ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bana kafana göre yaz gitsin herkesin yerine yazabilirim

Aaa ben zaten gönüllü olmuşum niye kendimi farkedemedim ki acaba beynim sulandı iyice :))

Bende +1.5 kilo çıktım bu sabah, yediğim baklavaların etkisi pazara kadar gider de azıcık eksiye inerim inş yoksa sıralama yalan
Ya benim limitlerimi eşim zorluyo sakın verme kilo böyle iyi diyo diyetimi sabote ediyo

Eşin de kilolu mu genelde öyle olunca verme diyorlar

Herkese iyi kandiller kızlar
Bugün niyetliyim akşama çorba pazı yogurt var menümde inş doyarım pazara kadar hafif yemem lazım
Aslında tartı günlerinin sıklaşması çok iyi oldu bi hafta var toplarız yaparız diye kasmıyorduk belki ama şimdi 2 3 gün var diye daha çok dikkat edicez zaten toplasan 3.5 hafta kaldı o yüzden hadi kalkın spora

3 buçuk haftadan the kararlı olunursa 5 kiloya kadar gidebilir. Haftada bir buçuk kilo verdiğini bilirim ama sıfır kaçamaksiz. Baklava mocha yok mesela :)

Tamam kaptan denicem
Ah vah degilde yerimde sayınca falan moralim bozuluyo ciddi anlamda sıkıntım orda
Yok kiz ah vah i kendim için söyledim. +200 ciktim. Bedel az oldu diye devam edecek miyim hayır.

Aç hissettiğimde zeytinle aram çok iyi:)

Bana kafana göre yaz gitsin herkesin yerine yazabilirim
Seni sarellam a yazdım çünkü aranız iyi :)

Şu kilo alamıyorum diyenleri ellerimle besleyip obez yapasım geliyor :)))
Yeşilçaylı baharatlı sütü denedin mi ben bitek onu sıcak içebiliyorum

Benim agzinin ortasina kurekle vurasim geliyo valla sen beslemek istiyomussun yine iyi
Yesilcay benim bebede fena uykusuzluk yapti canim. Sirf yesilcay iciyodum bi ara ama sonra biraktim.

Cok guzeller eline emegine saglik canim.

Tesekkurler efem

İlk defa hedef tutturdum

Eline saglik kaptanim. Tebrik ediyorum kizlar hepinizi
Oha be ne 5 senesi kıt beyinlimi bu vücut 1 sene de eşşek olan bile öğrenir aaa paralarım valla

Canım çok geçmiş olsun... pazar kaldığın yerden devam edersin tartıyla. İş olayını çözdükten sonra devam edeceksin daha istikrarlı şekilde biz senin o hallerini çok iyi biliyoruz yılmak yok...

Canım benim çok sagol inşallah eskisi gibi toparlıcam inandığınız için çok teşekkür ederim :)

Allah kabul etsin

Ay doğru senin bebe var benim beyin iflas herşeyi unutuyorum :)) içme yeşilçay sen...

Kürekle obez olunca vurucam ben ağızlarına önce anlasınlar nasıl kilo alınırmış

Eski yoldaş nede olsa benden destek tam çoktan mesaj hakkımızı doldurdum bile

@ikra kalk gidek yatak uykusuzluk da engel kilo vermeye...

Benim migren yarın yine coşacak hissediyorum. Sen de önceden anlıyor musun tutacağını ben hissediyorum. Kafamda bi ağırlık oluyor
evet hissediyorum hemen hap iciyorum birde suyu az icersende agri olurmus illaki migren olanlar icin gecerli degil normal bas agrisi da oluyormus birde demir eksikse migren daha fena oluyormus banada baslatildi 3 kutu biitecek tekrar tahlil yapilacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…