- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.781
Bana kim nazar değdirdi peki.Nazar değdirdin bana@otur SIFIR
Dışarı çıktım bugün hava da güzel baya iyi geldi görümceye gittik çay yanına kızartma börek çıkardı ama hiçbirini yemedim baya da yürüdüm içim rahat motivasyonum yerine geldi hafif hissediyorum yeşilçay da bana çok yarıyor hatta eve geldm şuan açım tartıldım 59.5 çıktım nası gitti anlamadım akşamı hafif tutup baya spor yapmam lazım ama o hedef tutacak bu hafta 58li sayıları görücem kararlıyımHiç moralini bozma diyetini de tabi... ödem çabuk atlatırsın bak mevhibe ananas çayı işe yarıyor diyor deneyebilirsin canım.
Bence sistemde sıkıntı vardı benm girişi de kabul etmedi boşuna değiştirmişsin şimdi oluyor inş siteyi eski haline falan çevirirlerSitenin yeni halini ben de hic sevmedim. Bi de giris yapamiyorum saatlerdir. Kullanici adimi sifremi kabul etmedi. Sinir oldum. Sifremi sifirladim da geldim en son.
Ben bu ruh halini emzirmeye bağlıyorum sonuçta ufak çocuğun ve seninde vücudunda değişiklikler var hormonların değişebilir dönemseldir içini ferahlatıcı şeyler oku müzik dinle iyi gelebilirHurmalardan oldugunu pek sanmiyorum canim ama bugun gun kurusu yemicem bakalim. Sut icin mecbur yiyorum. Kizim yemek yemiyor bu ara sute takti kafayi iyice. Bari kaliteli olsun diye iste..
Ya bu ara bende de acayip bi sinir var. Herkesin dedigi yaptigi fena rahatsiz ediyo beni. Patlayacak yer ariyorum. Neden acaba.
Ödemdir canim bozma aman diyim. Ben haftasonu bozdum hala toparlayamadim. Aldigimi verdim ama eksiye gecemedim. Bu daha cok bozuyo motivasyonu inan ki.
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl ateşislm hnmlar gece hic uyimadim acile gittik cocuk 40 derece atesle alev gibiydi 3 geciyordu eve geldik igne yapildiishalde oldu
menum olacagini sanmiyorum uykusuzum sabah uyuyinca bende 9 dan 12 ye kadar uyudum
8 de limonlu su
13 de peynir ekmek zeytin cay
saat yazmiyorum
ananas cayi
zerdacalli yogurt
aksam 1 baget tavuk yogurt
ananas cayi
@kokulusabun
Cok kullanissiz olmuş. Renginden tutun arayüzüne kadar...Sitenin yeni halini ben de hic sevmedim. Bi de giris yapamiyorum saatlerdir. Kullanici adimi sifremi kabul etmedi. Sinir oldum. Sifremi sifirladim da geldim en son.
Senin maşallahın var böyle devamBana kim nazar değdirdi peki.
Bırak be. Son bir buçuk kiloyla sürünüyorum ama 4 gun detox yapacağım.Senin maşallahın var böyle devam
Uzun zamandır diyettesin eski halinle şimdiki vücudunun tepkisi farklı oluyor bi değişiklik istiyor vücudun sanki, detox veya bi hafta bırakıcan abartmadan sonra yine devam hangisinin işe yarayacagnı sen seçicenBırak be. Son bir buçuk kiloyla sürünüyorum ama 4 gun detox yapacağım.
Son 5 gün artık diyet dönemi bitti.
Uzun zaman dedigin iki ay.Uzun zamandır diyettesin eski halinle şimdiki vücudunun tepkisi farklı oluyor bi değişiklik istiyor vücudun sanki, detox veya bi hafta bırakıcan abartmadan sonra yine devam hangisinin işe yarayacagnı sen seçicen
Acaba yağ mi kalmadı vücudunda gidecek :)Bırak be. Son bir buçuk kiloyla sürünüyorum ama 4 gun detox yapacağım.
Son 5 gün artık diyet dönemi bitti.
Yok be %18 e indirecegim inadim inat.Acaba yağ mi kalmadı vücudunda gidecek :)
Hadi bakalım detokslagider inşaallahYok be %18 e indirecegim inadim inat.
Detoxum hazir uyarsam eger.
Keyfi bilir hic ugrasamam .Hadi bakalım detokslagider inşaallah
Olur olur 1.5 kilo bişey değil hedefi aştın aslında o açıdan bak olayaKeyfi bilir hic ugrasamam .
Maskotumuz.Valla hi oldusitenin emojileri yapmak zor geliyordu :)
Ben daha spor yapmadım. Çok açım o yüzden yemekten sonra ya bırakıyorumeski sistemde klavyeden emoji olmuyordu bakalım şimdi olacak mı
Olur olur 1.5 kilo bişey değil hedefi aştın aslında o açıdan bak olaya
kiz ateslendi gece az once dr dan geldim giderken dolmusla donuste yuruyerek geldim kizda kucagimda kollum koptu madem disari ciktim yurumek bahane oldu
39 derece atesi antibiyotik yazdi 34 hafta dogdular cok hasta oluyorlar ikizlerim
Ikra meyra
Geçmiş olsun . Benim kizimda son üç gündur 39 üstü ates iki kere doktora götürdüm biri ates düşürücü verdi yolladı, diğeri kulak enf. Benziyor ama idrar ve kana bakalım dedi. Vaktim yoktu okula tekrar dönecektim. O da o zmn antibiyotik başlayalım daha çok küçük dedi 8 aylık bu arada.
Uc gun boyunca sadece fitil ve ates düşürücü ile sakinleşti 39 üstüydu hep.
4.Gün kırmızı döküntü oldu vücudunda ve yüzünde meger 6. Hastalık diye birşey olmuş. Döküntü olunca ates bitti rahat etti. Antibiyotik gerek yokmuş bu hastalıkta ama başladığım icin 5 gün devam etcem mecbur.
Çok geçmiş olsun canım sen kuzuyla ilgilen halsiz de kalma sakin. ALLAH kolaylık versin çocuktan fırsat buldukça dinlen ki sende hasta olma
Çok geçmiş olsun canım sen kuzuyla ilgilen halsiz de kalma sakin. ALLAH kolaylık versin çocuktan fırsat buldukça dinlen ki sende hasta olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?