- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.001
onuda cok yazdim( buralar yine sesiz )(nasilsiniz ne haber kizlar vs gibi cvp pek gelmiyor be tatlim gercekten motivasyon cok onemli onun icin buradayiz yoksa evde yanliz basinada diyet yapariz :)Oo baya hareketli bi gun olmus ne guzel. Benim bebe de az buyuse de ben de cikip cikip gezsem artik ya. Bebek arabasinda durmuyor. Sonumuz kucakta bir bebe, bos bir bebek arabasi ve kipkirmizi olmus bir ben oluyoyollar da cok yokus oturdugum yerde valla mahvoluyorum
Diyet iyi su anlik. Gün icinde 70.9 gordum. Dun gece yine cips cikolata yedi benim koca yanimda. Ben yemedim bu sefer. Senin nasi gidiyo
Cok iyi cikmissin canim. Yarin da abartmadan yersen 200 de gider .
Hedefine ulastin artik zaten. Bundan sonra ne verirsen yine kardasin kaptan. Asil mesele korumak valla. Bi duzeni oturttun mu oh senden krali yok.
Canim ben kendi adima sunu soyleyim. Ben sohbet muhabbet konusunda biraz tikanik biriyim. Genelde okuyorum begeniyorum ama cevap niteliginde yazacak bir sey malesef bulamiyorum. Buldugumda da yaziyorum. Paylastigin bilgilere de en fazla tesekkur ederiz gibi bir sey yazardim yazsaydim.
Burasi cok sessiz ben gidiyorum demek yerine naber napiyosunuz nerelerdesiniz gibi bi sey deseydin keske. Bi yazan bulunurdu illa ki gorunce.
Ooo superrr .Diyet iyi su anlik. Gün icinde 70.9 gordum. Dun gece yine cips cikolata yedi benim koca yanimda. Ben yemedim bu sefer. Senin nasi gidiyo
Hedefine ulastin artik zaten. Bundan sonra ne verirsen yine kardasin kaptan. Asil mesele korumak valla. Bi duzeni oturttun mu oh senden krali yok.
tatlim 70.9 super carsambaya 69 rakami gorursun bence :)Oo baya hareketli bi gun olmus ne guzel. Benim bebe de az buyuse de ben de cikip cikip gezsem artik ya. Bebek arabasinda durmuyor. Sonumuz kucakta bir bebe, bos bir bebek arabasi ve kipkirmizi olmus bir ben oluyoyollar da cok yokus oturdugum yerde valla mahvoluyorum
Diyet iyi su anlik. Gün icinde 70.9 gordum. Dun gece yine cips cikolata yedi benim koca yanimda. Ben yemedim bu sefer. Senin nasi gidiyo
Cok iyi cikmissin canim. Yarin da abartmadan yersen 200 de gider .
Canim ben kendi adima sunu soyleyim. Ben sohbet muhabbet konusunda biraz tikanik biriyim. Genelde okuyorum begeniyorum ama cevap niteliginde yazacak bir sey malesef bulamiyorum. Buldugumda da yaziyorum. Paylastigin bilgilere de en fazla tesekkur ederiz gibi bir sey yazardim yazsaydim.
Burasi cok sessiz ben gidiyorum demek yerine naber napiyosunuz nerelerdesiniz gibi bi sey deseydin keske. Bi yazan bulunurdu illa ki gorunce.
onuda cok yazdim( buralar yine sesiz )(nasilsiniz ne haber kizlar vs gibi cvp pek gelmiyor be tatlim gercekten motivasyon cok onemli onun icin buradayiz yoksa evde yanliz basinada diyet yapariz :)
Ooo superrr .Belki 69 u bile gorebilirsin. Yeter ki bozma.
Mevhibe dahil kimseden negatif enerji almadim ama sohbet konusunda eksigiz iste.
Geyikciler var onlardan degilsinizama sizi taniyorum. Herkesi az cok biliyorum, neyi niye yazdigini.
Umrumda olmasa zaten bir sey yazmam , aciklama yapmam.
Ben geyigin alasini yaparim ama bu ay gercekten cok yogunum. Yine de elimden geldigi kadar girmeye calisiyorum.
Carsambaya insallah diyim de bu miymiylikla biraz zor gibi gorunuyortatlim 70.9 super carsambaya 69 rakami gorursun bence :)?
Öfff yuzdene bak beeBelki moraller biraz duzelir.
Ustteki tablo yarismaya baslamadan onceki kilo ve guncel kilolarimiz .
Asagidaki tablo da vucut agirligimiza gore oranlari.
Eki Görüntüle 2241787
Eki Görüntüle 2241786
Ben kafa goz demem dalarim.Valla bu sefer oh nasil olsa veriyorum diyip salmicam. Carsambaya 69 gorur muyum bilemiyorum ama pazara ggorucem. Koydum kafaya
Evet cok dogru dedin kaptan. Ben mesela hic geyik yapamiyorum. Normalde de boyleyim. Kirk yillik tanidigim olmasi lazim karsimdakinin. Anca oyle acaba bunu desem yanlis anlar mi kirar miyim diye dusunmeden dan dun konusabiliyorumgirisken de degilimdir hic. Sevmedigim huylarim
Yikiliyor dimi. Yas pasta yemiycem bu kez. Seni oteki konuma davet ettim mihtarla ama gormediniz sanirim.Öfff yuzdene bak bee
İyi geceler herkese, nasılsınız?
Ben gelemiyorum kaç gündür, çok yoğun ve çok yorgunum artık.
Kv. Ameliyat oldu durumu iyiydi odaya aldılar sonra fenalaştı kaç gündür yoğun bakımda. Şehir dışında başka bir hastanede. Git gel ailecek yorulduk artık. Hayırlısıyla toparlanıp odasına çıksa keşke..
Diyete bu sıralar devam edemiyorum ama sinir, stres, yorgunluktan doğru dürüst birşey de yiyemiyorum zaten. 71.8 ile 72.6 arası gidip geliyorum bakalım..
86 nedir yaa en fazla kilosu olanda benmişimBelki moraller biraz duzelir.
Ustteki tablo yarismaya baslamadan onceki kilo ve guncel kilolarimiz .
Asagidaki tablo da vucut agirligimiza gore oranlari.
Eki Görüntüle 2241787
Eki Görüntüle 2241786
Eski kilon o. Mazide kaldi sekerim.86 nedir yaa en fazla kilosu olanda benmişim
Allah korusun bir daha görmek istemiyorum o rakamları..
Sağol canım..Ben kafa goz demem dalarim.
Yikiliyor dimi. Yas pasta yemiycem bu kez. Seni oteki konuma davet ettim mihtarla ama gormediniz sanirim.
Cok gecmis olsun sab.
Kayinvaliden iyi olsun da kilo isi kolay .
Kalsın orda hatta olabildiğince uzaklaşsın.Eski kilon o. Mazide kaldi sekerim.
86 yi cevirip 68 yapiyoruz.Kalsın orda hatta olabildiğince uzaklaşsın.
Hmm sab. bunu beğendi86 yi cevirip 68 yapiyoruz.
Ben de begenmedim ama alismaktan baska caremiz de yok.Bu arada sitenin bu halini sevemedim yaa
Başka yerlerde geziniyormuşum gibi bir his oluyor içimde. Tuhaf geldi, eskisi iyiydi be yaa
İyi geceler herkese, nasılsınız?
Ben gelemiyorum kaç gündür, çok yoğun ve çok yorgunum artık.
Kv. Ameliyat oldu durumu iyiydi odaya aldılar sonra fenalaştı kaç gündür yoğun bakımda. Şehir dışında başka bir hastanede. Git gel ailecek yorulduk artık. Hayırlısıyla toparlanıp odasına çıksa keşke..
Diyete bu sıralar devam edemiyorum ama sinir, stres, yorgunluktan doğru dürüst birşey de yiyemiyorum zaten. 71.8 ile 72.6 arası gidip geliyorum bakalım..
Ben kafa goz demem dalarim.
Yikiliyor dimi. Yas pasta yemiycem bu kez. Seni oteki konuma davet ettim mihtarla ama gormediniz sanirim.
Cok gecmis olsun sab.
Kayinvaliden iyi olsun da kilo isi kolay .
Ama sen de iyi vermissin. Ben buraya gelmeden once 95lerden düsmustum bu arada. Orda yazmiyor olmasi hayatimda hic tahmin etmedigim kilolari gormedigim anlamina gelmiyor86 nedir yaa en fazla kilosu olanda benmişim
Allah korusun bir daha görmek istemiyorum o rakamları..
Sağol canım, inşaallah..Gecmis olsun canim toparlanir insallah bi an once.
Mesela yazdiktan sonra icim icimi yedi. Dan dun dedim ama yanlis anlasilmaz insallah. Kasmadan, rahat rahat demek istemiştim diye aciklama yapma ihtiyaci hissediyorumduzenle butonu da bulamadim.
Yiyeceksen de eve alma. Disarda kucuk bi dilim olarak ye. Hayatindan komple cikarcak misin? Oy cok zor o
Gormedim gormedim dur bakiyim hemen.
Ama sen de iyi vermissin. Ben buraya gelmeden once 95lerden düsmustum bu arada. Orda yazmiyor olmasi hayatimda hic tahmin etmedigim kilolari gormedigim anlamina gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?