- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.401
Uwww sen baya masum kalmışsın. Sitenin bir derdim var kısmı bdv derdini anlatıyon yorum yapıyorlar eleştiri destek köstek öneri ne ararsan yazıyorlar :bdv ne yahu ben kacirmisim konuyu :)
Bu wc işi çok sıkıntılı. Bir yerde yudum yudum içilen suyun daha iyi olduğunu wc açısından okumuştum. Birde vücudun o su temposuna alışınca daha az oluyormuş wc muhabbeti.iyi geceler hanimlar bugun su icmekten surekli wc yollarindayim gece nasil uyucaksam :)
Ben bilmiyorum hic girmem ben oyle yerlere.bdv ne yahu ben kacirmisim konuyu :)
Uwww sen baya masum kalmışsın. Sitenin bir derdim var kısmı bdv derdini anlatıyon yorum yapıyorlar eleştiri destek köstek öneri ne ararsan yazıyorlar :
Benim uğramaktan özellikle kaçırdığım bir bölüm... grubumuzda müptelası olanlar var :))
Iyi sabahlar.
Hahahatakipteyim...ıyi geceler
Doğum yapmak.3 cocugum var ev hanımının..kızım dan sonra 72 73 u gorunce tamam bu boylee olmıyacak artık zayıflamalasın dedim kendime bır aya yakın suredır dikkat ediyorum aynı zamanda emzırıyorum ...suan 65 500 66 arasında kılom..cok guzel bor sekılde gıttı ama nerdeyse sıfır kacamak yaptım dıyebılırım cok masum tadımlık bırseyler tattıklarım oldu..burayı takıp ettıgım zaman motive oluyorum..yanı tüm diyet günlükleri konularını sızın grubuda begenıyorum...benı dırı ve zınde tutuyor diyet konusun da buralar öyle..okuyorum ne yemıssınız neler yapmışsınız nelere dikkat etmıssınız öyle...hedefim sımdılık 60 sonrası ne olur bilmiyorum..Iyi sabahlar.
Kilo verme hikayen nedir.
Bir ayda 6 kilo vermissin superDoğum yapmak.3 cocugum var ev hanımının..kızım dan sonra 72 73 u gorunce tamam bu boylee olmıyacak artık zayıflamalasın dedim kendime bır aya yakın suredır dikkat ediyorum aynı zamanda emzırıyorum ...suan 65 500 66 arasında kılom..cok guzel bor sekılde gıttı ama nerdeyse sıfır kacamak yaptım dıyebılırım cok masum tadımlık bırseyler tattıklarım oldu..burayı takıp ettıgım zaman motive oluyorum..yanı tüm diyet günlükleri konularını sızın grubuda begenıyorum...benı dırı ve zınde tutuyor diyet konusun da buralar öyle..okuyorum ne yemıssınız neler yapmışsınız nelere dikkat etmıssınız öyle...hedefim sımdılık 60 sonrası ne olur bilmiyorum..
Düzenli olarak takıldıgım menü paylaşstıgım ıkı grubum var ...burayı gızlı takıp ediyordum ...yakaladınızz...tesekkur ederım haklısın..kafa karışıklığı cok oluyor onumu yapayım bunu mu yapayım söyle mı besleneyım bunumu deneyım... Kararlı olmak ve kendını bilmek gerekiyor bedeni nı tanımak sart...Bir ayda 6 kilo vermissin super, tebrik ederim.
Bizim grup bambaskadir. Uc ay iletisim halinde olmasak bile, yine gelip kaldigimiz yerden devam ederiz.
Uzun zamandir yarisma duzenleyen biri olarak , izninle sana bir tavsiye vereyim mi?
Tek bir diyet topigine bagli kalmak cok onemli.
Tabi ki kim ne yapiyor diye bakmak , takip etmek , okumak yanlis degil... Ben de kim dereceye girmis diye takimlara goz gezdiririm bazen.
Kilo vermek konusunda ve kilo verdirmek konusunda biraz basarili olduysam bunu dikkate aldigim ve aldirdigim icindir.
Gecmiste bunu yapmayanlari ve kilo verme surecinde verimli olmadiklarini da cok iyi biliyorum.
Iki grup fazla sen onu bence tek gruba indir ama yine okumaya devam et.Düzenli olarak takıldıgım menü paylaşstıgım ıkı grubum var ...burayı gızlı takıp ediyordum ...yakaladınızz...tesekkur ederım haklısın..kafa karışıklığı cok oluyor onumu yapayım bunu mu yapayım söyle mı besleneyım bunumu deneyım... Kararlı olmak ve kendını bilmek gerekiyor bedeni nı tanımak sart...
Aslında soyle ılk gruptaki arkadaşlarımın aktıflıklerı bıraz dustu suan musaıt degıller galıba bende kendime ikıncı bir Arkadas grubu buldum.Iki grup fazla sen onu bence tek gruba indir ama yine okumaya devam et.
3.5 haftada 4 kilo gider, pazar tartılarının da önemli olması kaçamakları engelliyo 3 günde onu eritip eksiye düşmek daha zor o yüzden 3.5 hafta kaçamakları yok etmemiz lazım3. bucuk hafta var fatmacim.
Ben bunlari konsantre olun diye koyuyorum.
Artik menuymus hedefmis onemli degil.
Yeni kurallara gore,100 gram bile onemli.
3 gunluk kilolar hesaplaniyor ve kilo almak yok.
Pazara kadar soda limon dene o zaman yaramazsa değiştirirsin benceAy yaa niye bizim olmuyor
Kaptancim simdi ben dukanbirasi mi yapayim soda limon mu
Eve gelince ictim soda limon
Tamam kaptan denicemBenim yontemi biliyorsun mihtar. Biraz IF biraz Karatay , biraz zerdecalli yogurt biraz limonlu su , biraz latte biraz patates.
Ekmek yemiyorum ama bugun karidesli bir sandwich aldim mesela. Yarin icin...
Kendime uyarliyorum.
Bir gunde mucize beklemeyin.
3 gun bir seyi dene olursa olur sonra baskasina gecersin.
Herkesin yeme stili farkli.
Ben kahvaltiyi atliyorum mesela bazen de ogleni atliyorum.
Ac kaldigimda zeytin iyi geliyor bana.
Bugun de deli gibi yedimama bir huyum vardir ah vahh etmem sucluluk duymam. Onume bakarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?