ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Hahah tartıldım 60.0 sabah 59.9 görsem o kadar sevinicem ki
Acaba kokulusabun naptı düello eşimiz o değilmiydi

Aksama ek : Cok aciktigim icin , kasarli kabagi brokoli corbasinin icine koyup yedim. Ardindan 1 portakal .

Oksuruk beni cok yoruyor. Tarti umrumda degil dermisim. Saglik olsun.

Hadi hadiii kilo veremediniz bahaneler hazır tabii :))
Yarın tartı resmimle buradayım

İlk aylar cok uykulu oluyorsun zaten. Ben de oyleydim gerci hala oyleyim 13 haftalik su an. Cvs yaptirdik sonucu bekliyoruz. İnsallah bir aksilik cikmaz diye dua ediyoruz Senin nasil gidiyor hamilelik kuzum, tartilmamissin diye duydum yoksa kac kilo aldin diye soracaktim

3gun hic gitmiyo ben aldim bi kere 1gunluk onu da 2gun ictim 2siseden sonra icilmiyo cok
3gunluk aldigimjnda hepsini bitiremedim
3.gun hic içemedim artik Içim almadi
Hazır almayı düşünmedim canm evde ıspanak yeşillikli bi öğün rondodan geçirsem falan sabah muzlu sütlü gibi detox içecekleri olur heralde ama 3 gün zor cidden önceden bünyeyi alıstırmak lazım

Yani şu mix go gibi bi makinen varsa olur ben arada maydanoz limon salatalik yapiyorum ama elblendiryla olmuyo tabi kaliyo iri iri

Yani şu mix go gibi bi makinen varsa olur ben arada maydanoz limon salatalik yapiyorum ama elblendiryla olmuyo tabi kaliyo iri iri
Evet blendirla olmuyor rondo var biraz sıvı katınca güzel parcalıyor yarın kahvaltıya muzlu süt yapayım bari canım istedi açlık vurmaya başladı

Amin Cnm işallah güzel haberler alırsın bende 10 haftadayım ayın 6 sında randevu aldım gidicem doktora bu aralar hem yorgun cnm hem uykulu geçiyor birazdan uyuyacağım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…