ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Ben eve spor odası yapmak istiyorum çok hevesliyim düzene oturtsan iyi olur senin için günlük program çizsen falan

Ben eve spor odası yapmak istiyorum çok hevesliyim düzene oturtsan iyi olur senin için günlük program çizsen falan
Bizim evde kucuk yer yok bi salona taşıyorum bi odaya zaten hava guzellesince yürüyüşe başlarım bakalim insallah birgün oturtcam o düzeni

Oh cok iyi yapmissin cikip yurumekle.

Yok canim gecmiyor malesef. İyice bunaldim bu ara butun yuk benim uzerimde. Bakalim ne zaman cildiricam
Cok kullanissiz olmuş. Renginden tutun arayüzüne kadar...
Arada boyle degistirip eski haline tekrar ceviriyorlar. Yine cevirseler keske.
Canim gecmis olsun. Tsh hormonu yuksek gozukuyorsa tiroidin calismiyor demek oluyor diye biliyorum ben ama yanlis da olabilir emin degilim su an. Sen ogrenince beni de bilgilendir Ben de ilac kullandim. Hala kullanmam lazim aslinda ama hep ihmal ediyorum..
Karsiya izleyecek bir seyler aciyorum ben 25 dk anca oluyo

Dun gece 2bucuga kadar bebemle ugrastim. En son ikimiz de uyuyup kalmisiz. Menumu yazip okuyup cevaplicaktim aslinda planim oyleydi

Dun bi de dusakabin icin geldi eve ustalar. Yemek de gec vakte kaldi. Ben bugun yine 71.7 yim. Of takildikca takiliyorum bi yerlerde kendime cok kizdim gecen hafta icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…