- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.441
Az su az uyku çok uyku uzun açlık aşırı sıcak sütlü çikolata benim migreni tetikliyor. Ben sürekli kullanıyorum demir hapını. Tahlil yaptıracağım ama adet döneminde 3. Gün hormonlara kan değerlerine bakılacak... bir sürü sıkıntı yahu...evet hissediyorum hemen hap iciyorum birde suyu az icersende agri olurmus illaki migren olanlar icin gecerli degil normal bas agrisi da oluyormus birde demir eksikse migren daha fena oluyormus banada baslatildi 3 kutu biitecek tekrar tahlil yapilacak
Sonra da diyecek ki ben istedim annem götürmedi:))) benim ki öyle yapıyorduSelamlar hayırlı kandiller
Sabah kalktim kiza dedim hadi okula yok dedi gitmicem daha anasınıfında başladı
2-3 seslendim kalkmiyo yattim bende 11de kalktık o zamanda diyo hadi gotur yok yaa dedim götüremem sabah kalksaydın
Amin canımAllah kabul etsin
Kolay gelsin değerli kullan vaktini temizlik yaparken kalçaları sık karın içerdeAkşama görüşürüz o zaman bende eve girişeceğim bugün kimse yok azıcık temizlik yapayım
Geçmiş olsn canmevet hissediyorum hemen hap iciyorum birde suyu az icersende agri olurmus illaki migren olanlar icin gecerli degil normal bas agrisi da oluyormus birde demir eksikse migren daha fena oluyormus banada baslatildi 3 kutu biitecek tekrar tahlil yapilacak
Fenaymış laflara bakSelamlar hayırlı kandiller
Sabah kalktim kiza dedim hadi okula yok dedi gitmicem daha anasınıfında başladı
2-3 seslendim kalkmiyo yattim bende 11de kalktık o zamanda diyo hadi gotur yok yaa dedim götüremem sabah kalksaydın
Muhtemelen ogretmeni sorunca vercegicevap buSonra da diyecek ki ben istedim annem götürmedi:))) benim ki öyle yapıyordu
eve gidince o tatlıları ya birine ver ya da doğru çöpe vücuda faydası olmayan yiyeceklerri çöpe atmak günahtan sayılmamalıBugün motivasyonumu kaybettim ara vermek istiyorum doyana kadar tatlı yemek hatta gece film izlerken falan, çünkü evde dünden kalan tatlım var ve akşam olsun diye bekliyorum ama acilen motive olup toparlanmam lazım yoksa boşa gidecek emeklerim ve yedim diye pişman olcam
Ay sakin yapma tatlının cefası sefasından uzun sürüyor sakın unutma bunu.Bugün motivasyonumu kaybettim ara vermek istiyorum doyana kadar tatlı yemek hatta gece film izlerken falan, çünkü evde dünden kalan tatlım var ve akşam olsun diye bekliyorum ama acilen motive olup toparlanmam lazım yoksa boşa gidecek emeklerim ve yedim diye pişman olcam
Yiyeceksin sonra nazar değdi diyeceksin.Bugün motivasyonumu kaybettim ara vermek istiyorum doyana kadar tatlı yemek hatta gece film izlerken falan, çünkü evde dünden kalan tatlım var ve akşam olsun diye bekliyorum ama acilen motive olup toparlanmam lazım yoksa boşa gidecek emeklerim ve yedim diye pişman olcam
Yazık çöpe atılırmı güzelim şey(sonu komşu veya çöp) adı lazım değilMuhtemelen ogretmeni sorunca vercegicevap bu
eve gidince o tatlıları ya birine ver ya da doğru çöpe vücuda faydası olmayan yiyeceklerri çöpe atmak günahtan sayılmamalı
Bile bile lades işte benimki amaan yarın eritirim modundayım şuan bakalım akşam neler olacakAy sakin yapma tatlının cefası sefasından uzun sürüyor sakın unutma bunu.
Pişman olacaksın işte hiç bulaşma
Nazar değdi ki dayanamıyorumYiyeceksin sonra nazar değdi diyeceksin.
Ben eve gidene kadar yemeğini ye ama kaçamak yapma.
Boyle hissetmenin sebebini sana eve gidince açıklayacağım.
Yalniz sizin saatle ancak gece 1 gibi evde olurum.
Ben de fena acıktım bugün bir tunali sandwich yedim ama belliydi. Vanilyalı latte ve mocha içmiştim bugün. Hemen farkediyor. Evde olsaydım zeytin yerdim :)Yazık çöpe atılırmı güzelim şey(sonu komşu veya çöp) adı lazım değil
Bile bile lades işte benimki amaan yarın eritirim modundayım şuan bakalım akşam neler olacak
Nazar değdi ki dayanamıyorum
O saatte uyuyor olabilirim ama bu akşam büyük karşılaşma var iradem vs hormonlarım
Al sana kilo diye diyeAy doğru senin bebe var benim beyin iflas herşeyi unutuyorum :)) içme yeşilçay sen...
Kürekle obez olunca vurucam ben ağızlarına önce anlasınlar nasıl kilo alınırmış
Bugün motivasyonumu kaybettim ara vermek istiyorum doyana kadar tatlı yemek hatta gece film izlerken falan, çünkü evde dünden kalan tatlım var ve akşam olsun diye bekliyorum ama acilen motive olup toparlanmam lazım yoksa boşa gidecek emeklerim ve yedim diye pişman olcam
Zorlandınmı acıktın mı az menün7 mart menü
Sabah 1 kase yoğurt 3 ceviz
Ara 3 ceviz
Akşam 1 tabak pırasa 1 kase yoğurt
Su 2lt
Bu akşam sağlıklı düşünemiyorum bi öyle bi böyle ama akşam yemekten sonra biraz hafifledi isteğim inşallah yemicem motive yazıları falan okuyorum yarın da bol yürüyüşAl sana kilo diye diye
Yeme. Niyetli olduğun icin kan sekerin de dusmus olabilir canim. Tadimlik ufacik bir sey ye cok istersen. Abartmadan. Gece falan aman yeme. Ben iki gun oyle yedim de 1 haftada anca gitti
Acıkmak ne kelime midem sırtıma yapıştı zorlandım. Elimde su şişesi dolandım durdum. Şuan da açım midemden sesler geliyor ama olsun :))Zorlandınmı acıktın mı az menün
Bu akşam sağlıklı düşünemiyorum bi öyle bi böyle ama akşam yemekten sonra biraz hafifledi isteğim inşallah yemicem motive yazıları falan okuyorum yarın da bol yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?