ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

onuda cok yazdim( buralar yine sesiz )(nasilsiniz ne haber kizlar vs gibi cvp pek gelmiyor be tatlim gercekten motivasyon cok onemli onun icin buradayiz yoksa evde yanliz basinada diyet yapariz :)

Diyet iyi su anlik. Gün icinde 70.9 gordum. Dun gece yine cips cikolata yedi benim koca yanimda. Ben yemedim bu sefer. Senin nasi gidiyo
Ooo superrr . Belki 69 u bile gorebilirsin. Yeter ki bozma.

Hedefine ulastin artik zaten. Bundan sonra ne verirsen yine kardasin kaptan. Asil mesele korumak valla. Bi duzeni oturttun mu oh senden krali yok.

Mevhibe dahil kimseden negatif enerji almadim ama sohbet konusunda eksigiz iste.

Geyikciler var onlardan degilsiniz ama sizi taniyorum. Herkesi az cok biliyorum, neyi niye yazdigini.

Umrumda olmasa zaten bir sey yazmam , aciklama yapmam.

Ben geyigin alasini yaparim ama bu ay gercekten cok yogunum. Yine de elimden geldigi kadar girmeye calisiyorum.

tatlim 70.9 super carsambaya 69 rakami gorursun bence :)

onuda cok yazdim( buralar yine sesiz )(nasilsiniz ne haber kizlar vs gibi cvp pek gelmiyor be tatlim gercekten motivasyon cok onemli onun icin buradayiz yoksa evde yanliz basinada diyet yapariz :)

Evet motivasyon cok onemli gercekten. Ben firsat buldukca giriyorum buraya. Sen de son dort hafta kala gitme zaten. İyi oldu kalman :)

Valla bu sefer oh nasil olsa veriyorum diyip salmicam. Carsambaya 69 gorur muyum bilemiyorum ama pazara ggorucem. Koydum kafaya

Evet cok dogru dedin kaptan. Ben mesela hic geyik yapamiyorum. Normalde de boyleyim. Kirk yillik tanidigim olmasi lazim karsimdakinin. Anca oyle acaba bunu desem yanlis anlar mi kirar miyim diye dusunmeden dan dun konusabiliyorum girisken de degilimdir hic. Sevmedigim huylarim
tatlim 70.9 super carsambaya 69 rakami gorursun bence :)?
Carsambaya insallah diyim de bu miymiylikla biraz zor gibi gorunuyor
iki ileri bi geri yapip duruyorum bunaldim iyice kendimden valla

İyi geceler herkese, nasılsınız?
Ben gelemiyorum kaç gündür, çok yoğun ve çok yorgunum artık.
Kv. Ameliyat oldu durumu iyiydi odaya aldılar sonra fenalaştı kaç gündür yoğun bakımda. Şehir dışında başka bir hastanede. Git gel ailecek yorulduk artık. Hayırlısıyla toparlanıp odasına çıksa keşke..
Diyete bu sıralar devam edemiyorum ama sinir, stres, yorgunluktan doğru dürüst birşey de yiyemiyorum zaten. 71.8 ile 72.6 arası gidip geliyorum bakalım..

Ben kafa goz demem dalarim.

Öfff yuzdene bak bee
Yikiliyor dimi. Yas pasta yemiycem bu kez. Seni oteki konuma davet ettim mihtarla ama gormediniz sanirim.

Cok gecmis olsun sab.

Kayinvaliden iyi olsun da kilo isi kolay .

Yikiliyor dimi. Yas pasta yemiycem bu kez. Seni oteki konuma davet ettim mihtarla ama gormediniz sanirim.

Cok gecmis olsun sab.

Sağol canım..
Umarım iyileşir bir an evvel.

Gecmis olsun canim toparlanir insallah bi an once.

Cok gecmis olsun sab.

Mesela yazdiktan sonra icim icimi yedi. Dan dun dedim ama yanlis anlasilmaz insallah. Kasmadan, rahat rahat demek istemiştim diye aciklama yapma ihtiyaci hissediyorum duzenle butonu da bulamadim.

Yiyeceksen de eve alma. Disarda kucuk bi dilim olarak ye. Hayatindan komple cikarcak misin? Oy cok zor o

Gormedim gormedim dur bakiyim hemen.
86 nedir yaa en fazla kilosu olanda benmişim
Allah korusun bir daha görmek istemiyorum o rakamları..
Ama sen de iyi vermissin. Ben buraya gelmeden once 95lerden düsmustum bu arada. Orda yazmiyor olmasi hayatimda hic tahmin etmedigim kilolari gormedigim anlamina gelmiyor

Sağol canım, inşaallah..

Düzenle butonu yok bende farkettim, hiç iyi olmamış.

69 u da görmüştüm birara ama tekrar 73lere çıktım. Şükür ki erken döndüm yoksa yine 80 e doğru yolu vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…