- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.461
Aman sabaha gider o sen dert etme ben napayım bacım ananas da alamıyomSana inat ac kalacagim bugun.
Bu hafta dususe gectim suclu mandalina.
Bizi artik yesilcay da kurtarmaz. Geldim tartildim 53.7
Sayın kaptanım istifamı kabul etmenizi arz ederim :)Evet oyleymis.
kokulusabun vs. Nyx1 vs. A AklinYolu1
@renklisemsiye vs. @Moon Light vs. @Ikra meyra
@cizen_bayan vs. @Forever07
Muttapa7555 vs. MIhtar vs. @Sarellam
@naz5403 vs. @Sena616 vs. @zinnia
Hahah tartıldım 60.0 sabah 59.9 görsem o kadar sevinicem ki
Acabakokulusabun naptı düello eşimiz o değilmiydi
Aksama ek : Cok aciktigim icin , kasarli kabagi brokoli corbasinin icine koyup yedim. Ardindan 1 portakal .
Oksuruk beni cok yoruyor. Tarti umrumda degil dermisim. Saglik olsun.
Hayırdır, sen nereye???Sayın kaptanım istifamı kabul etmenizi arz ederim :)
İlk aylar cok uykulu oluyorsun zaten. Ben de oyleydim gerci hala oyleyim
Ahahah yok kız rakiplerimden korkuyorum da ufaktan uzaklaşayım dedimHayırdır, sen nereye???
Burdan kurtulup diyeti bozcan sonra da herşeyi yicen demiiii
Kaç oldun bize de söyle bize deHadi hadiiikilo veremediniz bahaneler hazır tabii :))
Yarın tartı resmimle buradayım
Güncel menüm26 şubat menümkokulusabun
Sabah
Yeşilçay
Öğle
2 gün kurusu ve suyu
Akşam
Lahana çorbası
Yogurt
2 Yeşilçay
1lt limonlu tarcınlı su
benide al yanınaSayın kaptanım istifamı kabul etmenizi arz ederim :)
3gun hic gitmiyo ben aldim bi kere 1gunluk onu da 2gun ictim 2siseden sonra icilmiyo cokBişey yememişken 3 günlük sıvı beslenme falan mı yapsam detox amaçlı
Hazır almayı düşünmedim canm evde ıspanak yeşillikli bi öğün rondodan geçirsem falan sabah muzlu sütlü gibi detox içecekleri olur heralde ama 3 gün zor cidden önceden bünyeyi alıstırmak lazım3gun hic gitmiyo ben aldim bi kere 1gunluk onu da 2gun ictim 2siseden sonra icilmiyo cok
3gunluk aldigimjnda hepsini bitiremedim
3.gun hic içemedim artik Içim almadi
Yani şu mix go gibi bi makinen varsa olur ben arada maydanoz limon salatalik yapiyorum ama elblendiryla olmuyo tabi kaliyo iri iriHazır almayı düşünmedim canm evde ıspanak yeşillikli bi öğün rondodan geçirsem falan sabah muzlu sütlü gibi detox içecekleri olur heralde ama 3 gün zor cidden önceden bünyeyi alıstırmak lazım
Evet blendirla olmuyor rondo var biraz sıvı katınca güzel parcalıyor yarın kahvaltıya muzlu süt yapayım bari canım istedi açlık vurmaya başladıYani şu mix go gibi bi makinen varsa olur ben arada maydanoz limon salatalik yapiyorum ama elblendiryla olmuyo tabi kaliyo iri iri
Yulaf varsa koy içine tok tutarEvet blendirla olmuyor rondo var biraz sıvı katınca güzel parcalıyor yarın kahvaltıya muzlu süt yapayım bari canım istedi açlık vurmaya başladı
Amin Cnm işallah güzel haberler alırsın bende 10 haftadayım ayın 6 sında randevu aldım gidicem doktora bu aralar hem yorgun cnm hem uykulu geçiyor birazdan uyuyacağım yineİlk aylar cok uykulu oluyorsun zaten. Ben de oyleydim gerci hala oyleyim13 haftalik su an. Cvs yaptirdik sonucu bekliyoruz. İnsallah bir aksilik cikmaz diye dua ediyoruz Senin nasil gidiyor hamilelik kuzum, tartilmamissin diye duydum yoksa kac kilo aldin diye soracaktim
Doğru diyorsun başkanım ama bu gidişte mahrum olucam duba gibiyim şuna tartıya çıkmaya korkuyorum düşün artıkSen mahrum kalmazsın kız :)
Gele gele latte mi geliyor söyle beyaz atlı prens gelse bir Ferrari gelse. Lattemi kendim de alırım
İnsallah uyu dinlen bol bol. Bebis de dinlensinAmin Cnm işallah güzel haberler alırsın bende 10 haftadayım ayın 6 sında randevu aldım gidicem doktora bu aralar hem yorgun cnm hem uykulu geçiyor birazdan uyuyacağım yine
Teşekkürler cnm iyi geceler sanadaİnsallah uyu dinlen bol bol. Bebis de dinlensinİyi geceler size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?