- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.101
Benim ki artik guruldamayi gecti paralel evreni ziyaret edecegim.Karnım gurulduyor tek öğün yedim geceden korkuyorum
6 haftada 8 kilo yeter bana fazlası çabuk geri geliyo geriye de 3kilom kalıyor dur bakim gaza geldim o 3 kiloyu da 6 haftaya sığdırırmıyım yüzdem de artar görürüz kim kaptırıyo kim liderSen o yuzdelerle zor birinci olurdun da , benim son donemlerime denk geldi ama arkadaslar meydani sana birakmaz.
6 haftada 8 kilo yeter bana fazlası çabuk geri geliyo geriye de 3kilom kalıyor dur bakim gaza geldim o 3 kiloyu da 6 haftaya sığdırırmıyım yüzdem de artar görürüz kim kaptırıyo kim lider
Yarın git bi pizza ye kendine gel o ne öyleBenim ki artik guruldamayi gecti paralel evreni ziyaret edecegim.Ben bir latte , bir vanilyali latte , bir nescafe , bir mocha, 1/3 latte , bir tabak matchali yogurt ve 1/3 latte ile duruyorum. Uc gundur asagi yukari boyle sadece dun 10 zeytin ve bir kibrit kutusu beyaz peynir yemistim.
Sonra bir bitki cayi icecegim belki de bir tabak da yogurt.
Simdi de odev yapiyorum.
Ben total hedefi ne yazdırmıştım değiştirebiliyomuyuz
Yarin makarna yiyiciigim.Yarın git bi pizza ye kendine gel o ne öyle
Bir kere yazdin ben gormedim bir kere daha yazdin yine gormedim.Ben total hedefi ne yazdırmıştım değiştirebiliyomuyuz
Ikimizin menusunu birlestirsen bir diyet menusu yapmaz .
Makarna da güzel kremalıysa heleYarin makarna yiyiciigim.
Bir kere yazdin ben gormedim bir kere daha yazdin yine gormedim.
Hayir canim degistirmek icin cokkk gecccccccccc.
Hahahah sesli güldüm cidden öyle ve açlıktan bayılacaaammIkimizin menusunu birlestirsen bir diyet menusu yapmaz .
Ben artik aclik duygusunu hissetmiyorum transa gectim.Hahahah sesli güldüm cidden öyle ve açlıktan bayılacaaamm
Bilmem resmi aksama dogru yukle istersen. Butun gun ac kal.Makarna da güzel kremalıysa hele
O hedefi haftaya tuttururum zaten olsun üzerine ne kadar katarsam kar
Nisan sonu hedefim 51.9 o da rahatça olur umuyorum ki ve o gün sabah öğle akşam farklı tatlılar yicem sadece abartmadan ama 3 öğün hatta ara öğün de yaparım
Pazar pazartesi daha azdi ve kilo veremedim .
Aksama kadar ac kaliyorsan aksam tartil.Kaç haftadır yerimde sayıyorum cok canim sıkılmaya başladı bu duruma bakalim nolcak yarin
Sabahta erken tartilcam mecbur arkadaşım yarin doğuma gitcek onun yanina gitcem sabah 6.30da cikcam evden
Yok dayanamam o kadar Sonra saldırıp daha fena olacağına neyse kaderim razı olayımAksama kadar ac kaliyorsan aksam tartil.
Benim saldirmamamin nedeni bazi yasakli seyleri yine tuketmem. Ornek mocha mesela. Tatli yerine kullandim ben onu.Yok dayanamam o kadar Sonra saldırıp daha fena olacağına neyse kaderim razı olayım
Ben doğadanın yumuşak içimli yesilcayini aliyorum o gidiyoBu arada sonnn yesil cayiiimi da iciyorumm. Bir daha alir miyim ? Hayirrr almam.
Bazi diyetisyenler sporun cok etkisi olmadigini soyluyor.Ben doğadanın yumuşak içimli yesilcayini aliyorum o gidiyonormaller cok acı geliyo
Yani tatli hamurişi makarna pilav flaan onun dışında şekerli şeyleri tuketmemeye çalışıyorum ekmeği bile kestim o dereceyim ama arada bir yiyorum anneme gelince daha çok o da kendi yapiyo iste
Yapa boza öğrencem haftaya dan ümitliyim çünkü spora basladim o beni goturcek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?