmadım başkanım moralim bozulmasın diye
Bu gün net bağlandı ama uykum çok var biraz uyuyayım yemek yapıcam fırsat olursa gelirim yarından işallah kesin tam gün yanınızdayım
İyi günler birşey sorabılırmıyım yag yuzdemı nerede baktırıp ogrenıyorsunuzGunaydin kizlar
25 Subat meditasyon tamam.
Kilomda bir degisiklik yok fakat yag yuzdem 19.7 olmus . Son 1.100 grami da yagdan vermem gerekiyor ve bunun icinde meyveyi birakmam.
Mikrodalgada isitirsan butun yararı gider onun mevhibe
5 mil leslie yapcam yarım saattir ama birinin beni itmesi lazımnasilsiniz neden kimse yok
Iyi günler evdeki tartım ölçüyor.İyi günler birşey sorabılırmıyım yag yuzdemı nerede baktırıp ogrenıyorsunuz
Senin oksurugunun geçeceği varmış.yok dusuk derecede ilitiyorum soguk icemiyorum isitmiyorum . birde oksurugumde kalmadiyani yarari gitse gecmezdi sanirim
Şimdi iyide başkanım Doğumdan sonra zor olacakHayat sana güzel gelsin hobbyler gitsin hobbyler
Makina bile latteye aşkını anlamış :)Hic uyumadım sayılır. Okula bugün nedense erken geldim. Makine de bedava vanilyalı latte verdi bana
Sen mahrum kalmazsın kız :)Şimdi iyide başkanım Doğumdan sonra zor olacak
Herşeyden mahrum kalcam
Gele gele latte mi geliyor söyle beyaz atlı prens gelse bir Ferrari gelse. Lattemi kendim de alırımMakina bile latteye aşkını anlamış :)
Ananasın tanesi 16 lira :))) nasıl alayım bacım :)ben regli iken cok odemli oluyordum ananas kabugu cok super duyrulur odem atiyor ve kendimi bu reglde rahat hissettim duyrulur hanimmmnmlllaaarrrrr
Ahahah beyaz atlı prens ütopik bi kavram canım genelde beyaz atlı öküz geliyor :)Sen mahrum kalmazsın kız :)
Gele gele latte mi geliyor söyle beyaz atlı prens gelse bir Ferrari gelse. Lattemi kendim de alırım
Yollasın mevhibe sana :)Ananasın tanesi 16 lira :))) nasıl alayım bacım :)
Öküzleri götürüp ahırda bırakıyorumAhahah beyaz atlı prens ütopik bi kavram canım genelde beyaz atlı öküz geliyor :)
Düello eşlerim nasıl gidiyor26 şubat menümkokulusabun
Sabah
Yeşilçay
Öğle
2 gün kurusu ve suyu
Akşam
Lahana çorbası
Yogurt
2 Yeşilçay
1lt limonlu tarcınlı su
Yollasın valla şimdi ananas alıp gelsem eve o kadar parayı buna mi verdin derler hiç gereği yok :)Yollasın mevhibe sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?