ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bi citlat. Limonlu suyumla bekliyorum.

Olmazzzz itirazzz ediyorum.

3 gunluk ne aldin mihtar. 3 vakte kadar.

Tartıdan sonra bi ziyafet çekermişim kendime tatlılar yemekler falan
kokulusabun bizi heycanda bırakıyo bizim tartıları gördü kendinden emin konuştu düelloyu alacak

Tartıdan sonra bi ziyafet çekermişim kendime tatlılar yemekler falan
kokulusabun bizi heycanda bırakıyo bizim tartıları gördü kendinden emin konuştu düelloyu alacak
Hic bilmiyorum ikinize biraktim.

Cok fazla degil ya bir pizza yerim belki. Senin o yedigin tatlilar bir gun seni tirmalayacak haberin olsun.
Meyveyi birakacagim diyorum gozum yemiyor .

Hic bilmiyorum ikinize biraktim.

Cok fazla degil ya bir pizza yerim belki. Senin o yedigin tatlilar bir gun seni tirmalayacak haberin olsun.
Meyveyi birakacagim diyorum gozum yemiyor .
Tatlısız yapamam ben hep yerim ama miktarı ayarlarım öğünleri dengelerim kotumda 26 beden üzerine çıkmadım ama 62 kilo olunca sıkıyor şuan, ben dengeliyorum dokunmuyor
Cidden yemek fazla aramam yemem de zaten, pazar günü ailecek cıkmıştık eşlik ettim ikişer lokma falan hepsini bitirsem alırdım kesin

Ananasın tanesi 16 lira :))) nasıl alayım bacım :)
gitti gobus gitti .kiz 10 gun gider ince dilim yiyorsun kabugunu cay yapiyorsun .12 tl burdada tabiki buyuklugune gore tl tutuyor :) bak gobek gitti reglim bitsin guzel odem yag gidecek yag ve odem giderici

Sporum bitti şimdi dinleneyim azcık, hedef tutmaz ama eksilerde cıkıyorum ya ben şok 200gr bile kardır

Bir de kabuğu için

İşte ben onu tartımdan sonra yapıyorum toparlanıyor
kiz meyvesinide tuketecen diyette ananas ta cok iyimis

Ahaha kabuğundan desem kıyamet kopar yeşilçay devam :)
Sıklıkla karşılaşılan ödem şikayetlerine karşı ananas tüketilebilir. Uzman Diyetisyen İpek Ağca Özger ananasın içerisindeki bromelain enziminden dolayı kan dolaşımını hızlandırıp özellikle vücutta fazla birikmiş ödemi atmaya yardımcı olduğunu belirtiyor.

Ananas sarı renk grubunda yer alan çok değerli bir meyvedir. Özellikle bayanlar ödem şikayetlerini çok sık yaşarlar ve gerçekten rahatsız edici bir durum olabilmektedir. Kadınlarda daha sık görülmekle birlikte; uzun yolculuklar sonrası veya bazı ilaçların kullanımı, sağlık durumundaki değişim vb. pek çok faktöre bağlı olarak erkeklerde de ödem şikayetleri olmaktadır. Özger; bu gibi durumlarda ananasın ilk akla gelen meyve olması gerektiğini söylüyor.

Evet blendirla olmuyor rondo var biraz sıvı katınca güzel parcalıyor yarın kahvaltıya muzlu süt yapayım bari canım istedi açlık vurmaya başladı
muz 1 bardak sut 1corba kasik yogurt 1 tatli kasik chia 1 ceviz ici 1 cay kasik tarcin super oluyor :) muzu yerine cennet meyvesi yada portakal tortusuyla cekirdegini alip dilimleyip rondola yada (kuru kayisi kuru hurma murdum erigi )bunlari hepsini eklediginde bagirsak icin super kuru meyvelerden super oluyor 1 tatli kasik ogutulmus keten tohumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…