- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.061
Bana ne oluyorsa ben tartı gununuzu heyecanla bekliyorumGünaydın nasılsınız hanımlar
Bol eksili bir gündür insallah cok dikkatli gidelim Yarin herkes eksi olsun
Gunaydin konuk oyuncu.Bana ne oluyorsa ben tartı gununuzu heyecanla bekliyorumbirilerinin basardıgını bilmek beni motive ediyor
Belki moraller biraz duzelir.
Ustteki tablo yarismaya baslamadan onceki kilo ve guncel kilolarimiz .
Asagidaki tablo da vucut agirligimiza gore oranlari.
Eki Görüntüle 2241787
Eki Görüntüle 2241786
İyi geceler herkese, nasılsınız?
Ben gelemiyorum kaç gündür, çok yoğun ve çok yorgunum artık.
Kv. Ameliyat oldu durumu iyiydi odaya aldılar sonra fenalaştı kaç gündür yoğun bakımda. Şehir dışında başka bir hastanede. Git gel ailecek yorulduk artık. Hayırlısıyla toparlanıp odasına çıksa keşke..
Diyete bu sıralar devam edemiyorum ama sinir, stres, yorgunluktan doğru dürüst birşey de yiyemiyorum zaten. 71.8 ile 72.6 arası gidip geliyorum bakalım..
yarin 69.9 gororsun insallah :)Günaydiiin.
Bugun 70.4 ciktim. Cok mutluyum cok motiveyim su an.
Sizde durumlar nasil kizlar
Çocuk büyüdükçe hiç olmuyor diyim sana ben bişey yapacaksam benim kızı almam zaten uzun yoldu kvlerle bıraktım yoksa imkansıııızzzOo baya hareketli bi gun olmus ne guzel. Benim bebe de az buyuse de ben de cikip cikip gezsem artik ya. Bebek arabasinda durmuyor. Sonumuz kucakta bir bebe, bos bir bebek arabasi ve kipkirmizi olmus bir ben oluyoyollar da cok yokus oturdugum yerde valla mahvoluyorum
Diyet iyi su anlik. Gün icinde 70.9 gordum. Dun gece yine cips cikolata yedi benim koca yanimda. Ben yemedim bu sefer. Senin nasi gidiyo
Cok iyi cikmissin canim. Yarin da abartmadan yersen 200 de gider .
Hedefine ulastin artik zaten. Bundan sonra ne verirsen yine kardasin kaptan. Asil mesele korumak valla. Bi duzeni oturttun mu oh senden krali yok.
Canim ben kendi adima sunu soyleyim. Ben sohbet muhabbet konusunda biraz tikanik biriyim. Genelde okuyorum begeniyorum ama cevap niteliginde yazacak bir sey malesef bulamiyorum. Buldugumda da yaziyorum. Paylastigin bilgilere de en fazla tesekkur ederiz gibi bir sey yazardim yazsaydim.
Burasi cok sessiz ben gidiyorum demek yerine naber napiyosunuz nerelerdesiniz gibi bi sey deseydin keske. Bi yazan bulunurdu illa ki gorunce.
Allahım yine mi birinci sıradayımArkadaslar bu Carsamba tabloda duzenleme yapacagim.
Bir kac haftadir bildirim yapmayanlari ve mazeret sunmayanlari listenin altina tasiyacagim. Her ihtimale karsi gelirler diye ama ana tabloda ve siralamada isimleri gorunmeyecek.
Bende sabah 59.1 çıktım dün baya açlıktan sonra öyle çıkmıştım yani bugün dikkat edersem yarın hedef tutar ve çok fena motivasyonla ihtiyacım var artık önüne gelen tatlılara hayır demekten yoruldum sıkıldımGünaydiiin.
Canım menü tarihini de yazman lazım 5 mart diye yoksa karışıklık oluyor sanırımslm hnmlar nasilsiniz bugun
menum
10.30 da ilik limonlu su 3 kayisi
13 de bir yumurta yesillik domates
16 da ince dilim ananas
18.30 da zerdacalli yogurt
21.30 da 1 elma
kokulusabun
hic yazmadim bugune kadar soylemedilerde aklima gelirse yazarim :)Bende sabah 59.1 çıktım dün baya açlıktan sonra öyle çıkmıştım yani bugün dikkat edersem yarın hedef tutar ve çok fena motivasyonla ihtiyacım var artık önüne gelen tatlılara hayır demekten yoruldum sıkıldım
Sen de motivesin gazla beni
Canım menü tarihini de yazman lazım 5 mart diye yoksa karışıklık oluyor sanırım
Menüleri tarihle beraber yazın diye uyardılar da o yüzden söyliyim dedimhic yazmadim bugune kadar soylemedilerde aklima gelirse yazarim :)
Oooo süpersin yarin insallah 69.9 geliyo ben sabite tavim yine cok fenayım regldendolayı müthiş agrım varGünaydiiin.
ben izlerdim eskiden bitmeyen dizi senelerce bitti mi acaba bırakmıştım bi ara artikBuarada kaptanim greys anatomy geldi bak aklima. Cok eski bi dizi ama beni zamaninda baya sarmisti. Belki biliyosundur da yine de soyleyim dedim
herşeyin hayırlısı canimöncelikle selam kızlaryazılanları okudum ve bu açıklamaları yapma isteği duydum. Açıkcası temmuz sonundan beri topikteyim ve mutluyum çünkü tek başıma olsam başaramazdım burda A AklinYolu1 payı çok hakkını yiyemem çok desteği oldu ama bu sene yılbaşından sonra benim için çok zorlu bir süreç oldu. Yılbaşından önce dedemi kaybettim ve bu sene ikinci kaybımdı beeni çok etkiledi, sonra hayırlı bir işe kalkıştık hep engeller çıktı erkek arkadaşım kaza geçirdi ve durumu kötüye gidiyor ameliyat olması lazım ve felç kalma ihtimali yüzde 80 bunu düşündükçe mahvoluyorum. Bir tarafta aile faktörü var babam olmaz dedi attı kenara göremiyorum bile onu çok zor zamanlar allah düşmanımın başına vermesin. Bunun üstüne 1 ay önce amcam istanbula geldi tedavi için iyileşip gitmesini umarken cenazesi verildi.Bir sene içinde 3. cenazem oldu ve ben artık kaldıramaz duruma geldim. Aralarda ben hastalaıklar geçirdim ufak tefek , işlerim bu süreçte yoğunlaştı pazar günleri bile çalışır oldum. Anlayacağınız çok zor dönemler geçirdim ve hala geçiriyorum. Şu an teyzem ameliyatta ve artık o kadar çok kayıp verdim ki ona bişey olur düşüncesi kafamın içinde dolanıp duruyor . Burayı bırakmayı hiç düşünmedim topik bitene kadar da bırakmayı düşünmüyorum. Çünkü hem kafa dağıtıyorum hem enerji toplayıp kendime geliyorum elimden geldiğinin fazlası kadar burda olmaya çalışıyorum işte sürekli açık zaten yazamasam bile mesajlarınızı beğeniyorum ben burdayım demek için. benim söyleyeceklerim bu kadar kafanızı fazla şişirdim hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?