ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

bende bugun iyi kahvalti yaptim birde ekmekli 3 gunun acisini cikardim

Hastalıkla uğraşmak zor akşama dengelersin gelende çocuklar olunca daha çok yoruyor insanı birde üzüntüsü ekleniyor
aynen gece kaka yetistirdik 30 dkk da acile goturduk sukur temiz cikti 3 gece uyku yok 12 de uyandim. sabaha 5 gibi uyudum cunki

Son düzenleme:
Kızlar selam migrenim hala devam ediyor malesef Dün bütün gün yattım bugün de böyle geçecek gibi
cok gcmis olsun canim. benim vucut hamladi cok yoruldum surekli yat kalk yat kalk kusmuk temizle kaka temizle pertim birde ev isleri

cok gcmis olsun canim. benim vucut hamladi cok yoruldum surekli yat kalk yat kalk kusmuk temizle kaka temizle pertim birde ev isleri
Sağolasın ya benim malesef uzun sürüyor migren ataklarım. Valla yemek bulaşık anca yapıyorum onun dışında bişey yapamıyorum malesef. Bulaşık makinasıda bozulunca elde yıka kurumasını bekle uzun zaman alıyor

bugunun menusu

8.5 da 4 yesil zeytin yedim hap ictim geri uyudum

12.30 da yumurta zeytin tulum peynir 4 dilim ekmek uykusuzluktan demli demli 3 bardak cay

14.30 da ananasli cay

18 de zerdacalli yogurt

20 de ananasli cay

22.30 da zerdacalli yogurt

kokulusabun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…