- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.841
Satsaydın keşkeBu ara iyi. Demek ki benim ideal kilom 53 civari.
Bir ara kondisyon bisikleti kullandim baktim Kardashian gibi olacak. Sokaga attim guzelim bisikleti.
Ihtiyaci olan biri alir goturur dedim.Satsaydın keşke
Üçümüz mü yarışcaz
ΛŁŁ -SТΛЯ'ŁΛЯ13 SUBAT 2019 20 SUBAT 2019 27 SUBAT 2019 6 MART 2019 13 MART 2019 20 MART 2019 27 MART 2019 YUZDE 2. SEZON SIRALAMA A AklinYolu1 MIhtar @Muttapa7555
Bende de koşu bandı var ama bandını eriymişim artik tamirci dedi iyi kullanmışsın bunu 400lira civarı yeni bant yaptircam bi araIhtiyaci olan biri alir goturur dedim.
Yok be yeni tablo denemesi yaptim.Üçümüz mü yarışcaz
Evet dün baktim yazmamissinYok be yeni tablo denemesi yaptim.
Gerci ilk sayfayi duzenlemiyorum ki.
Neyse ki excelde var.Aaa bozulmuş tablo
Birşey tavsiye edemicem ne dizi ne kitap bu ara hiçbişey izlediğimde okuduğumda yokNeyse ki excelde var.
Saracak bir dizi bulamadim ya.
Ben eve spor odası yapmak istiyorum çok hevesliyim düzene oturtsan iyi olur senin için günlük program çizsen falanBende de koşu bandı var ama bandını eriymişim artik tamirci dedi iyi kullanmışsın bunu 400lira civarı yeni bant yaptircam bi ara
Sonra eliptik aldim bi heves onu da yaparken sıkılıyorum ama arada yapmaya çalışıyorum
Bizim evde kucuk yer yok bi salona taşıyorum bi odayaBen eve spor odası yapmak istiyorum çok hevesliyim düzene oturtsan iyi olur senin için günlük program çizsen falan
Dışarı çıktım bugün hava da güzel baya iyi geldi görümceye gittik çay yanına kızartma börek çıkardı ama hiçbirini yemedim baya da yürüdüm içim rahat motivasyonum yerine geldi hafif hissediyorum yeşilçay da bana çok yarıyor hatta eve geldm şuan açım tartıldım 59.5 çıktım nası gitti anlamadım akşamı hafif tutup baya spor yapmam lazım ama o hedef tutacak bu hafta 58li sayıları görücem kararlıyım
Bence sistemde sıkıntı vardı benm girişi de kabul etmedi boşuna değiştirmişsin şimdi oluyor inş siteyi eski haline falan çevirirler
Ben bu ruh halini emzirmeye bağlıyorum sonuçta ufak çocuğun ve seninde vücudunda değişiklikler var hormonların değişebilir dönemseldir içini ferahlatıcı şeyler oku müzik dinle iyi gelebilir
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl ateşi
Önce kendine iyi bak ki kızına da güzel bakasın kendini ihmal etmeden yemeğini ye halsiz kalma hafif ye ama diyeti düşünme akşam yazarsın
Arada boyle degistirip eski haline tekrar ceviriyorlar. Yine cevirseler keske.Cok kullanissiz olmuş. Renginden tutun arayüzüne kadar...
Canim gecmis olsun. Tsh hormonu yuksek gozukuyorsa tiroidin calismiyor demek oluyor diye biliyorum ben ama yanlis da olabilir emin degilim su an. Sen ogrenince beni de bilgilendirbenim yüksek gözüküyo bakalim ne dicek
Bana gore var yani en azindan bi 10 kilo daha vermek istiyorum sonrasında da kışa sporla destekleyip sıkılaşmak boy güdük olunca kilo gözüküyo azcik uzun olsam bu kilo kurtarırdı beni
Karsiya izleyecek bir seyler aciyorum ben 25 dk anca oluyoBende de koşu bandı var ama bandını eriymişim artik tamirci dedi iyi kullanmışsın bunu 400lira civarı yeni bant yaptircam bi ara
Sonra eliptik aldim bi heves onu da yaparken sıkılıyorum ama arada yapmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?