- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.801
Detoxluyorum da sanki bir ise mi yariyor.Hadi bakalim kaptan detoksluyor bende sabah arkadaşlarla kahvaltiya gittim baya iyi bi kahvaltı yaptik bol çeşit yeni yeni acıkmaya basladim ama bisey yemicem kahve su soda yeşilçay ictim falan süt icerim 1-1.5 saat sonra falan
Zaten bisey yediğin yok ki neyle detokslucanDetoxluyorum da sanki bir ise mi yariyor.
Daha once yedim de ne oldu.Zaten bisey yediğin yok ki neyle detokslucan
Of ya bende acıktım lahana çorbası ve yogurtla akşam yemeği mi olur sabah da azcık omlet yedim açımmm akşamda börek pasta falan var burda sınanıyorum resmenHadi bakalim kaptan detoksluyor bende sabah arkadaşlarla kahvaltiya gittim baya iyi bi kahvaltı yaptik bol çeşit yeni yeni acıkmaya basladim ama bisey yemicem kahve su soda yeşilçay ictim falan süt icerim 1-1.5 saat sonra falan
Böyle ek mi olurYarin detox yapacagim icin menume ek:
bir dilim pizza + bir bucuk kabak (kasarli) + iki domates
Nazar degdirdin bana.Of ya bende acıktım lahana çorbası ve yogurtla akşam yemeği mi olur sabah da azcık omlet yedim açımmm akşamda börek pasta falan var burda sınanıyorum resmen
Böyle ek mi olur
bende ogun atladim 2 gundur iyi beslenemedim simdi zerdacalli yogurt yiyorum sana kolay gelsinKendime bir detox listesi yaptim. Tahmin edersiniz zaten.Yarindan itibaren menumu yazmayacagim fakat hedefime ulasirsam sizinle sonra paylasirim.
Su ara cok yogunum, kacirdigim dersleri tamamlamam gerek. Meditasyon videolariniz cepte.
Pazar gunu tarti resimlerinizle gorusuruz.
sagol cnm biraz iyi ates yok simdilik sukurKizlar sabah siteden dolayi alinti yapamadim. Tekrar cok gecmis olsun sizlere. Allah sifa versin.
Gunde yarim kilo hedefliyorum bakalim.bende ogun atladim 2 gundur iyi beslenemedim simdi zerdacalli yogurt yiyorum sana kolay gelsin
sen yaparsin canim ben bu hafta yine ayniyimdir uyku yok yeme duzeni gittiGunde yarim kilo hedefliyorum bakalim.
Hic sanmiyorum hastalik yavaslasti beni ama daha elimi gostermedim.sen yaparsin canim ben bu hafta yine ayniyimdir uyku yok yeme duzeni gitti
Git uzan mevhibe.su an vertigom donuyor gozumu acamiyorum
Sifreleri varken de kimse girmiyordu. Bizim topik boyle iste.cok kisi yok sanki sifrelerini unutup giremedilermi acaba
hadi bakalim neymis detox cok merak ettimKendime bir detox listesi yaptim. Tahmin edersiniz zaten.Yarindan itibaren menumu yazmayacagim fakat hedefime ulasirsam sizinle sonra paylasirim.
Su ara cok yogunum, kacirdigim dersleri tamamlamam gerek. Meditasyon videolariniz cepte.
Pazar gunu tarti resimlerinizle gorusuruz.
Soyle diyeyim latte yok en azindan kahve olanli yok. 4 gun surunecegim.hadi bakalim neymis detox cok merak ettim
basarilarSoyle diyeyim latte yok en azindan kahve olanli yok. 4 gun surunecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?