- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.961
Gecmis olsun canim. Bi an once iyilesir insallahKızlar benim büyük oğlan hastalandı birkaçgün giremeyebilirim kusura bakmayın olur mu...
Menü bildirmeye gelirim
Geçmiş olsun canım kendinize de dikkat edin bulaşmasınKızlar benim büyük oğlan hastalandı birkaçgün giremeyebilirim kusura bakmayın olur mu...
Menü bildirmeye gelirim
Sağol canım amin inşallahGecmis olsun canim. Bi an once iyilesir insallah
Saol canım valla ufaklık var bizden çokonun için endişeleniyorumGeçmiş olsun canım kendinize de dikkat edin bulaşmasın
ayy sistem degisse artik iyi olucak2 mart leslie ve meditasyon yapıldı A AklinYolu1MIhtar
Bildirim yapmayı unuttum sanırım kusura bakmayın site saçma sapan zaten bazen girmiyor sonra unutuyorum falan, 2 mart bildirimi yaptımmı onu bile hatırlamıyorum, yapmadıysam diye şuan aklıma geldi
Aç karnına yürüyüş daha etkili yağdan yakıyor diye biliyorum sonra kahvaltı ederek iyisini yaparsın bende bugun kuafore gidicem boya yaptrcam dönüşte arabaya değil de 40dk falan yürüyüş mesafesi var tempolu yürümeye karar verdim şimdi de hastanedeym baya yürüyüşlü bi gün olucak bu hafta yerimde saydım gibi bişey oldu 2 güne detoxlamam lazım vücuduÖnümdeki 2gunun planını yaptim kabaklicam
bugünkü artıdan kurtulayım hafifleyeyim biraz
Bugün malesef yürüyemedim biraz lastikle kol bacak hareketleri yaptim
Yarin sabah okul dönüşü yolu uzatıp yürüyüşümü yapip gelcem sonra kahvalti yapcam bakalim değişiklik iyidir
iyi geceler hanımlar
Kızlar benim büyük oğlan hastalandı birkaçgün giremeyebilirim kusura bakmayın olur mu...
Menü bildirmeye gelirim
Aynen bakalim degisik biseyler deniyorumAç karnına yürüyüş daha etkili yağdan yakıyor diye biliyorum sonra kahvaltı ederek iyisini yaparsın bende bugun kuafore gidicem boya yaptrcam dönüşte arabaya değil de 40dk falan yürüyüş mesafesi var tempolu yürümeye karar verdim şimdi de hastanedeym baya yürüyüşlü bi gün olucak bu hafta yerimde saydım gibi bişey oldu 2 güne detoxlamam lazım vücudu
Ayrilabilirsin mevhibe.kimse gelmiyor artik ben buradan ayriliyorum bol sanslar size sohbetinize katilirim arada ugrarim bol eksiler
Daha şimdi oturdum sabah 7de evden çıktım hastaneye gittim ordan kuaföre gittim yol da şehirdışı gibi bişey otobusle 1.5 2 saat orda baya yürüdüm akşam eve geldim yemek falan derken bu saat olduSelaam.
Nasilsiniz hanimlar?
Neler yaptiniz bugun hadi biraz konusalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?