- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.881
Hızlı yürüyüş bol hareket bile verdiriyor sadece sonra başlarım deyip erteleme yarım saat yarım saattir 100 gr bile karBen şimdi adım arttiriyorum bu haftada boyle gitcem sali doktora gitcem carsamba arkadaşım doğum yapcak hastanede olcam yeni haftaya biseyler eklicem bakalim
Gecmis olsun canimKızlar selam migrenim hala devam ediyor malesefDün bütün gün yattım bugün de böyle geçecek gibi
Latteli detoxumla hazirim.Dün yaş pasta, bugun çikolata reddettim canım istedi ama eskisi gibi zorlanmadım hedefimi düşündüm verdiğim kiloyu ve karnımdaki hafifliği o zaman içim rahat ediyor, sabah 59.4 çıktım hedef tutar bu hafta
nabersiniz düello rakiplerimA AklinYolu1 @renklisemsiye
Sağol canımGecmis olsun canim
Eriyecen kaptan :)Latteli detoxumla hazirim.
Makarnadan vazgectim. Detoxum 3.5 gun olacak.
Bekle beniiiii nyxxxx.
Yarın 67li bişey olsun istiyorum ama şuan çok şişman hissediyorum.Kizlar eve geldim 53.8 ciktim.
Diyet makarna yiyecektim onun yerine planimi degistirdim. Tamamen farkli bir detox yapacaktim ama alisveris yapamadim.
3.5 gun detox veee voilaaa . Artik 6 Martta ne cikarsam.
Yok canim o kadar da degil.Eriyecen kaptan :)
Gecmis olsun canim. Migren agrisi basa bela biliyorum.Yarın 67li bişey olsun istiyorum ama şuan çok şişman hissediyorum.
Şu baş ağrım olmasa spor yapacağım ama olmuyor geçmiyor .
Yürüyüş bende yapacamHızlı yürüyüş bol hareket bile verdiriyor sadece sonra başlarım deyip erteleme yarım saat yarım saattir 100 gr bile kar
Daha bir sey anlamadim ml.Baskan en zayifimiz sensin galiba su an. Nasj bi his
Merak ediyorum valla halini
Bize de göstertDaha bir sey anlamadim ml.
51.9 u gormeyi bekliyorum o zaman giyim stilimi tamamen degistirecegim:)
BelkiBize de göstert
He onu yapabiliyorum yatarken uyumadan önce ama leslie olmuyor. Haplar da en fazla yatım saat işe yarıyor çok da içemiyorumYok canim o kadar da degil.
Birakacagim sonra zaten.
Gecmis olsun canim. Migren agrisi basa bela biliyorum.
Meditasyonu yap ama...
Migren hapi tam ise yaramaz ben aliyorum da ne oluyor.He onu yapabiliyorum yatarken uyumadan önce ama leslie olmuyor. Haplar da en fazla yatım saat işe yarıyor çok da içemiyorum
Sadece migren bende de işe yaramıyor aynı anda ağrı kesici de alıyorum...Migren hapi tam ise yaramaz ben aliyorum da ne oluyor.
Acilen guzel bir dizi bulmam gerek. O ancak oyaliyor beni.
Ayy Hannibal Sherlock gibi bir dizi olsa .Sadece migren bende de işe yaramıyor aynı anda ağrı kesici de alıyorum...
Ben diziye sardım mi uyku falan kalmıyor zaten az uyuyorum :))
Amannn uykumdan kıymetli dizi yok benceAyy Hannibal Sherlock gibi bir dizi olsa .
Uykusuz kalayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?