ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Belki moraller biraz duzelir.

Ustteki tablo yarismaya baslamadan onceki kilo ve guncel kilolarimiz .

Asagidaki tablo da vucut agirligimiza gore oranlari.

Eki Görüntüle 2241787

Eki Görüntüle 2241786

bu tabloyu gördükçe göbek atasım var ne kadar vermişim bee diyorum ellerine sağlık kuzum senin sayende desteğinle oldu bunlarr

kuzum çok geçmiş olsun sağlık ssorunları çok zor allah şafi ismiyle şifa versin inşallah

öncelikle selam kızlar yazılanları okudum ve bu açıklamaları yapma isteği duydum. Açıkcası temmuz sonundan beri topikteyim ve mutluyum çünkü tek başıma olsam başaramazdım burda A AklinYolu1 payı çok hakkını yiyemem çok desteği oldu ama bu sene yılbaşından sonra benim için çok zorlu bir süreç oldu. Yılbaşından önce dedemi kaybettim ve bu sene ikinci kaybımdı beeni çok etkiledi, sonra hayırlı bir işe kalkıştık hep engeller çıktı erkek arkadaşım kaza geçirdi ve durumu kötüye gidiyor ameliyat olması lazım ve felç kalma ihtimali yüzde 80 bunu düşündükçe mahvoluyorum. Bir tarafta aile faktörü var babam olmaz dedi attı kenara göremiyorum bile onu çok zor zamanlar allah düşmanımın başına vermesin. Bunun üstüne 1 ay önce amcam istanbula geldi tedavi için iyileşip gitmesini umarken cenazesi verildi.Bir sene içinde 3. cenazem oldu ve ben artık kaldıramaz duruma geldim. Aralarda ben hastalaıklar geçirdim ufak tefek , işlerim bu süreçte yoğunlaştı pazar günleri bile çalışır oldum. Anlayacağınız çok zor dönemler geçirdim ve hala geçiriyorum. Şu an teyzem ameliyatta ve artık o kadar çok kayıp verdim ki ona bişey olur düşüncesi kafamın içinde dolanıp duruyor . Burayı bırakmayı hiç düşünmedim topik bitene kadar da bırakmayı düşünmüyorum. Çünkü hem kafa dağıtıyorum hem enerji toplayıp kendime geliyorum elimden geldiğinin fazlası kadar burda olmaya çalışıyorum işte sürekli açık zaten yazamasam bile mesajlarınızı beğeniyorum ben burdayım demek için. benim söyleyeceklerim bu kadar kafanızı fazla şişirdim hakkınızı helal edin

Çocuk büyüdükçe hiç olmuyor diyim sana ben bişey yapacaksam benim kızı almam zaten uzun yoldu kvlerle bıraktım yoksa imkansıııızzz gaza gelmişsin salma misafirlere bulaşma yicek aburcubur olmazsa önünde daha hızlı gidiyo kilolar
Bugun de görümcemler falan gelcek zaten ıslak kek börek derken yedirmeye çalışıcaklar of zor bi günüm olcak belki azcık ucundan çok çok az göstermelik yaparm bilmiyorum
Arkadaslar bu Carsamba tabloda duzenleme yapacagim.

Bir kac haftadir bildirim yapmayanlari ve mazeret sunmayanlari listenin altina tasiyacagim. Her ihtimale karsi gelirler diye ama ana tabloda ve siralamada isimleri gorunmeyecek.
Allahım yine mi birinci sıradayım

Günaydiiin.

Bugun 70.4 ciktim. Cok mutluyum cok motiveyim su an.

Sizde durumlar nasil kizlar
Bende sabah 59.1 çıktım dün baya açlıktan sonra öyle çıkmıştım yani bugün dikkat edersem yarın hedef tutar ve çok fena motivasyonla ihtiyacım var artık önüne gelen tatlılara hayır demekten yoruldum sıkıldım
Sen de motivesin gazla beni
slm hnmlar nasilsiniz bugun

menum

10.30 da ilik limonlu su 3 kayisi

13 de bir yumurta yesillik domates

16 da ince dilim ananas

18.30 da zerdacalli yogurt

21.30 da 1 elma

kokulusabun
Canım menü tarihini de yazman lazım 5 mart diye yoksa karışıklık oluyor sanırım

hic yazmadim bugune kadar soylemedilerde aklima gelirse yazarim :)

Günaydiiin.

Bugun 70.4 ciktim. Cok mutluyum cok motiveyim su an.

Sizde durumlar nasil kizlar
Oooo süpersin yarin insallah 69.9 geliyo ben sabite tavim yine cok fenayım regldendolayı müthiş agrım var

Buarada kaptanim greys anatomy geldi bak aklima. Cok eski bi dizi ama beni zamaninda baya sarmisti. Belki biliyosundur da yine de soyleyim dedim
ben izlerdim eskiden bitmeyen dizi senelerce bitti mi acaba bırakmıştım bi ara artik

herşeyin hayırlısı canim
Bol bol dua yapacak başka bisey yok
Teyzene allah şifa versin insallah

Slm kızlar dün hiç uğrayamadım kusura bakmayın. Çocuklar hasta olduğu zaman dünyam duruyor benim ya. Antibiyotiksiz atlatmaya çalışıyoruz bakalım. İnşallah gerek kalmaz.

Dün menü paylaşmayı unuttum sorsanız ne yediğimi de hatırlamıyorum zaten.

Ben de gelemiyorum bu günlerde el işimde birikti nasıl olacak bilmiyorum bu mevsim geçişlerini hiç sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…