- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.121
Ben öyle aman yemiyim veriyim işlemiyo bende spor desteklemem lazim yani zaten yürüyüş yapiyorumBazi diyetisyenler sporun cok etkisi olmadigini soyluyor.
Bana gore de diyet ve spor cok surdurebilir degil, yuruyus baska ...
Onun disinda ekmegi yemesem bir sene aklima gelmez ama simit pogaca filan severim.
Senin kilo durumuna baktim mihtar , senin o caylara degil limonlu suya ihtiyacin var.
+dukan birasi
O caylar aci degil diyorsun ama aci olmayan cay ne kadar kaliteli olur orasi tartisilir.
Su kismi sonradan ekledim bir dene.Dukanbirasini da denedim bi ara bi faydasını gormedim limonlu su iciyorum arada
Bu hafta tekrar denerim dukanbirasını olmazsa
Akşama doğru resim yükleyince de öbür haftaya verceğim kilo oranı azalıyor o yüzden sabah 1 2 saat açlıktan sonra tartılıyorum sonra izin günümBen artik aclik duygusunu hissetmiyorum transa gectim.
Bilmem resmi aksama dogru yukle istersen. Butun gun ac kal.
Ben de oyle yapabilirim son gunum olacak cunku 52 yi gorurum de, 51 i gormek istiyorum yarin. 51.9 da olur.
Seninki de mantıklı daha dengeli oluyodurBenim saldirmamamin nedeni bazi yasakli seyleri yine tuketmem. Ornek mocha mesela. Tatli yerine kullandim ben onu.
Patatesi , pizzayi,makarnayi doymak icin.
Kilo verene kadar duzenli bir yasakli listen olsun, bir de yasaksiz listen.
Ancak o sekil gidiyor yoksa salatayla ben de yurutemem, bakma sen su son uc gunume.
Korkmaaa nyxxx. Oteki haftayi planliyor bir de.Akşama doğru resim yükleyince de öbür haftaya verceğim kilo oranı azalıyor o yüzden sabah 1 2 saat açlıktan sonra tartılıyorum sonra izin günüm
Seninki de mantıklı daha dengeli oluyodur
Bende bi gün izin veriyorum kendime o gün canım ne isterse ondan yiyorum ama abartmak yok yani sabah öğlen normal diyet menüsü ama tatlı istiyosam o gün yerim veya İskender falan ruh halime bağlı
Ben son olacagi icin cok mutluyum.Yeşilçay candır severim de içerim de
Aktardan yaprak alıyorum demliyorum hazır paketli olanlar işe yaramıyor benceMIhtar A AklinYolu1
Yüzdeyi oranlamak lazım ki öbür hafta da dereceye girebilesinKorkmaaa nyxxx. Oteki haftayi planliyor bir de.
Benim cikolata ve tatli konusunda ayarim yok.Yedim mi oyle tek kare, iki kare kurtarmaz, basladigim zaman o paket biter.
Haftada bir bir bucuk kilo verebilirsin.Yüzdeyi oranlamak lazım ki öbür hafta da dereceye girebilesin
Beni de kurtarmıyor başladım mı ama hedef o en azından
günde 1 kere mi iccem bunu 1soda yarim limon gibi miSu kismi sonradan ekledim bir dene.
dun yaptigim icecek ama sadece maden suyu ve limon. yesil cayi yarim saat sonra ictim.
Ben bayilmadigim icin bunu anca iciyorum içmesem aramam arada bisey içmiş olmak icin iciyorum isteYeşilçay candır severim de içerim de
Aktardan yaprak alıyorum demliyorum hazır paketli olanlar işe yaramıyor benceMIhtar A AklinYolu1
günde 1 kere mi iccem bunu 1soda yarim limon gibi mi
Ben bayilmadigim icin bunu anca iciyorum içmesem aramam arada bisey içmiş olmak icin iciyorum iste
cok calismasi iyimi kotumu cok calisirsa zayif oluyorlar diye biliyorum cunki kuzenimin oglununda cok hizli calistigi icin kilo alamiyormus. cnm cok gecmis olsunAldım sonucları
Troitim fazla calisiyormus
Çarpıntı icin ilaç yazdi
Ultrason istedi 16 nisana gun verdiler
1ay sonra kontrole gel dedi
Iyotlu tuz deniz mahsulleri tüketme dedi
Öyle bakalim bende haberler boyle
168 boy haftada 1 kilo idealim 1 kilodan sonra zorlamıyorumHaftada bir bir bucuk kilo verebilirsin.
Boyun kacti?
Maden suyu yeşilçay falan karıstırıp bi kür daha vardı sanırım yoksa ayran maden suyu muydugünde 1 kere mi iccem bunu 1soda yarim limon gibi mi
Ben bayilmadigim icin bunu anca iciyorum içmesem aramam arada bisey içmiş olmak icin iciyorum iste
Boylarimiz ayniymis.168 boy haftada 1 kilo idealim 1 kilodan sonra zorlamıyorum
Maden suyu yeşilçay falan karıstırıp bi kür daha vardı sanırım yoksa ayran maden suyu muydu
bende 7-8 dal maydonoz yarim limon kabugu ile birlikte 1 bardak su blendirla sonra 1 soda katip iciyorum cok odem atici isrersen 1 cay kasigi zencefil ekleyebilirsin168 boy haftada 1 kilo idealim 1 kilodan sonra zorlamıyorum
Maden suyu yeşilçay falan karıstırıp bi kür daha vardı sanırım yoksa ayran maden suyu muydu
Cok buyuk sinavlar vermissin canim. Allah yardimcin olsun. Teyzen de saglikla atlatir insallah ameliyatini.
Hadi bakalim insallah
İyiyim canim ben. Sen nasilsin? Cocuklar nasil oldu?
Aah ah benim yasadigim sehirde malesef kimsem yok oyle birakabilecegim. Zaten gezmeden kastim da market falan en fazlakuafor vs nerdeeee.
Yarin birinci olmak istiyosan yeme bugun de. Yarin sabah yersin canin cok cekerse
Bir gun dayanamayacak misin yani
Valla ben de bi yerden sonra birakmistim
Ama ilk basta iyi sariyo.
Bol su ic bugun odem yapmasin hic degilse.
Cocuklar iyilessin de gelirsin canim. Cocuklarin hastalanmasi gercekten zor.
Ay o sonuc sirasi cok fena olur. Ben de hic sevmem sonuc icin gitmeyi. Bekle dur gecmek bilmez.
tamam eve gidince denicem bunuBir siseye yarim limon evet. Gunde iki sise icsen daha iyi. Ardindan yarim saat sonra sicak yesil cay.
Deneme yap iste kendinde.
yani iste herşeyin fazlası zarar ilaç veriyo ilerlerse tedavi hatta ameliyat falan yaziyo nette tabi hangi aşamalarda oluyo onlar bilmemcok calismasi iyimi kotumu cok calisirsa zayif oluyorlar diye biliyorum cunki kuzenimin oglununda cok hizli calistigi icin kilo alamiyormus. cnm cok gecmis olsun
dukan birası o iste168 boy haftada 1 kilo idealim 1 kilodan sonra zorlamıyorum
sadece renk degisiyoSponsor - Tema nasıl değiştirilir ?
Merhaba, Her kullanıcının renk zevkleri farklı olduğu için farklı farklı renklerde temalar oluşturulmuştur. Peki tema nasıl değiştirilir ? Sitenin en altına kadar inin. Sol tarafta yer alan Standart Tema linkini tıklayın. Daha önce tema değiştirdi iseniz burada daha önce seçtiğiniz temanın...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?