- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.421
Bana kafana göre yaz gitsin herkesin yerine yazabilirimKizlar bildiginiz gibi paylasimi arttirmak icin ve daha fazla motive olmak adina gunluk +5 mesaj yazma kurali koyduk fakat bazi arkadaslarimizin durumu su an musait degil .
O yuzden ben dahil ve bazi gonullu arkadaslar bu musait olmayan arkadaslarin yerini alabilir.
Ornegin ben hem 5 mesaj kendim icin, hem de @kokulusabun icin yaziyorum. Gunluk 10 mesajim oluyordur . Isterseniz sayin.
Muttapa7555 - Sarellam icin gonullu olur.
@renklisemsiye arkadasimiz icin de su aralar bir gonullu lazim. Gunluk 10 mesaj yazan bir arkadasimiz tercih sebebidir.
@cizen_bayan
@kokulusabun
Muttapa7555
Moon Light
Sarellam
Ikra meyra
@MIhtar
@renklisemsiye
Nyx1
Arkadaş saat 4 de ne işin var bide bana az uyuyor diyoHerkes uyuyor mu ya.
Aaa ben zaten gönüllü olmuşum niye kendimi farkedemedim ki acaba beynim sulandı iyice :))Kizlar bildiginiz gibi paylasimi arttirmak icin ve daha fazla motive olmak adina gunluk +5 mesaj yazma kurali koyduk fakat bazi arkadaslarimizin durumu su an musait degil .
O yuzden ben dahil ve bazi gonullu arkadaslar bu musait olmayan arkadaslarin yerini alabilir.
Ornegin ben hem 5 mesaj kendim icin, hem de @kokulusabun icin yaziyorum. Gunluk 10 mesajim oluyordur . Isterseniz sayin.
Muttapa7555 - Sarellam icin gonullu olur.
@renklisemsiye arkadasimiz icin de su aralar bir gonullu lazim. Gunluk 10 mesaj yazan bir arkadasimiz tercih sebebidir.
@cizen_bayan
@kokulusabun
Muttapa7555
Moon Light
Sarellam
Ikra meyra
@MIhtar
@renklisemsiye
Nyx1
Bende +1.5 kilo çıktım bu sabah, yediğim baklavaların etkisi pazara kadar gider de azıcık eksiye inerim inş yoksa sıralama yalanKizlar bir sonraki tarti gunumuz Pazar gunu.
Carsamba Pazar arasi 4 gun , 500 gram vermek mumkun.
Kilosu ortalama 60 kilo olan biri icin , %1 = 600 grama denk gelir.
Ona gore hesaplama yapin.
Duzenli beslenin hatta hic beslenmeyin. Saka saka.
Yuksek bir yuzde bekliyorum. Siz anladiniz onu.
Kilo alan siralama hakkini kaybeder. Sabit kalan da siralamaya giremez. Uyarmadi demeyin.
Biraz kati gorunebilir ama son 3 bucuk hafta ve ben sizin limitlerinizi zorlamak icin buradayim.
cizen_bayan
kokulusabun
Muttapa7555
Moon Light
Sarellam
Ikra meyra
MIhtar
renklisemsiye
Nyx1
Eşin de kilolu mu genelde öyle olunca verme diyorlarBende +1.5 kilo çıktım bu sabah, yediğim baklavaların etkisi pazara kadar gider de azıcık eksiye inerim inş yoksa sıralama yalan
Ya benim limitlerimi eşim zorluyo sakın verme kilo böyle iyi diyo diyetimi sabote ediyo
Yok canım o da çok bakar kendine spor falan yapar düzgün kaslıdır beni zaten tribe sokan o yoksa 58 iyiEşin de kilolu mu genelde öyle olunca verme diyorlar
3 buçuk haftadan the kararlı olunursa 5 kiloya kadar gidebilir. Haftada bir buçuk kilo verdiğini bilirim ama sıfır kaçamaksiz. Baklava mocha yok mesela :)3.5 haftada 4 kilo gider, pazar tartılarının da önemli olması kaçamakları engelliyo 3 günde onu eritip eksiye düşmek daha zor o yüzden 3.5 hafta kaçamakları yok etmemiz lazım
Pazara kadar soda limon dene o zaman yaramazsa değiştirirsin bence
Yok kiz ah vah i kendim için söyledim. +200 ciktim. Bedel az oldu diye devam edecek miyim hayır.Tamam kaptan denicem
Ah vah degilde yerimde sayınca falan moralim bozuluyo ciddi anlamda sıkıntım orda
Seni sarellam a yazdım çünkü aranız iyi :)Bana kafana göre yaz gitsin herkesin yerine yazabilirim
Şu kilo alamıyorum diyenleri ellerimle besleyip obez yapasım geliyor :)))
Yeşilçaylı baharatlı sütü denedin mi ben bitek onu sıcak içebiliyorum
Eki Görüntüle 2242606
Nasıl olmuş hanımlar :)
Menu kupalarini aciklayayim. Sabirla kar kis demeden tam menu bildirimi yapip kupayi kapan arkadaslar. Tebrikler kizlar.
Moon Light Moon Light
Nyx1 Nyx1
Ikra meyra Ikra meyra
Hedef kupasi da hedefini tam 12 den vuranMoon Light a gidiyor. Tebrikler ml.
13 Subat - 6 Mart arasi 3 haftalik 2 . sezon sonuclar.
Bildiginiz gibi tek yarismamiz var ve bolumler halinde. 10 kisi kaldik.
Elimizden geleni yaptigimizi biliyorum. 1 e yakin haftalik yuzdemiz de zaten bunu destekliyor.
Isin ozu , 3 bucuk haftamiz var. Elinizden geleni yapin da dereceye girip girmeniz onemli degil .
Eki Görüntüle 2242643
Oha be ne 5 senesi kıt beyinlimi bu vücut 1 sene de eşşek olan bile öğrenir aaa paralarım valla
Ben seni yazdım sen gönüllü olmadın :)Aaa ben zaten gönüllü olmuşum niye kendimi farkedemedim ki acaba beynim sulandı iyice :))
Canım çok geçmiş olsun... pazar kaldığın yerden devam edersin tartıyla. İş olayını çözdükten sonra devam edeceksin daha istikrarlı şekilde biz senin o hallerini çok iyi biliyoruz yılmak yok...
Allah kabul etsinHerkese iyi kandiller kızlar
Bugün niyetliyim akşama çorba pazı yogurt var menümde inş doyarım pazara kadar hafif yemem lazım
Aslında tartı günlerinin sıklaşması çok iyi oldu bi hafta var toplarız yaparız diye kasmıyorduk belki ama şimdi 2 3 gün var diye daha çok dikkat edicez zaten toplasan 3.5 hafta kaldı o yüzden hadi kalkın spora
Eee senle derdi ne bıraksın seni zayıfla bi güzel aaaa :)Yok canım o da çok bakar kendine spor falan yapar düzgün kaslıdır beni zaten tribe sokan o yoksa 58 iyi
Bırakaydın da ben olaydım kız iyi yapmışsın :))Ben seni yazdım sen gönüllü olmadın :)
Ay doğru senin bebe var benim beyin iflas herşeyi unutuyorum :)) içme yeşilçay sen...Benim agzinin ortasina kurekle vurasim geliyo valla sen beslemek istiyomussun yine iyi
Yesilcay benim bebede fena uykusuzluk yapti canim. Sirf yesilcay iciyodum bi ara ama sonra biraktim.
Cok guzeller eline emegine saglik canim.
Tesekkurler efem
İlk defa hedef tutturdum
Eline saglik kaptanim. Tebrik ediyorum kizlar hepinizi
Eski yoldaş nede olsa benden destek tam çoktan mesaj hakkımızı doldurdum bile3 buçuk haftadan the kararlı olunursa 5 kiloya kadar gidebilir. Haftada bir buçuk kilo verdiğini bilirim ama sıfır kaçamaksiz. Baklava mocha yok mesela :)
Yok kiz ah vah i kendim için söyledim. +200 ciktim. Bedel az oldu diye devam edecek miyim hayır.
Aç hissettiğimde zeytinle aram çok iyi:)
Seni sarellam a yazdım çünkü aranız iyi :)
Akşama görüşürüz o zaman bende eve girişeceğim bugün kimse yok azıcık temizlik yapayımGünaydın kizlar.
Evden latte bile içmeden ciktim. Akşam da gec geleceğim. Şarjım maalesef çok az. İradeli kullanmam gerek.
evet hissediyorum hemen hap iciyorum birde suyu az icersende agri olurmus illaki migren olanlar icin gecerli degil normal bas agrisi da oluyormus birde demir eksikse migren daha fena oluyormus banada baslatildi 3 kutu biitecek tekrar tahlil yapilacak@ikra kalk gidek yatak uykusuzluk da engel kilo vermeye...
Benim migren yarın yine coşacak hissediyorum. Sen de önceden anlıyor musun tutacağını ben hissediyorum. Kafamda bi ağırlık oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?