- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.381
Cikkk.Ankete katıldın mı kız
Bende katılmadım hangisini seçerim bilemedimCikkk.
Benim kimseyle sorunum olmaz genelde onlarin benimle olur.Bende katılmadım hangisini seçerim bilemedim
Sen ben meleğim bekarım yazaydın
Tartılma yahu yedin mısırları :))Gidip tartilayim mi ?Sabah o tarti bana ne cektirdi. 100 gram icin neler cektim.
Ahahaha ben çok çirkefim ben dışında herkes iyi allahtan da 12 yıldır devam ediyor evliliğimBenim kimseyle sorunum olmaz genelde onlarin benimle olur.
Olmaz yahu . Her an tartilmak gerek. Oyle birakinca olmuyor.Tartılma yahu yedin mısırları :))
Cirkef gormemis millet, iki yuzlu birbirinin arkasindan konusan ama yuzune bakip canim cicim diyen insanlar. Bir tik arttiriyorum %80-90 i boyle bunlarin.Ahahaha ben çok çirkefim ben dışında herkes iyi allahtan da 12 yıldır devam ediyor evliliğim
Ahaha 55 e az kaldı ha gayretOlmaz yahu . Her an tartilmak gerek. Oyle birakinca olmuyor.
Kiyafetlerle 54 ciktim. Simdi sade su iciyorum.
Cirkef gormemis millet, iki yuzlu birbirinin arkasindan konusan ama yuzune bakip canim cicim diyen insanlar. Bir tik arttiriyorum %80-90 i boyle bunlarin.
Yok be yarin iki latte bir mochayla hallederim.Ahaha 55 e az kaldı ha gayret
Vallahi yüzeme yüzüme öyle dediler ya benim kız. Biz iyi olmasak zor geçinirsin diye :)))
Ben napayım yaaa migren yüzünden delircem su içebilsem gerisi kolay su içtim tüm gün çıkmasın diye yerimden kalkmadım :))Yok be yarin iki latte bir mochayla hallederim.
Uyursan gecer biraz fatma. Cok geccc yatiyorsun.Ben napayım yaaa migren yüzünden delircem su içebilsem gerisi kolay su içtim tüm gün çıkmasın diye yerimden kalkmadım :))
Ahahaha tedavide son nokta :)
Ben uyuyacağım da oğlan uyumuyor ki uyuyalım diyorum işim gücüm var diyorUyursan gecer biraz fatma. Cok geccc yatiyorsun.
Ben kac gundur uykusuzum yarin yine erkenden okul var.Ben uyuyacağım da oğlan uyumuyor ki uyuyalım diyorum işim gücüm var diyor
İyi geceler canım görüşürüzBen kac gundur uykusuzum yarin yine erkenden okul var.
Gorusuruz fatmacim. Iyi geceler.
bdv ne yahu ben kacirmisim konuyu :)BDV yi okuyunca uykunun gelecegini mi saniyorsun.
Amann cok toysunnn cokkk.
ben konulara gitmek icin ustte yildiz var ona tikliyorum yerimlerine kaydetiyorum mesala okudugum sayfa neresi ise her okudugum sayfayi yukardaki yildizi tikliyorum yerimlerimden okudugum kaldigim sayfadan devam ediyorum ben yillardir oyle yapiyorumCnm mesela BDV konusunu tıklıyorum okuyorum
Sonra tekrar bdv gidemiyorum geri tuşuyla
Konularda ileri var geri var Umarım anlattım cnm
mavi ile yildizin onunu cizdim ust yukarda yildiza tiklarim hangi sayfada kaldiysam eger cikiyorsam yildiza tiklar cikarim asagida yerimleri var oraya tikladigimda kaldigim sayfaya tikla oradan devam ederim hep bir onceki kaydetilmis sayfayida silerimCnm mesela BDV konusunu tıklıyorum okuyorum
Sonra tekrar bdv gidemiyorum geri tuşuyla
Konularda ileri var geri var Umarım anlattım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?