- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.941
Boyun kaç? Başlangıç kilomuz yakın son hedefimiz aynı 51 göreyim bırakıcamDaha bir sey anlamadim ml.
51.9 u gormeyi bekliyorum o zaman giyim stilimi tamamen degistirecegim:)
Sen fringe i beğenirsin belki ben onu izlemedim sarmıyo beni sanki ama konulu istiyosan olabilrAyy Hannibal Sherlock gibi bir dizi olsa .
Uykusuz kalayim
Fringe i izlemistim ve cok begenmistim.Boyun kaç? Başlangıç kilomuz yakın son hedefimiz aynı 51 göreyim bırakıcam
Sen fringe i beğenirsin belki ben onu izlemedim sarmıyo beni sanki ama konulu istiyosan olabilr
Bende bayılırım geceleri uyumadan sezonlar bitirebilirim ama zevklerimiz farklı ben daha kafa dağıtıcı şeyler seviyorum pll ile büyüdüm zaten
SIte guncellemesi var diye resim yuklemedin sanirim.54.3 bugünkü tartım.
Bugünde cozuttum son iki gündür o yüzden mönü yazmıyorum
canim giremedim
bu kimin kilosu :)
evet sabah bir turlu foto yuklenmedi sonra misafir geldi bir daha giremedim benden kaynakli sandim foto yuklenmeyinceSIte guncellemesi var diye resim yuklemedin sanirim.
Bir daha resimsiz kabul etmem duello esim.
gecmis olsun salgin varmisKızlar benim büyük oğlan hastalandı birkaçgün giremeyebilirim kusura bakmayın olur mu...
Menü bildirmeye gelirim
Sağolasın ateş boğaz ağrısı mide bulantısı halsizlik var yatıyor yarın sabah doktora götüreceğimgecmis olsun salgin varmis
Sağolasın ateş boğaz ağrısı mide bulantısı halsizlik var yatıyor yarın sabah doktora götüreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?