ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Ben öyle aman yemiyim veriyim işlemiyo bende spor desteklemem lazim yani zaten yürüyüş yapiyorum
Dukanbirasini da denedim bi ara bi faydasını gormedim limonlu su iciyorum arada
Bu hafta tekrar denerim dukanbirasını olmazsa

Ben artik aclik duygusunu hissetmiyorum transa gectim.

Bilmem resmi aksama dogru yukle istersen. Butun gun ac kal.

Ben de oyle yapabilirim son gunum olacak cunku 52 yi gorurum de, 51 i gormek istiyorum yarin. 51.9 da olur.
Akşama doğru resim yükleyince de öbür haftaya verceğim kilo oranı azalıyor o yüzden sabah 1 2 saat açlıktan sonra tartılıyorum sonra izin günüm
Seninki de mantıklı daha dengeli oluyodur
Bende bi gün izin veriyorum kendime o gün canım ne isterse ondan yiyorum ama abartmak yok yani sabah öğlen normal diyet menüsü ama tatlı istiyosam o gün yerim veya İskender falan ruh halime bağlı

Korkmaaa nyxxx. Oteki haftayi planliyor bir de.

Benim cikolata ve tatli konusunda ayarim yok. Yedim mi oyle tek kare, iki kare kurtarmaz, basladigim zaman o paket biter.

Korkmaaa nyxxx. Oteki haftayi planliyor bir de.

Benim cikolata ve tatli konusunda ayarim yok. Yedim mi oyle tek kare, iki kare kurtarmaz, basladigim zaman o paket biter.
Yüzdeyi oranlamak lazım ki öbür hafta da dereceye girebilesin
Beni de kurtarmıyor başladım mı ama hedef o en azından

Su kismi sonradan ekledim bir dene.

dun yaptigim icecek ama sadece maden suyu ve limon. yesil cayi yarim saat sonra ictim.
günde 1 kere mi iccem bunu 1soda yarim limon gibi mi

Yeşilçay candır severim de içerim de
Aktardan yaprak alıyorum demliyorum hazır paketli olanlar işe yaramıyor bence MIhtar A AklinYolu1
Ben bayilmadigim icin bunu anca iciyorum içmesem aramam arada bisey içmiş olmak icin iciyorum iste

Ben bayilmadigim icin bunu anca iciyorum içmesem aramam arada bisey içmiş olmak icin iciyorum iste

Bir siseye yarim limon evet. Gunde iki sise icsen daha iyi. Ardindan yarim saat sonra sicak yesil cay.

Deneme yap iste kendinde.

Aldım sonucları
Troitim fazla calisiyormus
Çarpıntı icin ilaç yazdi
Ultrason istedi 16 nisana gun verdiler
1ay sonra kontrole gel dedi
Iyotlu tuz deniz mahsulleri tüketme dedi

Öyle bakalim bende haberler boyle
cok calismasi iyimi kotumu cok calisirsa zayif oluyorlar diye biliyorum cunki kuzenimin oglununda cok hizli calistigi icin kilo alamiyormus. cnm cok gecmis olsun

Haftada bir bir bucuk kilo verebilirsin.

Boyun kacti?
168 boy haftada 1 kilo idealim 1 kilodan sonra zorlamıyorum

Maden suyu yeşilçay falan karıstırıp bi kür daha vardı sanırım yoksa ayran maden suyu muydu

Maden suyu yeşilçay falan karıstırıp bi kür daha vardı sanırım yoksa ayran maden suyu muydu
bende 7-8 dal maydonoz yarim limon kabugu ile birlikte 1 bardak su blendirla sonra 1 soda katip iciyorum cok odem atici isrersen 1 cay kasigi zencefil ekleyebilirsin

iyi oldular sukur ishal kaldi bir tek oda iyi oldumu sukur canim .. benim migrenim tavan yapti iki gundu

Bir siseye yarim limon evet. Gunde iki sise icsen daha iyi. Ardindan yarim saat sonra sicak yesil cay.

Deneme yap iste kendinde.
tamam eve gidince denicem bunu

cok calismasi iyimi kotumu cok calisirsa zayif oluyorlar diye biliyorum cunki kuzenimin oglununda cok hizli calistigi icin kilo alamiyormus. cnm cok gecmis olsun
yani iste herşeyin fazlası zarar ilaç veriyo ilerlerse tedavi hatta ameliyat falan yaziyo nette tabi hangi aşamalarda oluyo onlar bilmem

dukan birası o iste

sadece renk degisiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…