- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.501
Bi citlat.Limonlu suyumla bekliyorum.
Olmazzzz itirazzz ediyorum.
3 gunluk ne aldin mihtar.3 vakte kadar.
Hic bilmiyorum ikinize biraktim.Tartıdan sonra bi ziyafet çekermişim kendime tatlılar yemekler falan
kokulusabun bizi heycanda bırakıyo bizim tartıları gördü kendinden emin konuştu düelloyu alacak
Çok güzel yerim beni görünce sende yemiş kadar olursun ters motive ediyoruzBen senle gitmem biyere sen hiç yemiyonBana şöyle yedikçe yediren yedirdikçe yiyen biri lazım...
Naz nerelerde tam benim aradığım şahıs
Tatlısız yapamam ben hep yerim ama miktarı ayarlarım öğünleri dengelerim kotumda 26 beden üzerine çıkmadım ama 62 kilo olunca sıkıyor şuan, ben dengeliyorum dokunmuyorHic bilmiyorum ikinize biraktim.
Cok fazla degil ya bir pizza yerim belki. Senin o yedigin tatlilar bir gun seni tirmalayacak haberin olsun.
Meyveyi birakacagim diyorum gozum yemiyor .
iten oldumu5 mil leslie yapcam yarım saattir ama birinin beni itmesi lazım
Tarifi aldım bi dahakine denicem
gitti gobus gitti .kiz 10 gun gider ince dilim yiyorsun kabugunu cay yapiyorsun .12 tl burdada tabiki buyuklugune gore tl tutuyor :) bak gobek gittiAnanasın tanesi 16 lira :))) nasıl alayım bacım :)
kiz ananasin buyuklugune gore fiyat tutuyor ben 1 adet sectim 12 tl tuttu :)Yollasın mevhibe sana :)
canin sag olsun canim fiyat ayni tutar ayni birde kargomu tutak :)Yollasın valla şimdi ananas alıp gelsem eve o kadar parayı buna mi verdin derler hiç gereği yok :)
Ananas bana iyi gelmiyor biliyor musun seker iceriginden dolayi.kiz ananasin buyuklugune gore fiyat tutuyor ben 1 adet sectim 12 tl tuttu :)
Fena gomucekler yarin beni.aha ondanmi az yemisNyx1 :)
aaa burasi topik ozelw ne gerek var :)Evet canım ama özelden yazayım nedenini ifşa olmim hiç :)) tabi istersen
kiz meyvesinide tuketecen diyette ananas ta cok iyimisSporum bitti şimdi dinleneyim azcık, hedef tutmaz ama eksilerde cıkıyorum ya ben şok 200gr bile kardır
Bir de kabuğu için
İşte ben onu tartımdan sonra yapıyorum toparlanıyor
Sıklıkla karşılaşılan ödem şikayetlerine karşı ananas tüketilebilir. Uzman Diyetisyen İpek Ağca Özger ananasın içerisindeki bromelain enziminden dolayı kan dolaşımını hızlandırıp özellikle vücutta fazla birikmiş ödemi atmaya yardımcı olduğunu belirtiyor.Ahaha kabuğundan desem kıyamet kopar yeşilçay devam :)
vermisin vermis bellli oldu :)Hadi hadiiikilo veremediniz bahaneler hazır tabii :))
Yarın tartı resmimle buradayım
muz 1 bardak sut 1corba kasik yogurt 1 tatli kasik chia 1 ceviz ici 1 cay kasik tarcin super oluyor :) muzu yerine cennet meyvesi yada portakal tortusuyla cekirdegini alip dilimleyip rondola yada (kuru kayisi kuru hurma murdum erigi )bunlari hepsini eklediginde bagirsak icin super kuru meyvelerden super oluyor 1 tatli kasik ogutulmus keten tohumuEvet blendirla olmuyor rondo var biraz sıvı katınca güzel parcalıyor yarın kahvaltıya muzlu süt yapayım bari canım istedi açlık vurmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?