ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Hiç moralini bozma diyetini de tabi... ödem çabuk atlatırsın bak mevhibe ananas çayı işe yarıyor diyor deneyebilirsin canım.
Dışarı çıktım bugün hava da güzel baya iyi geldi görümceye gittik çay yanına kızartma börek çıkardı ama hiçbirini yemedim baya da yürüdüm içim rahat motivasyonum yerine geldi hafif hissediyorum yeşilçay da bana çok yarıyor hatta eve geldm şuan açım tartıldım 59.5 çıktım nası gitti anlamadım akşamı hafif tutup baya spor yapmam lazım ama o hedef tutacak bu hafta 58li sayıları görücem kararlıyım
Sitenin yeni halini ben de hic sevmedim. Bi de giris yapamiyorum saatlerdir. Kullanici adimi sifremi kabul etmedi. Sinir oldum. Sifremi sifirladim da geldim en son.
Bence sistemde sıkıntı vardı benm girişi de kabul etmedi boşuna değiştirmişsin şimdi oluyor inş siteyi eski haline falan çevirirler
Ben bu ruh halini emzirmeye bağlıyorum sonuçta ufak çocuğun ve seninde vücudunda değişiklikler var hormonların değişebilir dönemseldir içini ferahlatıcı şeyler oku müzik dinle iyi gelebilir
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl ateşi
Önce kendine iyi bak ki kızına da güzel bakasın kendini ihmal etmeden yemeğini ye halsiz kalma hafif ye ama diyeti düşünme akşam yazarsın

Bırak be. Son bir buçuk kiloyla sürünüyorum ama 4 gun detox yapacağım.

Son 5 gün artık diyet dönemi bitti.
Uzun zamandır diyettesin eski halinle şimdiki vücudunun tepkisi farklı oluyor bi değişiklik istiyor vücudun sanki, detox veya bi hafta bırakıcan abartmadan sonra yine devam hangisinin işe yarayacagnı sen seçicen

Kizlar sabah siteden dolayi alinti yapamadim. Tekrar cok gecmis olsun sizlere. Allah sifa versin.

kiz ateslendi gece az once dr dan geldim giderken dolmusla donuste yuruyerek geldim kizda kucagimda kollum koptu madem disari ciktim yurumek bahane oldu
39 derece atesi antibiyotik yazdi 34 hafta dogdular cok hasta oluyorlar ikizlerim

sagol cnm su an uyudular cocuklar hic hasta olmasa .. ecmain
Çok geçmiş olsun canım sen kuzuyla ilgilen halsiz de kalma sakin. ALLAH kolaylık versin çocuktan fırsat buldukça dinlen ki sende hasta olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…