- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.861
bende bugun iyi kahvalti yaptim birde ekmekli 3 gunun acisini cikardimBugün sıkı kahvaltı yaptım diğer öğünlerimi hafif tutmam lazım sporu da gündüze çekmem lazım çocukla zor oluyor ama akşam yapmaya çok üşeniyorum
vücudum tatlıları reddetmeye alışıyo sanki ama bilemedim
Hastalıkla uğraşmak zor akşama dengelersin gelende çocuklar olunca daha çok yoruyor insanı birde üzüntüsü ekleniyorbende bugun iyi kahvalti yaptim birde ekmekli 3 gunun acisini cikardim
aynen gece kaka yetistirdik 30 dkk da acile goturduk sukur temiz cikti 3 gece uyku yok 12 de uyandim. sabaha 5 gibi uyudum cunkiHastalıkla uğraşmak zor akşama dengelersin gelende çocuklar olunca daha çok yoruyor insanı birde üzüntüsü ekleniyor
cok gcmis olsun canim. benim vucut hamladi cok yoruldum surekli yat kalk yat kalk kusmuk temizle kaka temizle pertim birde ev isleriKızlar selam migrenim hala devam ediyor malesefDün bütün gün yattım bugün de böyle geçecek gibi
İyi sonuç çıkmasına sevindim kısa zamanda atlatır inşallah. İyileşsin de düzene girer herşeyinizmerak etmeaynen gece kaka yetistirdik 30 dkk da acile goturduk sukur temiz cikti 3 gece uyku yok 12 de uyandim sabah uyudum cunki
Sağolasın ya benim malesef uzun sürüyor migren ataklarım. Valla yemek bulaşık anca yapıyorum onun dışında bişey yapamıyorum malesef. Bulaşık makinasıda bozulunca elde yıka kurumasını bekle uzun zaman alıyorcok gcmis olsun canim. benim vucut hamladi cok yoruldum surekli yat kalk yat kalk kusmuk temizle kaka temizle pertim birde ev isleri
Ağır yedikten sonraki o pişmanlık fena ben kvlerle altlı üstlü oturuyorum diyette oldugumu belli etmemeye çalışıyorum o çok zorbende bugun iyi kahvalti yaptim birde ekmekli 3 gunun acisini cikardim
Ben şimdi adım arttiriyorum bu haftada boyle gitcem sali doktora gitcem carsamba arkadaşım doğum yapcak hastanede olcam yeni haftaya biseyler eklicem bakalimBugün ne kadar sessiz burası sporları yaptınız mı ben yeni seriye başlicam leslie hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?