- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.021
Cumartesi etiketlemistim. Artik cokkk geccc.Mesela yazdiktan sonra icim icimi yedi. Dan dun dedim ama yanlis anlasilmaz insallah. Kasmadan, rahat rahat demek istemiştim diye aciklama yapma ihtiyaci hissediyorumduzenle butonu da bulamadim.
Yiyeceksen de eve alma. Disarda kucuk bi dilim olarak ye. Hayatindan komple cikarcak misin? Oy cok zor o
Gormedim gormedim dur bakiyim hemen.
Senin iyi yanin verdigin aralarda benim gibi kilo alip donmuyorsun.Sağol canım, inşaallah..
Düzenle butonu yok bende farkettim, hiç iyi olmamış.
69 u da görmüştüm birara ama tekrar 73lere çıktım. Şükür ki erken döndüm yoksa yine 80 e doğru yolu vardı
siz oncesinden listedeydiniz ordan basliyor degilmi ne zaman 75 kiloydun A AklinYolu1 harika kilo vermisin 1 yildan az surede verdiysenBelki moraller biraz duzelir.
Ustteki tablo yarismaya baslamadan onceki kilo ve guncel kilolarimiz .
Asagidaki tablo da vucut agirligimiza gore oranlari.
Eki Görüntüle 2241787
Eki Görüntüle 2241786
Yüzünü göremeyince söyleyemiyoruz kiCumartesi etiketlemistim. Artik cokkk geccc.
Samimiyetimize dayanarak ben bi suru sey soyleyebiliyorum. Alinan varsa arkamdan konusmasin yuzume soylesin.
Ben zaten çok yiyerek kilo almıyorum. Düzensiz yiyerek oluyor ne oluyorsa ☺Senin iyi yanin verdigin aralarda benim gibi kilo alip donmuyorsun.
nerede oteki konuBen kafa goz demem dalarim.
Yikiliyor dimi. Yas pasta yemiycem bu kez. Seni oteki konuma davet ettim mihtarla ama gormediniz sanirim.
Cok gecmis olsun sab.
Kayinvaliden iyi olsun da kilo isi kolay .
Agustos 2018 gibi ALL_StaRla basladim ama 3 ara verdim ve + 14 kilo o aralarda aldim .siz oncesinden listedeydiniz ordan basliyor degilmi ne zaman 75 kiloydun A AklinYolu1 harika kilo vermisin 1 yildan az surede verdiysen
Mesaj birakin.Yüzünü göremeyince söyleyemiyoruz ki
cok gecmis olsun tatlimİyi geceler herkese, nasılsınız?
Ben gelemiyorum kaç gündür, çok yoğun ve çok yorgunum artık.
Kv. Ameliyat oldu durumu iyiydi odaya aldılar sonra fenalaştı kaç gündür yoğun bakımda. Şehir dışında başka bir hastanede. Git gel ailecek yorulduk artık. Hayırlısıyla toparlanıp odasına çıksa keşke..
Diyete bu sıralar devam edemiyorum ama sinir, stres, yorgunluktan doğru dürüst birşey de yiyemiyorum zaten. 71.8 ile 72.6 arası gidip geliyorum bakalım..
Güvercin gönderdimAgustos 2018 gibi ALL_StaRla basladim ama 3 ara verdim ve + 14 kilo o aralarda aldim .
Yani bu net kilonun uzerine bir de 14 kilo var.
Mesaj birakin.
super masallah kilo alimi olmasaymis keske ama bravo diyorumAgustos 2018 gibi ALL_StaRla basladim ama 3 ara verdim ve + 14 kilo o aralarda aldim .
Yani bu net kilonun uzerine bir de 14 kilo var.
Mesaj birakin.
Sağol canım..cok gecmis olsun tatlim
Hadi be aralarda yediklerin hep hamur isi.Ben zaten çok yiyerek kilo almıyorum. Düzensiz yiyerek oluyor ne oluyorsa ☺
Sende hallettin zaten aldıklarını şekerim
Benim kilo gunlugu konum. KK de 2014-2015 de 15 kilo vermis olup . O zamanlar foreverla tanismistim iste.nerede oteki konu
Kacirdigin sey: Topik bos olunca ayriliyoruz diye isyan cikardilar.Bana müsaade kızlar..
Sohbetleri özledim, ama çok yorgunum, herşey yoluna girsin aranıza dönüciiiim söz
Geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım. Kaçırdığım birşeyler varsa kusuruma bakmayın.
Yeni dizi buldum sab.Güvercin gönderdim
O iletir sana söyleyemediklerimi
Onun da ayri bir tadi var yaaa.super masallah kilo alimi olmasaymis keske ama bravo diyorum
sabirsizlikla bekliyorumBugun yeni bir icecek denedim. Kendi uzerimde denemeler yapiyorum.
Tutarsa yarin aciklayacagim.
Kiiiim, ben mi yemişim hamur işiHadi be aralarda yediklerin hep hamur isi.
Benim kilo gunlugu konum. KK de 2014-2015 de 15 kilo vermis olup . O zamanlar foreverla tanismistim iste.
Kacirdigin sey: Topik bos olunca ayriliyoruz diye isyan cikardilar.
Iyi geceler sab.
olsundu yeriz iceriz verriz diyorsun . ayakta alkisliyorum :)Yeni dizi buldum sab.
Onun da ayri bir tadi var yaaa.
Biri yas pasta yuzunden
Biri karpuz yuzunden
olmustu . Birini hatirlamiyorum.
Sağol canım, inşaallah..
69 u da görmüştüm birara ama tekrar 73lere çıktım. Şükür ki erken döndüm yoksa yine 80 e doğru yolu vardı
Cumartesi etiketlemistim. Artik cokkk geccc.
Samimiyetimize dayanarak ben bi suru sey soyleyebiliyorum. Alinan varsa arkamdan konusmasin yuzume soylesin.
Saglik konusunda sıkıntınız kalmasin da dönersin. Biz de ozledik sohbetleriBana müsaade kızlar..
Sohbetleri özledim, ama çok yorgunum, herşey yoluna girsin aranıza dönüciiiim söz
Geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım. Kaçırdığım birşeyler varsa kusuruma bakmayın.
Hangisi hangisiYeni dizi buldum sab.
Onun da ayri bir tadi var yaaa.
Biri yas pasta yuzunden
Biri karpuz yuzunden
olmustu . Birini hatirlamiyorum.
var duzenle butonu canim rapor yaziyor onunde .... noktaya tikla duzenle oluyor cnm sol kol tarafinda rapor yazinin onunde noktalar var noktaya tiklarsan duzenle cikiyor ...Sağol canım, inşaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?