- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.481
Kalk gidek anacım etli butlu hatunların makbul olduğu yerebenide al yanına
Yok be hic gidecege benzemiyor oldu bir kere.Aman sabaha gider o sen dert etme ben napayım bacım ananas da alamıyom
Sayın kaptanım istifamı kabul etmenizi arz ederim :)
Hadi hadiiikilo veremediniz bahaneler hazır tabii :))
Yarın tartı resmimle buradayım
İlk aylar cok uykulu oluyorsun zaten. Ben de oyleydim gerci hala oyleyim13 haftalik su an. Cvs yaptirdik sonucu bekliyoruz. İnsallah bir aksilik cikmaz diye dua ediyoruz Senin nasil gidiyor hamilelik kuzum, tartilmamissin diye duydum yoksa kac kilo aldin diye soracaktim
Bi citlat.Kaç oldun bize de söyle bize de
Olmazzzz itirazzz ediyorum.Güncel menüm @kokulusabun
Akşam yemeğim yok bugun hiç acıkmadım yarın da tartı günü yemicem
3 gunluk ne aldin mihtar.3gun hic gitmiyo ben aldim bi kere 1gunluk onu da 2gun ictim 2siseden sonra icilmiyo cok
3gunluk aldigimjnda hepsini bitiremedim
3.gun hic içemedim artik Içim almadi
Bosver be nana su aralar kiloyu dusunme. Tabi ki saglikli kilo al. Hobby lerden alacagin kilo sana da bebise de yaramaz.Doğru diyorsun başkanım ama bu gidişte mahrum olucam duba gibiyim şuna tartıya çıkmaya korkuyorum düşün artık
Ben senle gitmem biyere sen hiç yemiyonYok be hic gidecege benzemiyor oldu bir kere.
Olur beraber gidelim.
nyx kilo verdi de bende is yok bu hafta. Kapisin siz.
Ooo hamilelik takvimleri yapilmis.
Yarin pizza yiycem .Ben senle gitmem biyere sen hiç yemiyonBana şöyle yedikçe yediren yedirdikçe yiyen biri lazım...
Naz nerelerde tam benim aradığım şahıs
Ben gidiyorum meditasyona sonrada uyurum. Yatın artılı tartılı gelirim inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?