- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.141
Ya da ben baya baya acim çünküIyi geceler kizlar yarina insallah herkes eksi olur sabah açılışı ben yaparim heralde
evettamam eve gidince denicem bunu
yani iste herşeyin fazlası zarar ilaç veriyo ilerlerse tedavi hatta ameliyat falan yaziyo nette tabi hangi aşamalarda oluyo onlar bilmem
dukan birası o iste
sadece renk degisiyo
Iyi geceler yarin kaç gibi yukleyeceksin.iyi geceler yarin bol.eksiler olsun :)
her zaman 12 olmadan yukluyordum neden sordun :)Iyi geceler yarin kaç gibi yukleyeceksin.
Gecen pazar geç yükledin ondan canım :)her zaman 12 olmadan yukluyordum neden sordun :)
himm ben aksama kadar ac duramam yemedimmi migren tavan yapiyor bugun menumde fazla birsey yoktu :)Gecen pazar geç yükledin ondan canım :)
Gerçi ben de yarın akşam 7-8 e sarkitabilirim şu an bilmiyorum.
birde siteye girememistim ugrastim baya dosya hata verdi sonra misafir gelince unuttum cnmGecen pazar geç yükledin ondan canım :)
Gerçi ben de yarın akşam 7-8 e sarkitabilirim şu an bilmiyorum.
Son günüm olmasa belki beklemezdim ama bilmiyorum şu an.himm ben aksama kadar ac duramam yemedimmi migren tavan yapiyor bugun menumde fazla birsey yoktu :)
sen 51 gorcen gorcenSon günüm olmasa belki beklemezdim ama bilmiyorum şu an.
Hic sanmiyorum. 3 gun resmen kendimi paraladim.sen 51 gorcen gorcen
5 kilosunu su 3.5 haftada halledersin.soyle dusununce 10 kilo cok abooooo
ben son haftayi alayim malum.kizlarim surekli hasta bagisiklik zayif son haftalarda diyorum cunki hava isininca hasta olmalarida azaliyor :)Yarinki yarismaci sayisina gore haftalik nobetci yarismaci sayisi belirlenecek. Resim yukleyip gitmek yok artik. Takimca hareket etmesini ve birbirimizin eksigini kapatmayi bilelim.
Boyle 3 kisi sohbete katiliyor, olmuyor.
ZORUNLUDUR...
Ilk haftayi almak isteyen gonullu(ler) var mi? Ben mi seceyim.
6 MART - 12 MART
13 MART - 19 MART
20 MART - 26 MART
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?