- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.041
Bugun 53.2 ciktim ama dun yapmadim. Sabahki kiloma gore soylerim.sabirsizlikla bekliyorumyarin bende detoxlucam kendimi
Mevhibeee gidicem dedi ben de git kapi orada dedim..Kiiiim, ben mi yemişim hamur işiaaaa alakası yok
O ne len, hemen isyan çıkarmak neymiş öyle.
Tek kişi de kalsan direneceksin
Biz böyle değildik yaşarken olduk...
Valla lucky geyik muhabbetlerimizi özledim, tekrardan normale dönmek istiyorum
Tabi ki oyle atin olumu arpadan.olsundu yeriz iceriz verriz diyorsun . ayakta alkisliyorum :)
Ben de alinmiyorum ne alinacagim ya.69u görüp birakmasaydin keskee. Tekrar goruruz beraber kilodaşım
Yeni gordum valla
Yok ben alinmam hic. Ama konusma konusunda rahat degilim iste abuk subuk gerilirim oyle. bi sey soylicem bin turlu dusunurum falan. Bence kotu bi durum
Saglik konusunda sıkıntınız kalmasin da dönersin. Biz de ozledik sohbetleri
Hannibal bitti mi hiii.Hangisi hangisi
Hemen adını aliiim ama bu aralar izleyemem ilk fırsatta başlarım
Biz de alisamadik alismaya calisiyoruz.Site ye ne oldu böyle hiç alışamadım
the killing evet onuda soyledim begendinmi. you dizi canimYou derken.Bu ara izledigim the killing.
Dexter i hatirliyorum soyledin. Bir de soyledigin murder vardi.the killing evet onuda soyledim begendinmi. you dizi canim
ilk the killing sonra murder sonra dexter simdide you diyorumDexter i hatirliyorum soyledin. Bir de soyledigin murder vardi.
Killing guzel begendim. Merak ettiriyor.
Dexter i begenmek icin cok ugrastim cunku bolum sayisi cok ama olmadi ya.ilk the killing sonra murder sonra dexter simdide you diyorum
You, Greg Berlanti ve Sera Gamble tarafından geliştirilen Amerikan psikolojik gerilim türündeki televizyon dizisi
belki you hosuna giderDexter i begenmek icin cok ugrastim cunku bolum sayisi cok ama olmadi ya.
Begenmedim onu da .belki you hosuna gidermurderi izledinmi
himm anladim :) bende gerilim severimBegenmedim onu da .
Beni boyle bir sonraki bolumu ne olacak diyen diziler sariyor.
Oyle anlasilir konulara gelemiyorum ben.
Onu biliyorum ama bundan sonra life var ona baslayacagim. Siradaki.himm anladim :) bende gerilim severim
Ölmek İçin 13 Sebep” ismiyle yayınlanan bir roman dizisinden uyarlanan 13 Reason Why dizisi de ovulen dizi :)
ben wanted cok severek izledigim sinema gerilim ve aksiyon :) 100 defada izlerim dersem yeridir o kadar begendimBegenmedim onu da .
Beni boyle bir sonraki bolumu ne olacak diyen diziler sariyor.
Oyle anlasilir konulara gelemiyorum ben.
dusuneyimOnu biliyorum ama bundan sonra life var ona baslayacagim. Siradaki.
Gerilim gizem aksiyonben wanted cok severek izledigim sinema gerilim ve aksiyon :) 100 defada izlerim dersem yeridir o kadar begendim
Iyi geceler yarin topigi sen acacaksin sana cezaaa.en iyi geceler bol eksiler
aa bende görmemişim bakayimBen kafa goz demem dalarim.
Yikiliyor dimi. Yas pasta yemiycem bu kez. Seni oteki konuma davet ettim mihtarla ama gormediniz sanirim.
Cok gecmis olsun sab.
Kayinvaliden iyi olsun da kilo isi kolay .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?