- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.921
Ayyy ben neye göre eksiyim kime göre artıyım hiç bilmiyorum ya tabloda karıştı bakamıyomGunaydin kizlar ,
Bugun fazla beklentim yoktu. Lattemi icmeden tartimi yukleyeyim.
Carsambaya gore -400 gram
Pazara gore +200 gram
693 yazan sayfa nosuna tıkla 1 yaz gıt de 1. Sayfdsın.Mesela 1. Sayfaya hemen gidebiliyorduk şimdi nerden bulcaz hiç bilmiyom
Buldum ama ilk sayfamız karma karışık geri geldim 693e693 yazan sayfa nosuna tıkla 1 yaz gıt de 1. Sayfdsın.
Not gizli tkipci..
Duzenlenene kadar size iyilik yapayim.Ayyy ben neye göre eksiyim kime göre artıyım hiç bilmiyorum ya tabloda karıştı bakamıyom
Çokda hatırlanacak bir rakam değilmiş
Eksi olsun bizim olsun.Çokda hatırlanacak bir rakam değilmiş200gr ne yahu :)) sağolasın canım
Olsun da az çok farketmez :)Eksi olsun bizim olsun.
Dunku acliginin sonucunu Carsamba gunu alacaksin Mihtar.Eki Görüntüle 2241215 reglim bugun sanki sokuluyo bugun bu ay cok kotu yaptı beni dünkü o açlığıma bu artı bilemedim
İlk günler malesef ödem çok oluyor atlatırsın bol su içEki Görüntüle 2241215 reglim bugun sanki sokuluyo bugun bu ay cok kotu yaptı beni dünkü o açlığıma bu artı bilemedim
Eki Görüntüle 2241215 reglim bugun sanki sokuluyo bugun bu ay cok kotu yaptı beni dünkü o açlığıma bu artı bilemedim
İmkanın varsa 10bin üzeri çok iyi olur senin için biraz da tempoluYürüyüş bende yapacam
Üstüne eklemek 1hafta sonra
4gundur 7bin adim üstüyüm 10bine çıkmayı hedefliyorum hafta daha yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?