ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Sabah çıkarken 59.7 çıktım yerimde sayıyodum bol yürüme ve 2 öğün beslenmeyle 59.1 cıktım hedefe 200 gr bi günde gitse bari
tebrikler çok iyi gidiyosun

Bu ara kafam baska bir bulanik. Sitenin yeni versiyonuna da cok alisamadim.

Planladigim detox gibi olmadi fakat yarin dahil uc gun 500-600 kalori civari almis olacagim.

Sonuclari Carsamba gunu gorecegiz.
Artik ne gittiyse kar dicen kaptan korumak mühim olan şu ara senin icin
Belli bi yerden sonra gitmesi zor oluyo

tebrikler çok iyi gidiyosun

Artik ne gittiyse kar dicen kaptan korumak mühim olan şu ara senin icin
Belli bi yerden sonra gitmesi zor oluyo
Arada hastalik gecirmeseydim iyi gidiyordu. Orada vanilyali latte, mandalina filan derken...

Neyse onemli degil . Korumak daha onemli bir kisim ama bu kez umutluyum .

Her seferinde boyle diyorum.

Arada hastalik gecirmeseydim iyi gidiyordu. Orada vanilyali latte, mandalina filan derken...

Neyse onemli degil . Korumak daha onemli bir kisim ama bu kez umutluyum .

Her seferinde boyle diyorum.
Bence bu sefer hic bırakma artik +2 oldumu önüne gec zaten bi süre sonra oturur kilon
Al ver al ver daha çok yoruluyo insan

Bence bu sefer hic bırakma artik +2 oldumu önüne gec zaten bi süre sonra oturur kilon
Al ver al ver daha çok yoruluyo insan
55 sinirim olacak iste.

Su ara istahim cok acik degil zaten o yuzden farkli olabilir.

Hadiiii diyetten ciktim deyip Carsamba gunu saldirmam yani.

.... ama meyveye baslayacagim.

Ayrilabilirsin mevhibe.

Aliskinim ben hem yarismanin uzatilmasini isteyip hem de ayrilmak isteyenlere...

kactir yaziyorum gelip gidiyorum sohbet yok nasil motivasyon olalim evet istedim uzatilmasini cokta sevindim bugunlerde 3 kisi gelip gidiyoruz ne tadi kaldi ne tuzu

kactir yaziyorum gelip gidiyorum sohbet yok nasil motivasyon olalim evet istedim uzatilmasini cokta sevindim bugunlerde 3 kisi gelip gidiyoruz ne tadi kaldi ne tuzu
Sohbet yoksa sen yaratacaksin.

Ne dedim tek kisilik is degil bu.

Hemen ayriliyorum demek mi gerekiyor yani .

3 kisi de yeteriz yeter ki agzimizin tadi bozulmasin.

Sohbet yoksa sen yaratacaksin.

Ne dedim tek kisilik is degil bu.

Hemen ayriliyorum demek mi gerekiyor yani .

3 kisi de yeteriz yeter ki agzimizin tadi bozulmasin.
gecmise bakarsan kim daha cok sohbete katilmis anlasilir bence canim ama yazan olmadi bilgi paylastim cvp verilmedi kizlar hasta yinede burayi ihmal etmemeye calistim o kadar yorgun iken bile geldim canim baskul paylastim ayrintilari yazdim dun bile hastanedeydim serum verildi penisilin igne vuruldu kizim

Aynen yavaş yavaş ekleyerek gidersen hem kontrollü olur
Bu kez baska bir planim var ya tutarsa.
Mesajlari mi yaristiriyoruz. Hastayim dedin de sohbete mi katil dedim. Elimizden sadece gecmis olsun demek geliyor.

Takim maalesef basindan beri hastaliklarla bogusuyor ama herkes cekip gitmek isterse olmaz. O zaman yaptigimiz sohbet bana samimi gelmez.

Zaten 3-5 kisi kaldik. Yeni kisi almiyoruz.

sen yaratacaksin dedin . bende sohbet yaratmaya calistim dedim . ama donup bana mesajlarimi yaristiralim diyorsun takim olmaya calistim bence oldumda . tabiki gecmis olsun dediniz bunu sozunu bile etmiyorum sen nasil hastasin burayi ihmal etmedin bende ihmal etmemeye calistim cok gelip yazamasamda yazmaya calistim yani seninde dedigin gibi motivasyon gercekten onemli umarim kendimi ifade edebildim

Sen derken biz yaratacagiz.

Herkes baskasindan bekliyorsa ve sohbet edemiyorsak o zaman yarismayalim gidelim.

Zaten bir ara uyarimi herkese yapmistim . Kilo veriyoruz ama takim gibi hissetmiyoruz diye.

Ben bu yarisma islerine girmem artik. Bu sondu.

---- Ama su 4 hafta ayriliyorum diye kimsenin motivasyonunu bozacak degilim.

Elimden geldigi kadar buradayim.

sana asla sozum yok olamazda seninle bol sohbetim oldu tesekkur ederim senin yaninda senle senin guzel sohbetinle 62 gordum . gercekten cok mutluyum seni tanidigima . dedigim gibi yine gelip gitmek isterim tabi istersen gelip sohbetinize katilirim

sana asla sozum yok olamazda seninle bol sohbetim oldu tesekkur ederim senin yaninda senle senin guzel sohbetinle 62 gordum gercekten cok mutluyum seni tanidigima dedigim gibi yine gelip gitmek isterim tabi istersen gelip sohbetinize katilirim
Son 4 hafta kala yarismayi birakiyorsan edecegimiz sohbetlerin anlami yok.

Yarismayi birakma isini bir kere daha dusun derim .

Oo baya hareketli bi gun olmus ne guzel. Benim bebe de az buyuse de ben de cikip cikip gezsem artik ya. Bebek arabasinda durmuyor. Sonumuz kucakta bir bebe, bos bir bebek arabasi ve kipkirmizi olmus bir ben oluyo yollar da cok yokus oturdugum yerde valla mahvoluyorum

Diyet iyi su anlik. Gün icinde 70.9 gordum. Dun gece yine cips cikolata yedi benim koca yanimda. Ben yemedim bu sefer. Senin nasi gidiyo
Sabah çıkarken 59.7 çıktım yerimde sayıyodum bol yürüme ve 2 öğün beslenmeyle 59.1 cıktım hedefe 200 gr bi günde gitse bari

Cok iyi cikmissin canim. Yarin da abartmadan yersen 200 de gider .
Bu ara kafam baska bir bulanik. Sitenin yeni versiyonuna da cok alisamadim.

Planladigim detox gibi olmadi fakat yarin dahil uc gun 500-600 kalori civari almis olacagim.

Sonuclari Carsamba gunu gorecegiz.

Hedefine ulastin artik zaten. Bundan sonra ne verirsen yine kardasin kaptan. Asil mesele korumak valla. Bi duzeni oturttun mu oh senden krali yok.
Canim ben kendi adima sunu soyleyim. Ben sohbet muhabbet konusunda biraz tikanik biriyim. Genelde okuyorum begeniyorum ama cevap niteliginde yazacak bir sey malesef bulamiyorum. Buldugumda da yaziyorum. Paylastigin bilgilere de en fazla tesekkur ederiz gibi bir sey yazardim yazsaydim.
Burasi cok sessiz ben gidiyorum demek yerine naber napiyosunuz nerelerdesiniz gibi bi sey deseydin keske. Bi yazan bulunurdu illa ki gorunce.

bugun menusu A AklinYolu1 emegine saygim var 4 hafta devam ediyorum

9 da 3 kuru kayisi ilik limonlu su

12.da 1 haslama yumurta maydonoz nane yesil zeytin ekmek

15 de 1 avuc fistik 1 kucuk kase zerdaclli zencefilli yogurt

18.30 da yumurta ile yapilmis yesillikli salata
1 salkim domates yesil zeytin acik cay

22 de zerdacalli yogurt

kokulusabun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…