- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.161
Son hafta cok populer olacak.ben son haftayi alayim malum.kizlarim surekli hasta bagisiklik zayif son haftalarda diyorum cunki hava isininca hasta olmalarida azaliyor :)
insallah ama ben haftada 1 kilo verdigimi hatirlamiyorum 800 yeni yeni vermeye basladim 800 +3.5 hafta = 2.80 gider5 kilosunu su 3.5 haftada halledersin.
Son hafta cok populer olacak.
Ben haftada 1.5 kilo bile verdigimi bilirim.insallah ama ben haftada 1 kilo verdigimi hatirlamiyorum 800 yeni yeni vermeye basladim 800 +3.5 hafta = 2.80 gider
dun de tam bunu soyledim.motive olmayinca olmuyor . mesaj yazdim mesala kac defa girip bakiyorum yazan varmi diye yok yazan yok bende tekrar cikiyorum yada baska konuda geziniyorumBen haftada 1.5 kilo bile verdigimi bilirim.
Ustelik bende insulin direnci var ve yasim sizden buyuk.
Genele soyluyorum mevhibe sadece sen uzerine alinma : Hala bu topigi gerektigi gibi kullanmayi ogrenemediniz. Oysa ki burasi icin zaman yaratsaniz, kacamak yaptiginizda yiyeceginize buraya gelip bildirim yapsaniz, arkadaslarinizi motive etseniz bu is daha cabuk olacak . Bir gunaydinla bir iyi gecelerle olmuyor maalesef.
Ben su an hem odev yapiyorum, hem de buraya yaziyorum. Zorunda miyim hayir.dun de tam bunu soyledim.motive olmayinca olmuyor yazdim mesala kac defa girip bakiyorum yazan varmi diye yok yazan yok bende tekrar cikiyorum yada baska konuda geziniyorum
sanirim bizim bayanlar cok yogunlar evet bende yogunum ustelik 4 cocuk var ikisi ikiz ve ayni yasta olunca benim yogunlugum 2 kat oluyor .yinede buraya gelmeye calisiyorum yetebildigim kadar buradayim umarim son haftalarda guzel kilo verebiliriz artik havalarda isiniyorBen su an hem odev yapiyorum, hem de buraya yaziyorum. Zorunda miyim hayir.
Bir yere kadar yaparim ama baktim ayni fedakarligi karsimdakinden gormuyorum o zaman ben de paylasimlarimi azaltirim.
-ki cok daha yogun gunlerim olacak...
Benimle ettiginiz sohbeti neden baskasiyla edemiyorsunuz . Kaynasma konusunda problem var.
Herkes kendince yogun mevhibe.sanirim bizim bayanlar cok yogunlar evet bende yogunum ustelik 4 cocuk var ikisi ikiz ve ayni yasta olunca benim yogunlugum 2 kat oluyor .yinede buraya gelmeye calisiyorum yetebildigim kadar buradayim umarim son haftalarda guzel kilo verebiliriz artik havalarda isiniyor
Son aldigim haberlere gore , duvarlari kemiriyor.
Herkes kendince yogun mevhibe.
Son aldigim haberlere gore , duvarlari kemiriyor.
Nyx1 kiz ne cabuk gittin begenip gidiyorsun ask olsun :) tamam tamam yarin sen 1. olursun
saymadim :)Beni bi kere begendi seni kac kere.
3 kere begenmis :)Beni bi kere begendi seni kac kere.
Gosteririm ben ona.3 kere begenmis :)
yarin gosterecen ya bizde 51.80 gorecegizGosteririm ben ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?