- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.821
3gun sonra cikcak bi sonuçDaha once yedim de ne oldu.
Bu arada sana da gecmis olsun ne oldu hastane sonucun.
Tiroid benim de sinirda ama ilac vermediler sadece insulin direnci icin ilac kullaniyorum. Bir kac hafta duzenliydi mandalinadan sonra yine calkalanmaya basladi.3gun sonra cikcak bi sonuç
Salı günü gidicem doktora
Ama çıkan sonuçlardan anladigim tiroid var tabi boyutu ne onu da doktor soylicek
Tiroid fazla calisirsa kilo verirsin az calisirsa kilo alirsin.Benim planlar çöp yedim biseyler
Şu reglim bi sokuleydi gercekten cok yoruyo beni bu durum
Doktora bunu da sorucam internette yaziyo adet düzensizliği yapar diye bi cok sey yazıyo mesela hızlı kilo verilir ama hic oyle bişeyim yok
Atin olumu arpadan.Benim planlar çöp yedim biseyler
Şu reglim bi sokuleydi gercekten cok yoruyo beni bu durum
Doktora bunu da sorucam internette yaziyo adet düzensizliği yapar diye bi cok sey yazıyo mesela hızlı kilo verilir ama hic oyle bişeyim yok
gecmis olsun tioride dereotu iyi geliyormus yemeklerden once 2 dal yeterliymis3gun sonra cikcak bi sonuç
Salı günü gidicem doktora
Ama çıkan sonuçlardan anladigim tiroid var tabi boyutu ne onu da doktor soylicek
benim yüksek gözüküyo bakalim ne dicekTiroid benim de sinirda ama ilac vermediler sadece insulin direnci icin ilac kullaniyorum. Bir kac hafta duzenliydi mandalinadan sonra yine calkalanmaya basladi.
Cok bir kilon yok ama beslenme duzenimizi biraz toparlamamiz gerek.
Boyun kacti.benim yüksek gözüküyo bakalim ne dicek
Bana gore var yani en azindan bi 10 kilo daha vermek istiyorum sonrasında da kışa sporla destekleyip sıkılaşmak boy güdük olunca kilo gözüküyo azcik uzun olsam bu kilo kurtarırdı beni
Iste bakalim ne calisiyo doktor soylicekTiroid fazla calisirsa kilo verirsin az calisirsa kilo alirsin.
153Boyun kacti.
Vucut tipi?
Normalim oyle cok çıkıntılı bi yanım yok hic anlamam kiVucut tipi?
Ben armut. Kalcam kuculsun diye butun cabam.Oval gibi en uygun onu gördüm A AklinYolu1
Bol spor pilates iyi gelir heralde benim bi arkadaş var o da oyle uğraşıyoBen armut. Kalcam kuculsun diye butun cabam.
Bu ara iyi. Demek ki benim ideal kilom 53 civari.Bol spor pilates iyi gelir heralde benim bi arkadaş var o da oyle uğraşıyo
ΛŁŁ -SТΛЯ'ŁΛЯ | 13 SUBAT 2019 | 20 SUBAT 2019 | 27 SUBAT 2019 | 6 MART 2019 | 13 MART 2019 | 20 MART 2019 | 27 MART 2019 | YUZDE | 2. SEZON SIRALAMA |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
A AklinYolu1 | |||||||||
| |||||||||
|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?